سه شنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۳:۰۰ب.ظ
::آخرین مطلب 4 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

برگزاری کارگروه توسعه آموزش عمومی قرآن کریم در منطقه بنارویه

کارگروه توسعه آموزش عمومی قرآن کریم در منطقه بنارویه با تأکید بر گسترش فرهنگ قرآنی در مدارس برگزار شد. به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی اداره آموزش…

کارگروه توسعه آموزش عمومی قرآن کریم در منطقه بنارویه با تأکید بر گسترش فرهنگ قرآنی در مدارس برگزار شد.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی اداره آموزش و پرورش بنارویه، جلسه کارگروه توسعه آموزش عمومی قرآن کریم آموزش و پرورش منطقه بنارویه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین روانبخش، امام جمعه بنارویه، محمدمهدی ظریف، بخشدار بنارویه، صفدر خاوری، رئیس اداره آموزش و پرورش بنارویه و جمعی از اعضای کارگروه برگزار شد. در این نشست، راهکارهای ارتقای سطح آموزش قرآن کریم، تقویت فعالیت‌های قرآنی در مدارس و بهره‌گیری از ظرفیت نهادها و دستگاه‌های اجرایی برای گسترش فرهنگ قرآنی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

صفدر خاوری، رئیس اداره آموزش و پرورش بنارویه، با اشاره به اقدامات شاخص انجام‌شده در حوزه آموزش قرآن کریم در منطقه اظهار کرد: تأسیس مرکز دارالقرآن و راه‌اندازی مدرسه حفظ‌محور نرجس خاتون، دو اقدام مهم و شاخص در راستای توسعه فعالیت‌های قرآنی در منطقه بنارویه بوده است.

وی با تأکید بر ضرورت گسترش همکاری‌های بین‌بخشی افزود: برای توسعه آموزش عمومی قرآن کریم باید از ظرفیت تمام نهادها، ادارات و دستگاه‌های اجرایی استفاده کرد و با هم‌افزایی و برنامه‌ریزی منسجم، زمینه انس بیشتر دانش‌آموزان با کلام وحی را فراهم ساخت.

حجت‌الاسلام والمسلمین روانبخش، امام جمعه بنارویه، نیز با تأکید بر جایگاه قرآن کریم در زندگی فردی و اجتماعی اظهار داشت: در آخرالزمان باید به قرآن پناه برد و از آن استمداد طلبید. یکی از راه‌های مقابله با دشمنان و ایستادگی در برابر تهدیدها، تمسک به قرآن مجید و عمل به آموزه‌های آن است.

وی با بیان اینکه انس با قرآن می‌تواند زمینه توجه بیشتر به سایر عبادات را فراهم کند، افزود: تربیت قرآنی باید از محیط خانواده آغاز شود و در مدرسه استمرار یابد. لازم است مسائل قرآنی از دوران پیش‌دبستانی و دبستان با جدیت دنبال شود تا فرزندان از همان سال‌های ابتدایی زندگی با معارف دینی و آموزه‌های قرآن کریم آشنا شوند.

امام جمعه بنارویه همچنین بر ضرورت تقویت روحیه دینی در میان نسل نوجوان و جوان تأکید کرد و با اشاره به دوران هشت سال دفاع مقدس گفت: بسیاری از نیروهای حاضر در دفاع مقدس در سنین ۱۵ تا ۲۲ سال قرار داشتند و از میان جوانانی بودند که با مسجد، فعالیت‌های دینی و خانواده‌های متدین ارتباط داشتند. این موضوع اهمیت تربیت دینی و نقش خانواده و محیط‌های تربیتی در پرورش نسل مؤمن و مسئولیت‌پذیر را نشان می‌دهد.

محمدمهدی ظریف، بخشدار بنارویه، نیز با اشاره به اهمیت دوران ابتدایی در شکل‌گیری یادگیری و شخصیت دانش‌آموزان اظهار داشت: بخش مهمی از آموخته‌های انسان در دوران ابتدایی شکل می‌گیرد؛ ازاین‌رو، توجه به آموزش قرآن کریم در این مقطع از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با اعلام حمایت از برنامه‌های توسعه آموزش عمومی قرآن کریم افزود: هر جا و در هر اداره‌ای که برای پیشبرد این اهداف نیاز به کمک و همکاری باشد، دولت و مجموعه بخشداری با تمام ظرفیت در خدمت آموزش عمومی قرآن کریم خواهند بود.

در ادامه این نشست، اعضای کارگروه بر ضرورت توانمندسازی آموزگاران و دبیران قرآن کریم، ارتقای مهارت‌های قرآنی دانش‌آموزان، افزایش مشارکت اولیا در فعالیت‌های قرآنی و تقویت توانمندی داوران مسابقات قرآن کریم تأکید کردند.

همچنین، آموزش‌های تخصصی و کاربردی قرآن کریم، بهره‌گیری مؤثر از ظرفیت مدارس، خانواده‌ها و مراکز قرآنی، شناسایی استعدادهای قرآنی دانش‌آموزان و ایجاد فرصت‌های مناسب برای حضور فعال آنان در برنامه‌ها و مسابقات قرآنی، از دیگر محورهای مطرح‌شده در این جلسه بود.

در پایان، اعضای کارگروه بر ضرورت هم‌افزایی میان آموزش و پرورش، نهادهای فرهنگی و دینی، خانواده‌ها و دستگاه‌های اجرایی و نیز تدوین برنامه‌های هدفمند برای توسعه آموزش عمومی قرآن کریم تأکید کردند؛ موضوعی که می‌تواند زمینه‌ساز تعمیق باورهای دینی، تقویت انس دانش‌آموزان با قرآن مجید و گسترش فرهنگ قرآنی در مدارس منطقه بنارویه باشد.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:سه شنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۲:۰۸ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین