در میان دانشگاههای علوم پزشکی نوپا هم دانشگاه علوم پزشکی لارستان رتبه اول، دانشگاه علوم پزشکی گراش رتبه دوم و دانشگاه علوم پزشکی خوی رتبه سوم را از آن خود…
در میان دانشگاههای علوم پزشکی نوپا هم دانشگاه علوم پزشکی لارستان رتبه اول، دانشگاه علوم پزشکی گراش رتبه دوم و دانشگاه علوم پزشکی خوی رتبه سوم را از آن خود کردند.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، در نظام ارزشیابی جامع تحقیقات و فناوری دانشگاههای علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و تبریز در تیپ یک و دانشگاههای علوم پزشکی کرمانشاه، بقیهالله و همدان در تیپ دو و همچنین دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، کردستان و بم در تیپ سه موفق به کسب رتبه اول تا سوم شدند.
در میان دانشگاههای علوم پزشکی نوپا هم دانشگاه علوم پزشکی لارستان رتبه اول، دانشگاه علوم پزشکی گراش رتبه دوم و دانشگاه علوم پزشکی خوی رتبه سوم را از آن خود کردند.
در فرآیند ارزشیابی فعالیتهای تحقیقات و فناوری سال ۱۳۹۹، علاوه بر استخراج شاخصهای تولید دانش (انتشار مقالات در نمایه نامههای معتبر، انتشار مقالات در مجلات ۲۵ درصد برتر، همکاریهای بینالمللی، رهبری در پژوهش، تعداد استنادات، مقاله به هیات علمی و شاخص h)، ساختار تحقیقات و فناوری، نیروی انسانی پژوهش محور، کمیتههای تحقیقات دانشجویی، اخلاق در پژوهشهای علوم پزشکی به همراه شاخصهای بخش تولید فناوری (واحد فناور، پروژه فناوری، محصول، فروش، ثبت اختراع، ارائه خدمات، جذب اعتبارات، جشنواره / غرفه، آموزش و فرهنگ سازی) مورد ارزشیابی قرار گرفته است.
ف ۱۱۰
والا آفتاب و لگن صد دست ، شام و ناهار هیچ… اینهمه مقام و کسب امتیازات مختلف علمی و .. پس چرا این دانشکده با اینهمه استعداد علمی در جنوب کشور و گستردگی و پراکندگی حوزه ی استحفاظی خود به دانشگاه ارتقا پیدا نمیکنه؟ که ملت محروم جنوب فارس از لحاظ درمانی و بهداشتی راهی شهرهای جهرم و شیراز و بندر نشن . دستگاه سی تی آنزو در بیمارستان مستقر هست ولی دکتر قلب هفته ای یکبار از شیراز به لار میاد . برای هرگونه درمان چشمی برای جلوگیری از بروز فشار به چشم، مردم راهی جهرم و شیراز و … میشن . چرا در علوم پزشکی لارستان کسی به کسی نیست