کلنگ آغاز ساخت فضای فیزیکی بخش تشخیصی و درمانی پزشکی هستهای مرحومه فاطمه گل کامیابی در بیمارستان امام رضا (ع) لارستان به زمین زده شد. به گزارش میلاد لارستان، با…
کلنگ آغاز ساخت فضای فیزیکی بخش تشخیصی و درمانی پزشکی هستهای مرحومه فاطمه گل کامیابی در بیمارستان امام رضا (ع) لارستان به زمین زده شد.
به گزارش میلاد لارستان، با حضور داریوش دهقان فرماندار فرمانداری ویژه لارستان، حضرت حجت الاسلام والمسلمین سید مختار موسوی امام جمعه لارستان، دکتر محسن سلمانپور رییس دانشکده علوم پزشکی لارستان، خیرین، معتمدین و قشرهای مختلف مردم، کلنگ آغاز ساخت فضای فیزیکی بخش تشخیصی و درمانی پزشکی هسته ای مرحومه فاطمه گل کامیابی در بیمارستان امام رضا (ع) لارستان به زمین زده شد.
این ساختمان قرار است با زیربنای ۳۶۰ متر مربع با اعتباری افزون بر ۱۲۰ میلیارد ریال توسط خیرین حاج عبدالرحیم فولادچنگ و حاج داریوش فولادچنگ از خیرین شهر خور احداث شود.
در این مراسم که در محل سالن آمفی تاتر بیمارستان امام رضا ع لار برگزار شد، فرماندار فرمانداری ویژه لارستان، امام جمعه لار، رییس دانشکده علوم پزشکی، ابوطالب مدرسی مدیر عامل خیریه بیمارستانی مرکز آموزشی امام رضا (ع) و قاسم قائدی نماینده خیر حاج عبدالرحیم فولادچنگ، نیز به ایراد سخن پرداختند.
همچنین دستگاه گاما کمرا توسط خیر حاج محمدعباس نیا خیر لاری نیز خریداری شده است.
در این مراسم رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان گفت: اراده بسیار بزرگ و خیری در مرکز آموزشی_درمانی امام رضا(ع) صورت پذیرفت و آن هم تشکیل موسسه خیریه بیمارستانی بود، که در واقع می توان گفت بازوی اجرایی حوزه درمان است، و این اتفاق مبارک با حضور خیرین بزرگوار و همراه همیشگی مجموعه علوم پزشکی صورت پذیرفت.
محسن سلمانپور افزود: وظیفه و هدف اصلی موسسه خیریه بیمارستانی، جهت دهی به تمامی فعالیت هایی که مقرر است در بیمارستان امام رضا(ع) صورت پذیرد، می باشد.
وی تصریح کرد: قریب به یکسال و نیم پیش با همت و مشارکت خانواده بزرگوار عباس نیا و اجرای تعهد دانشکده، موفق به تهیه *دستگاه گاما کامرا* شدیم و امروز، روز فرخنده و میمونی هست، چرا که آرزوی دیرینه ما، که همانا افتتاح بخش تشخیصی و درمانی پزشکی هسته ای بوده و اکنون با یاری این موسسه، مجمع خیرین سلامت و همت خیر بزرگوار جناب آقای فولاد چنگ، جهت تامین هزینه ساخت فضای فیزیکی این بخش، به هدفمان نزدیک شده ایم.
رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان خاطر نشان کرد: من این نوید را به شما می دهم که پزشکی هسته ای مبنای اصلی رشد پزشکی نوین در منطقه خواهد بود.*
وی یادآور شد: اين دستگاه بر پایه رادیو داروها و ایزوتوپ ها عمل می کند، هر نوع اختلالات پاتولوژیک و حتی آناتومیک در بدن را می توان پس از تزریق دارو، بسته محل تجمع آن، تصویر برداری نمود و در تشخیص های اولیه و زودهنگام عمده بیماری ها از قبیل: بافت های قلبی عروقی، استخوانی، کلیوی و سرطانی بسیار موثر و کاربردی است.
گفتنی است ؛ گاما کمرا یکی از دستگاه های تصویر برداری پزشکی می باشد که در تشخیص بیماری های متنوعی به علم پزشکی بویزه سرطان کمک می کند.
گاما کمرا یا انتشار تومو گرافی رایانه ای تک فوتون ( Single Photon Emission Computed Tomography ) یا همان مدل اسپکت ، در پزشکی هسته ای جهت اسکن های قلب و عروق ، اسکن های استخوان ، اسکن کلیه و موارد دیگری استفاده می شود ، تا پزشکان تصویر های سه بعدی از پخش شدن پرتو های رادیویی را بدست آورند. این دوربین پرتو های تابیده شده از رادیو ایزوتوپ های تزریقی را به نمایش می گذارد و تصویری از پراکنده شدن آن ها در بدن را فراهم می کند.
ف ۱۱۰
با تشکر از آقایان عبدالرحیم وداریوش فولادچنگ خيران خوری بایت اين کار خداپسندانه