مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت دانه روغنی کنجد، نیمه دوم مهرماه جاری از سطح ۸۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شده که تا آخر آبان ادامه دارد…
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت دانه روغنی کنجد، نیمه دوم مهرماه جاری از سطح ۸۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شده که تا آخر آبان ادامه دارد و پیش بینی می شود یک هزار و ۲۰۰ تن محصول برداشت و به بازار مصرف داخلی عرضه شود.
به گزارش میلاد لارستان بستان اسلامی، در گفت و گو با ایرنا بیان داشت: امسال کشت این محصول به سبب تداوم خشکسالی نسبت به سال قبل ۳۰ درصد کاهش یافت.
وی افزود: میانگین تولید این محصول در این شهرستان در هر هکتار، یک هزار و ۲۰۰ کیلوگرم است و ۹۰ درصد عملیات کشت با استفاده از شیوه نوین آبیاری و بی خاک ورزی انجام شده است.
او بیان کرد: دانه روغنی کنجد تولید شده در شهرستان خنج افزون بر تامین نیاز استان فارس به استانهای یزد، اصفهان و هرمزگان نیز ارسال میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج ادامه داد: کنجد یک محصول گرمسیری است و در مقایسه با سایر محصولات زراعی به آب کمتری نیاز دارد و برای جایگزین کردن محصولات زراعی که به آب بیشتری نیاز دارند، کنجد بهترین محصول است.
دانه روغنی کنجد در تهیه ارده (شیره کنجد)، شیرینی و تهیه روغن کنجد مورد استفاده قرار می گیرد. این دانه روغنی دارای مزایایی از جمله کاهنده کلسترول خون، فشار خون بالا است و همچنین محافظ خوبی برای سلول های کبدی به شمار می آید.