ورزشگاه جهان پهلوان تختی، یادآور خاطرات دوران کودکی و نوجوانی ماست. به واسطه نزدیکی با ورزشگاه با دوستان به آنجا می رفتیم هم تفریح و هم بازی می کردیم. برگزاری…
ورزشگاه جهان پهلوان تختی، یادآور خاطرات دوران کودکی و نوجوانی ماست. به واسطه نزدیکی با ورزشگاه با دوستان به آنجا می رفتیم هم تفریح و هم بازی می کردیم. برگزاری مسابقات مختلف ورزشی داخل شهرستان و سطح استان از دیگر خاطرات ماست. به درخواست آقای طارمی زاده، رئیس هیئت فوتبال لارستان، برای بازدید به آن مکان رفتم تا گزارشی تهیه کنم .
در نگاه اول این ورزشگاه قدیمی حال و روز خوشی ندارد، ورودی ورزشگاه شکل و شمایل یک مکان ورزشی را ندارد، اما بعد از ورود متوجه می شویم در گوشه و کنار این ورزشگاه اقداماتی برای بهبود وضعیت این مجموعه در دست اقدام است. از تعمیر جایگاه مسوولان که به شکل زیبایی در حال مرمت می باشد زمین چمن نیز در حال پوست اندازی است. آن طرف تر ساختمان ورودی نیز با همت خیرین در حال باز سازی است تا این یادگار گذشتگان با وضع بهتری در اختیار علاقه مندان قرار گیرد. دست همت و یاری نیک اندیشان و خیرین را می طلبد هزینه ها زیاد است نه با آورده دولتی و نه با کمک خیرین. مساعدت همه را می طلبد هرچند خیرین همت کرده اند اما کمک های دولتی که تا کنون هیچ بوده باید از هر طریق تامین شود تا این یادگار گذشتگان به شکلی زیبا و آبرومندانه باز سازی شود تا خیل جوانان منطقه با اشتیاق در آن به تمرین بپردازند. در این راه همراهی همه مدیران شهرستان ضروری است .
این ورزشگاه با پیگیری مرحوم رزمیوش، رئیس وقت تربیت بدنی و دیگر مسئولان آن روز لارستان ساخته شد، پیش از آن اینجا یک محوطه باز بود و به کفه گردان معروف بود و بعد تغییر وضعیت داد و با حصار کشی کم کم رنگ و بوی یک تغییر می داد ما که سن و سالی نداشتیم ، اما از بزرگترها می شنیدیم که می گفتند می خواهند این مکان را به یک ورزشگاه آبرومند تبدیل کنند. اداره تربیت بدنی تا مدت ها در این مکان بود و در کنار آن سالن کشتی، پینگ پنگ ، استخر روباز که برای کودکان و نوجوانان بسیار لازم بود و بیشتر اوقات فراغت خود را در تابستان در آنجا می گذرانیدند و بعد زمینی برای هندبال ، والیبال ، بسکتبال و البته فوتبال هم به آن اضافه شد.
زمینی که با عشق و علاقه دوستداران فوتبال با سختی و مشقت با چمنی طبیعی مورد استفاده قرار گرفت علاقه مندان قطعه های چمن را از صحرای اطراف می آوردند و در این زمین قرار می دادند و با آبیاری هر روزه کم کم زمین چمن آماده می شد هر چند می طلبد این ورزشگاه با بهترین نوع چمن ترمیم شود تا بهتر مورد استفاده قرار گیرد و امروز با همت خیرین و منابع دولتی چند سالن ورزشی سرپوشیده چون کونگ فو ،ژیمناستیک و… به آن اضافه شده است و مسجدی در ورودی ورزشگاه قرار دارد که در دوران خود برگزاری مسابقات فرهنگی ورزشی را در کارنامه دارد به تعبیری این ورزشگاه تابلو شهرستان در زمینه ورزشی محسوب می شود اما اینک این مکان فعال ورزشی در سطح استان به یک مکانی تبدیل شده که دست نیاز حمایت خیرین و دولت را می طلبد. این ورزشگاه قدیمی، علاوه بر قدمت خود به نام یکی از اسطوره های ورزشی کشور ، مرحوم جهان پهلوان تختی، نامگذاری شده است که شایسته توجه ویژه هم از طرف دولت و هم مردم می باشد . اگر باز سازی این ورزشگاه انجام شود برگزاری مسابقات استانی و ملی در این ورزشگاه بر اعتبار این ورزشگاه می افزاید و با توجه به خیل علاقه مندان ورزشی در منطقه خصوصا فوتبال، امکان تشکیل تیمی که بتواند در رده های بالای فوتبال کشور برای این منطقه افتخار آفرین باشد بسیار زیاد است و آن موقع، آورده های دولتی و مردم معنا پیدا می کند و جوانان از فسادهایی که در جامعه وجود دارد رهایی پیدا کرده و این پاداش برای مردمی است که به آن کمک کرده اند .آثاری از تلاش برای بهبود ورزشگاه در گوشه و کنار آن مشاهده می شد.
آقای طارمی زاده، با عشق و علاقه و مسئولیت پذیری کار می کند و فقط یک خواسته دارد و آن یاری رساندن به او در بازسازی این ورزشگاه است ، امیدواریم این مهم انجام شود.
وی توضیح داد که خیرین، بیشترین نقش را تا کنون داشته اند و تا کنون بالغ بر ۱۷/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال از طرف خیرین هزینه شده است.
از خیرین منطقه خواسته شده بیش از گذشته وارد تعمیر و مرمت این ورزشگاه شوند. آورده دولتی بنا به گفته ایشان تا کنون صفر بوده است.برخی بر این باورند که کار خیر فقط در احداث مسجد و حسینیه ،مدرسه و درمانگاه است .این حرف درستی است که کسی منکر آن نیست، اما وقتی نیک اندیش بزرگ شهرمان آقای حاج ناصر منیری یک سالن سرپوشیده و مجهز با هزینه های چند میلیاردی می سازد دیگر حرفی برای گفتن نداریم . پس خیرین بیش از گذشته همت کنند، هر چند جناب طارمی زاده تا اینجای کار از همکاری مردم و خیرین رضایت کامل داشت. بنا به گفته ایشان این ورزشگاه باید بطور کامل باز سازی شود.
سکوها ، زمین فوتبال ، پیست دوومیدانی ، محوطه ها ، اتاق ها و… همه این ها باید تعمیر و مرمت شود و به نام خود بانی خیر نامگذاری می شود و افراد نیک اندیش می توانند با نقشه هیئت فوتبال کار کرده و دستمزد را هم شخصا به پیمانکار پرداخت کند تا همه چیز در اختیار خودش باشد.
اما در بخش دولتی:
شاید اولین سوال از اداره ورزش و جوانان است که تا کنون چه اقداماتی برای احیای این ورزشگاه داشته اند، آیا پیگیری ها نتیجه داشته است یا نه؟ چه موانعی وجود دارد؟ اداره کل جوانان و ورزش استان چه مقدار در این زمینه هزینه کرده است؟ این ورزشگاه باید اعتبارات دولتی را هم جذب کند از ریاست محترم اداره ورزش و جوانان تقاضا داریم گزارشی از پیگیری های خود را ارائه دهند.
فرماندار محترم و نماینده عالی دولت که خود از این ورزشگاه بازدید داشته در تخصیص اعتبار چه گام هایی برداشته است ؟آیا در توزیع منابع سال جدید برای مرمت این ورزشگاه اعتباری در نظر گرفته شده است؟
نماینده محترم مجلس، جناب حسین زاده، چقدر به این ورزشگاه توجه دارند؟ آیا بازدیدی داشته اند؟ پیشنهاد می شود جناب حسین زاده با حضور در ورزشگاه و گفتگو با مسوول هیئت فوتبال لارستان در جریان کمی و کیفی مطالبات ورزشگاه قرار گیرد تا اعتبارات دولتی هم به آن اضافه شود.
در خبرها داشتیم که منابع میلیاردی برای منطقه لارستان ،خنج ،گراش ،اوز تخصیص داده شده و ظاهرا در بین اداره ها و سایر مناطق روستایی و شهری اختصاص داده شده است. امیدواریم در گام های بعدی نیز به این ورزشگاه بیش از گذشته توجه کنند تا این قدیمی ترین ورزشگاه منطقه رنگ و بوی یک ورزشگاه استاندارد را به خود بگیرد. امید که با تعمیر کامل این ورزشگاه شاهد برگزاری مسابقات مختلف ورزشی و فرهنگی باشیم و کانون وحدت و اتصال همه شهرها، بخش ها و روستاها به هم باشد. این مکان قابلیت این را دارد که میزبان تیم های ملی در ایام سرد سال باشد . به امید آن روز منتظر حضور پر رنگ مسوولان و دولت و نیک اندیشان منطقه می نشینیم .
غلامرضا حامدپور
س-۲۱۰
چرا دولت محترم در جایی که خیرین محترم کم نمی گذارند اقدامی انجام نمی دهد ،این از ورزشگاه منیری و این از ورزشگاه تختی