میلاد لارستان: معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی لارستان گفت: در ۹ ماه گذشته، ۴۶ دارو با هزینهای بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال تهیه و بین بیماران صعبالعلاج توزیع شده است.
معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی لارستان گفت: در ۹ ماهه ابتدایی امسال، ۴۶ دارو با هزینهای بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال تهیه و بین بیماران صعبالعلاج توزیع شده است.
هوشنگ جعفرپور در گفت و گو با میلاد لارستان با اشاره به اینکه در تمام مراکز بخشهای این شهرستان داروخانه مستقر است، اظهار کرد: هر کدام از شهرهای بنارویه، بیرم، جویم، عمادشهر، خور، لطیفی، بلغان و روستای کوره دارای یک داروخانه خصوصی، شهر لار ۱۰ داروخانه و شهر اوز چهار داروخانه است.
وی با بیان اینکه در مجموع در شهرستان لارستان ۲۲ داروخانه خصوصی فعال وجود دارد، افزود: علاوه بر آن ۱۸ داروخانه در مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی و سه واحد داروخانه نیز در بیمارستانهای لارستان مستقر است.
معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی لارستان با اشاره به اینکه بیماریهایی از قبیل تالاسمی، هموفیلی، ام اس و نیز بیماران دیالیزی در گروه بیماران خاص قرار میگیرند، افزود: علاوهبر آن بیماریهایی از قبیل سرطان، روماتیسم مفصلی، پیوند کلیه و غیره جزء بیماریهای صعبالعلاج محسوب میشود.
جعفرپور یادآور شد: به طور نسبی ۱۰۰ درصد داروهای مصرفی این بیماران از طریق دانشکده علوم پزشکی لارستان تهیه میشود و توسط داروخانه بیمارستان امام رضا (ع) در اختیار بیماران قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه به در سال ۹۳، ۲۹ دارو با هزینهای بالغ بر ۱۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال در اختیار بیماران صعبالعلاج قرار گرفت، ادامه داد: در ۹ ماه ابتدایی امسال نیز ۴۶ دارو با هزینهای بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال تهیه و بین بیماران توزیع شده است.
این مسئول در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در مورد نحوه کمک دانشکده علوم پزشکی لارستان به بیماران به دلیل مصرف بسیار و همچنین قیمت بالای داروها برای بیماران صعبالعلاج خاطرنشان کرد: تمام داروهای مصرفی توسط این بیماران جزء داروهای مشمول بیمه است و در بیشتر موارد بیمار حداکثر ۱۰ درصد قیمت دارو را پرداخت میکند.
جعفرپور با اشاره به سیاست وزارت بهداشت و درمان برای یاری رساندن به اقشار ناتوان تصریح کرد: مجموع کمکهایی که به بیماران صعبالعلاج میشود به طور میانگین ماهانه ۳۰۰ میلیون ریال است.
وی در پایان با اشاره به گستردگی وظایف نظارتی این معاونت گفت: در عین کمبود امکانات و نیروی انسانی این دانشکده به صورت تماموقت آماده پاسخگویی حضوری و تلفنی به همشهریان است.