ما بارش باران را خیلی دوست میداریم. زیرا هوا مرطوب میشود و نسیم خنک میوزد و پرندگان آواز سر میدهند و درختان طراوت میگیرند.
ما بارش باران را خیلی دوست میداریم. زیرا هوا مرطوب میشود و نسیم خنک میوزد و پرندگان آواز سر میدهند و درختان طراوت میگیرند.
آبانبارها پر آب میشوند، کشاورزی رونق مییابد، برخی بیماریها از بین میروند.
اما «فواید باران» موضوع انشاء ما نیست بلکه مشکلات بارندگی را باید بررسی کنیم که به چند دسته تقسیم میشوند:
۱- آبگرفتگی معابر که برخی مواقع مشکلساز است ولی بدترین مشکل شهر ما درهنگام بارندگی خراب شدن تلفنها و کندی و خرابی شبکه اینترنت که بهنظرم بیشتر بهسبب بیتوجهی مسئولین شهرمان میباشد.
کافیست چند میلیمتر باران ببارد، پس از آن سطح زمین خشک میشود، هوا به گرمی میگراید اما خرابی تلفنها دستبردار نیست. طبعاً خرابی اینترنت هم به دنبال دارد.
من نمیدانم میگویند فیبر نوری باید فعال شود تا مشکل تلفن حل گردد اما از فعالیت آن در لار خبری نیست. فریاد جاهایی که فعالیت اینترنتی دارد بلند است ولی صدایشان بهجایی نمیرسد و با زبان حال میگویند:
گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من آنچه البته بهجایی نرسد فریاد است
میگویند آقای فرماندار لارستان فعال است، من بهعنوان دانشآموز از ایشان میخواهم اقدام عاجل مبذول دارند و اداره مخابرات را به تحول اساسی وادار نمایند.
از نماینده جدید آقای دکتر بروجردی خواهشمندیم بهسرعت اقدام کنند و این مشکل را از محل تولد خویش مرتفع سازند.
به خدا برای شهرستانی به عظمت لارستان کمبودهای اینچنینی زشت و ناپسند است.
راستی یادم رفت، امامجمعه محترم هم در رفع این مشکل گام مؤثر بردارند تا بیشاز این زجر نکشیم.
از رسانهها هم میخواهیم صدای ما را به گوش مسئولین برسانند.
ن۲۲۰
احسنت. از شهردار محترم هم درخواست می کنیم که سری به خیابانهای شهر بزنند و ستور بدهند جدولهایی که پر شده لایروبی کنند تا آب باران رد شود. (به عنوان نمونه جدول خیابان ۲۰ متری که از کنار نانوایی ستاره در پشت مسجد نبی به بلوار امامی وصل میشود). ضمناً آقای شهردار دستور بدهند در وسط جدول خیابان که برای عبور آب هست درخت نکارند(مثل همان خیابان بالا وجدول بین فاز ۲ و۳ بازار امام) آخر این درختها روزی بزرگ می شوند و جلو عبور آب را سد می کنند.