دانش آموز لارستانی کسب کننده رتبه ۲۵ کنکور سراسری فنی و حرفه ای از مسئولین خواست بیشتر جوانان را درک کنند و در تصمیمگیریها خود را جای هنر جوها و…
دانش آموز لارستانی کسب کننده رتبه ۲۵ کنکور سراسری فنی و حرفه ای از مسئولین خواست بیشتر جوانان را درک کنند و در تصمیمگیریها خود را جای هنر جوها و دانش آموزان هم بگذارند، گفت: انتظار می رود بیشتر هوای دانش آموزان فنی را داشته باشند و از ما هم مثل رشته های نظری حمایت کنند.
۱- در ابتدا خودتان را معرفی کنید؟ و چه رتبه ای کسب کردید؟
علی خرم نژاد هستم از هنرستان نمونه دولتی امام خامنه ای (مدظله) رتبه ۲۵کنکور کشوری رشته تاسیسات
۲ – دلیل انتخاب رشته فنی چه بوده است؟
رشته تاسیسات را بخاطر علاقه ای که به کار های فنی و مهندسی داشتم انتخاب کردم و یکی از دلایلش هم بهتر بودن بازار کار آن بین رشته های دیگر بود.
۳- آیا خانواده با انتخاب رشته شما مخالفتی نداشتند؟
خیر، نه تنها مخالفتی نداشتند بلکه تشویقم می کردند که به رشته ای که دوست داشتم بروم و از آنها خیلی خیلی ممنونم.
۴- نحوه درس خواندن شما چگونه بود و روزانه چقدر درس میخواندید؟
اگر بخواهم صادق باشم من بخاطر مشغله هایی که داشتم فقط ماه آخر و روزی یک ساعت درس خواندم ولی درس خواندن من فقط جهت یاد آوری مطالب بود چون من درس ها را یاد گرفته بودم نه فقط از باب حفظ کردن و امتحان دادن. البته جا داره از هنرآموزهای خوب هنرستان یعنی مختارزاده، بایگان و زارع که واقعا در این ۳ سال خیلی برای من زحمت کشیدند، تشکر می کنم.
۵- تاثیر بیماری کرونا بر روی درس خواندن شما چگونه بود؟
بیماری کرونا هم تاثیرات خودش را داشت ولی بیشترین چیزی که به من استرس میداد تغییر زمان برگزاری یا احتمال حذف کنکور بود که خیلی ما را تحت فشار میگذاشت که نکند زحمت بکشیم برای خواندن و کنکور لغو شود. یکی از دلایلی که به خواندن ماه آخر بسنده کردم همین بود و قطعا می تونستم با کمی تلاش بیشتر رتبه تک رقمی هم کسب کنم ولی باز هم خدا را شاکرم.
۶- مهم ترینعوامل موفقیت خود را در چه میدانید؟
اول توکل به خدا و توسل به اهل بیت و شهدا و دوم هم تدریس عالی هنرآموزان هنرستان
۷- در سال کنکور رابطه شما با فضای مجازی یا تفریحات چگونه بود ؟
به هیچ عنوان ارتباط خودم را با فضای مجازی قطع نکردم و به اندازه کافی به تفریحات خودم هم میرسیدم اما با برنامه ریزی.
۸- آیا از کتاب ها و کلاس های کمک درسی هم استفاده کردید؟ به چه میزان؟
از کتاب های کمک آموزشی که برای دروس عمومی چاپ شده بود کمی استفاده کردم ولی بعلت عدم چاپ شدن بموقع کتاب های تست دروس تخصصی از تست های دروس تخصصی بی بهره بودم.
۹- سطح امکانات و معلمین لارستان در حوزه فنی را چگونه ارزیابی میکنید؟
الحمدلله هنرستان امکانات خوبی را در اختیار ما قرار داده بود و مدیر هنرستان هم ما را همه جوره حمایت میکرد و از نظر معلم هم خداروشکر معلم های دلسوز و با سطح علمی بالا در اختیار ما بود.
۱۰- چه رشته ای را انتخاب کردید و در کجا درس خواهید خواند؟
من رشته «تبرید» دانشگاه شهید رجایی ۲ شیراز را انتخاب کردم و در همین دانشگاه مشغول به تحصیل و افتخار آفرینی برای خانواده و شهرم می شوم.
۱۱- آینده خود را چگونه میبینید و آیا حاضرید برای کار به لار بازگردید؟
تا الان که خداروشکر به یاری اهل بیت و شهدا به خوبی پیش رفته و آینده هم همین طور پیش خواهد رفت ، بله برای کار حتما به شهر لار برمیگردم.
۱۲- تفاوت بین رشته های فنی با رشته های نظری را در چه چیزهایی می بینید؟
رشته های فنی علاوه بر دروس تئوری کار های عملی هم یاد می گیریم ولی در رشته های نظری اکثر مطالب حفظیه.
۱۳- توصیه شما به جوانان و کنکوری های سال اینده؟
اصلا به خودشون استرس ندن درس خوندن جای خودش و تفریحات هم در کنارش ولی با برنامه ریزی منظم و از همه مهم تر توکل به خدا و توسل به اهل بیت و شهدا.
۱۴- توقع از مسئولین؟
از مسئولین میخواهم کمی بیشتر جوانان رو درک کنند و درتصمیم گیری ها خود را جای ما هنر جوها و دانش آموزان هم بگذارند. همچنین کمی بیشتر هوای بچه های فنی را داشته باشند و از ما هم مثل رشته های نظری حمایت کنند.
۱۵- کلام اخر؟
جا دارد از پدر مادر عزیزم که توی تمام مراحل زندگی پشتیبان و یار و یاور من بودند، تقدیر کنم. همچنین از کادر خوب آموزشی هنرستان نمونه دولتی امام خامنهای به ویژه آقای مختار زاده که خیلی من را کمک کرد، تشکر داشته باشم. تبریک ویژه به کسب کننده رتبه ۳ کشوری یعنی همکلاسی و رفیق دوست داشتنی ام عرفان رازقی که امید دارم باهم در دانشگاه هم افتخار کسب کنیم. در آخر از خدای متعال درخواست رحمت و مغفرت برای هم کلاسی مرحومم غلامرضا اکبری دارم و مطمئنم اگر الان بود اسمش جزوه رتبه های برتر بود.
ح ۳۱۳/ف ۱۱۰