جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۵:۵۹ب.ظ
::آخرین مطلب 3 ساعت پیش | افراد آنلاین: 2

قرض‌الحسنه، مشکلات معیشتی و اقتصادی کشور را حل می‌کند

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، معتقد است که ترویج فرهنگ قرض الحسنه می‌تواند موجب شکوفایی اقتصاد کشور و حل مسائل اقتصادی و مشکلات معیشتی جامعه…

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، معتقد است که ترویج فرهنگ قرض الحسنه می‌تواند موجب شکوفایی اقتصاد کشور و حل مسائل اقتصادی و مشکلات معیشتی جامعه شود.

به گزارش میلادلارستان به نقل از روابط عمومی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، «ابراهیم عزیزی» عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در برنامه «گفت‌وگوی اقتصادی» رادیو گفت‌وگو درباره ضریب نفوذ بانکداری قرض‌الحسنه در مسئولیت‌های اجتماعی کشور سخن گفت.

عزیزی یکی از وظایف و مأموریت های مهم سیستم بانکداری در حوزه مسئولیت های اجتماعی را توجه به امر وام قرض الحسنه دانست و گفت: ترویج فرهنگ قرض الحسنه می‌تواند موجب شکوفایی اقتصاد کشور و حل مسائل اقتصادی و مشکلات معیشتی جامعه شود.

وی با اذعان به کم توجهی و غفلت های صورت گرفته نسبت به این موضوع مهم تصریح کرد: برداشت و بررسی و ارزیابی ما از نظام بانکی این است که بانکها کمتر به وظایف و مسئولیت های اجتماعی خود توجه و عمل کردند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ما باید تلاش کنیم که حوزه وام‌های قرض الحسنه با قوانین ما منطبق و اقدامات بانکی نیز با مبانی دین اسلام سازگارتر شود.

عزیزی اظهار کرد: متاسفانه نگاه و مقررات و سیاست هایی که امروز در کشور حاکم است سیستم بانکی را مجبور به مسائلی کرده و این طور نیست که مسئولان و مدیران کاری نکرده نباشند یا نخواسته باشند که اقدامی کنند.

این نماینده مجلس گفت: عدم وصول مطالبات و تأخیر در پرداخت مطالبات بانک بی توجهی به پرداخت حق و حقوق بانکی به نوعی نگران هایی ایجاد کرده که نمی توان نادیده گرفت.

ن۲۲۰

نوشته شده در تاریخ:چهارشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۱ ساعت ۱:۰۸ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

1 Responses to “قرض‌الحسنه، مشکلات معیشتی و اقتصادی کشور را حل می‌کند”

  1. لاری. واقع بین گفت:

    بعداز ۴۳ سال هنوز مردم در گیر مشکلات معیشتی هستند و راهکارهای چون کوپن ویارانه وقرض. الحسنه را دنبال میکنند درحالیکه در دنیای اطراف ما ازین خبرها نیست واین وضع آشفته زیبنده مملکت. با فرهنگ ما نمی باشد. التماس. تفکر

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین