پنج شنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۸:۰۱ب.ظ
::آخرین مطلب 13 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 5

كشك و كدو- کره جوش

مطبخ بي‌بي را اين هفته مهمان گلناز زماني لاري هستيم كه دو نوع غذاي سنتي ويژه فصل تابستان را از شيراز برايمان فرستاده‌اند و خواسته‌اند در صفحه بي‌بي بانو چاپ…

مطبخ بي‌بي را اين هفته مهمان گلناز زماني لاري هستيم كه دو نوع غذاي سنتي ويژه فصل تابستان را از شيراز برايمان فرستاده‌اند و خواسته‌اند در صفحه بي‌بي بانو چاپ شود. با سپاس از اين بانوي بزرگوار و خواننده گرامي كه ما را مهمان سفره سنتي خانه خودشان كرده‌اند.

كره جوش
مواد لازم:

پيازداغ: ۲ قاشق غذاخوري
مغز گردوي نرم شده: ۳ قاشق غذاخوري
كشك: ۴۰۰ گرم
خيار سبز: به اندازه لازم (۲ عدد متوسط)
نعناع: به اندازه لازم
ادويه:  به اندازه لازم

طرز تهيه:

پيازداغ را با ادويه و مغز گردو مخلوط كرده روي حرارت گذاشته كمي تفت مي‌دهيم. نعناع و كشك را كه با مقداري آب مخلوط كرده‌ايم به مواد اضافه مي‌كنيم و حدود ۷ تا ۱۰ دقيقه مي‌گذاريم تا بجوشد بعد شعله را خاموش كرده خيار سبزها را رنده مي‌كنيم و به مواد مي‌افزاييم. غذا آماده خوردن است.

كشك و كدو
مواد لازم:

كدو: يك كيلو
پياز داغ: ۲ قاشق غذاخوري
كشك: ۴۰۰ گرم
زردچوبه، فلفل و نمك به اندازه لازم
نعناع خشك: به اندازه لازم
 
طرز تهيه:

كدوها را پوست گرفته و خرد مي‌كنيم و با پيازداغ و ادويه و يك استكان آب مخلوط كرده مي‌گذاريم روي شعله اجاق گاز تا بجوشد و خوب نرم و پخته شود. بعد از پخته شدن،  نعناع و بعد از چند دقيقه كشك آب كرده را اضافه كرده اضافه مي‌كنيم و حدود ۱۰ الي ۱۵ دقيقه مي‌جوشانيم.

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۴:۱۱ق.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین