سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱:۲۵ق.ظ
::آخرین مطلب ۲ ساعت پیش | افراد آنلاین: ۹

پیگیری برای افزایش اعتبارِ محورهای جهرم-لار-بندرعباس و لار- بستک

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و فرماندار ویژه لارستان باز هم خواستار تخصیص اعتبار بیشتر برای تسریع در اتمام دو بانده شدن جاده جهرم، لارستان، بندرعباس و لارستان، بستک…

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و فرماندار ویژه لارستان باز هم خواستار تخصیص اعتبار بیشتر برای تسریع در اتمام دو بانده شدن جاده جهرم، لارستان، بندرعباس و لارستان، بستک شدند.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه لارستان، دکتر علاءالدین بروجردی نماینده مردم شهرستان های لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم و داریوش دهقان فرماندار ویژه لارستان با دکتر حمید امانی همدانی معاون فنی، امور زیربنایی و تولیدی سازمان برنامه و بودجه کشور در تهران دیدار و گفتگو نمودند.

در این نشست نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و فرماندار ویژه لارستان باز هم خواستار تخصیص اعتبار بیشتر برای تسریع در اتمام دو بانده شدن جاده جهرم، لارستان، بندرعباس و لارستان، بستک شدند.

نماینده مردم شهرستان های لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ترافیک در محورهای جهرم- لارستان -بندرعباس و لارستان، بستک، پرترافیک و حادثه خیز است؛ اظهار داشت: حجم زیاد ترافیک وسایل نقلیه سبک و سنگین در این محور صبر و حوصله را از همگان گرفته است که باید، توجه بیشتری به این محورها بشود و به اتمام آن سرعت بخشید.

فرماندار ویژه لارستان نیز در این دیدار گفت: با توجه به اینکه این محورها از پر ترددترین و پر حادثه ترین محورهای کشور می باشد، می بایست به این مهم اهمیت دو چندان داده شود تا شاهد روان سازی در این جاده اصلی باشیم و از تصادفات کاسته شود.

در این نشست دکتر امانی همدانی معاون فنی، امور زیربنایی و تولیدی سازمان برنامه و بودجه کشور قول مساعد داد باتوجه به اینکه این محورها از پرحادثه تربن جاده های کشور است، اعتبارات بیشتر اختصاص خواهد یافت.

علاءالدین بروجردی و داریوش دهقان در ادامه همچنین با دکتر سعید جغتایی مدیر امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور نیز دیدار و مسائل و مشکلات راه های کل منطقه لارستان بزرگ را بیان کردند.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۸:۵۷ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین