رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: از ۳۷ ماده معدنی ارزشمند شناسایی شده در این استان تنها ۲۱ نوع آن در حال بهرهبرداری است. به گزارش فارس، غفار…
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: از ۳۷ ماده معدنی ارزشمند شناسایی شده در این استان تنها ۲۱ نوع آن در حال بهرهبرداری است. به گزارش فارس، غفار صفری در جلسه بررسی روند اجرایی طرحها و برنامههای این سازمان با اشاره به سفر تیم اقتصادی فارس به کشور چین و وجود ذخایر و معادن غنی سنگهای ساختمانی، سنگ آهک، سنگ گچ، سنگ نمک و خاک نسوز و مواد معدنی ارزشمند و کمیاب در این استان نظیر کرومیت، کبالت، مس، سرب، روی و باریت که قابلیت ایجاد صنایع فرآوری در این استان، اظهار داشت: توجه سرمایهگذاران چینی به این مزیتها که فارس را به یکی از استانهای مهم کشور در صنایع معدنی تبدیل کرده است، قرار گرفت.
وی همچنین ابراز داشت: هماکنون سرمایهگذاران متعددی در داخل و خارج از کشور، خواهان مشارکت در بهرهبرداری از معادن فارس هستند و باید از این ظرفیت برای تولید ثروت و افزایش اشتغال در این استان استفاده کرد. این مسئول با اشاره به مزیتهای فارس در بخش معدن گفت: از ۳۷ ماده معدنی شناسایی شده در استان فارس ۲۱ نوع از جمله سنگ آهک، مارن، سنگ گچ، مرمریت، سنگ چینی، خاک نسوز، خاک صنعتی، نمک آبی و سنگی، سیلیس، کوارتزیت، منگنز، سرب، روی، کرومیت، باریت، سنگ آهن، مس، گرانیت، آلومینیوم در حال بهرهبرداری است.
با توجه به وجود سرمایه گذاران بومی در منطقه لارستان و ایجاد تفاهم مشترک بین تیم اقتصادی دولت چین و ایران، جا دارد تا اداره صنایع و معادن لارستان با نگرشی نو، پژوهشی جدید در راستای شناخت معادن موجود در منطقه انجام داده و همزمان زیرساخت های سرمایه گذاری آن و نیز صادرات محصولات را نیز طی آمایشی دقیق در آورد. از سوی دیگر در صورت نبود تجربه کافی، دانشگاه های آزاد اسلامی، علمی کاربردی، پیام نور و یا جهاد دانشگاهی می توانند در این حوزه به جذب دانشجو نیز اقدام نموده وبا آینده نگری در توسعه منطقه سهیم باشند.