چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۹:۴۳ق.ظ
::آخرین مطلب 13 ساعت پیش | افراد آنلاین: 1

برداشت دانه روغنی کنجد در خنج 1200 تن برآورد شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت دانه روغنی کنجد، نیمه دوم مهرماه جاری از سطح ۸۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شده که تا آخر آبان ادامه دارد…

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت دانه روغنی کنجد، نیمه دوم مهرماه جاری از سطح ۸۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شده که تا آخر آبان ادامه دارد و پیش بینی می شود یک هزار و ۲۰۰ تن محصول برداشت و به بازار مصرف داخلی عرضه شود.

به گزارش میلاد لارستان بستان اسلامی، در گفت و گو با ایرنا بیان داشت: امسال کشت این محصول به سبب تداوم خشکسالی نسبت به سال قبل ۳۰ درصد کاهش یافت.

وی افزود: میانگین تولید این محصول در این شهرستان در هر هکتار، یک هزار و ۲۰۰ کیلوگرم است و ۹۰ درصد عملیات کشت با استفاده از شیوه نوین آبیاری و بی خاک ورزی انجام شده است.

او بیان کرد: دانه روغنی کنجد تولید شده در شهرستان خنج افزون بر تامین نیاز استان فارس به استان‌های یزد، اصفهان و هرمزگان نیز ارسال می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج ادامه داد: کنجد یک محصول گرمسیری است و در مقایسه با سایر محصولات زراعی به آب کمتری نیاز دارد و برای جایگزین کردن محصولات زراعی که به آب بیشتری نیاز دارند، کنجد بهترین محصول است.

دانه روغنی کنجد در تهیه ارده (شیره کنجد)، شیرینی و تهیه روغن کنجد مورد استفاده قرار می گیرد. این دانه روغنی دارای مزایایی از جمله کاهنده کلسترول خون، فشار خون بالا است و همچنین محافظ خوبی برای سلول های کبدی به شمار می آید.

 

نوشته شده در تاریخ:چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۰۶ب.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما مهمترین موضوع در راستای توسعه اقتصادی اجتماعی منطقه گدام می باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین