پنج شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۳:۱۱ق.ظ
::آخرین مطلب 4 ساعت پیش | افراد آنلاین: 2

موضوع کارخانه قیر توسط مردم کورده در شورای شهرستان لارستان بررسی شد

موضوع کارخانه قیر توس مردم کورده در شورای شهرستان لارستان بررسی شد. به گزارش میلاد لارستان، آخرین جلسه شورای شهرستان لارستان با حضور اکثریت اعضا برگزار شد. این شورا مهمانان…

موضوع کارخانه قیر توس مردم کورده در شورای شهرستان لارستان بررسی شد.

به گزارش میلاد لارستان، آخرین جلسه شورای شهرستان لارستان با حضور اکثریت اعضا برگزار شد. این شورا مهمانان ویژه‌ای از معتمدین، خیرین و مطالبه گران از روستای کورده داشت که نمایندگان این روستا پیشنهادات، انتقادات و درخواست‌های مردم را مطرح کردند.

درخواست‌های نمایندگان روستای کورده در جلسه شورای اداری شهرستان لارستان به طور خلاصه شامل موارد زیر بود:

۱- حل مشکل کمبود آب روستای کورده و حجم کم منبع آب آن با توجه به جمعیت ۴ هزار نفری

۲-حل مشکل کمبود فضای ورزشی با توجه به جمعیت ۱۰۰۰ نفری بیمه شده ورزشی و درخواست ایجاد زمین چمن ورزشی

۳- واگذاری زمین برای ایجاد مسکن با توجه به زیاد شدن تعداد متقاضیان مسکن دولتی و همچنین آزاد کردن زمین های روستا و سند زدن به نام مردم روستا از طریق بنیاد مسکن انقلاب اسلامی

۴- اهمیت دادن به خواست مردم روستای کورده در راستای جابجایی پروژه ایجاد کارخانه قیر و عدم احداث آن در دشت کورده

۵- رفع خطرات ایجاد شده توسط دوربرگردان جاده لار به شیراز در محل ورودی روستای کورده که احتمال تصادف را بالا برده است

۶- حل معضل آلودگی ایجاد شده توسط شرکت سیمان برای مردم کورده و مشکل افزایش بیماری در بین مردم روستا

۷- انتقاد از عدم انجام پروژه های مسئولیت اجتماعی توسط شرکت سیمان در روستای کورده با توجه به وجود قوانین برای این کار مخصوصا انجام پروژه‌های ورزشی مانند احداث زمین چمن مصنوعی

۸- اختصاص بخشی از مالیات پرداختی توسط شرکت سیمان لار به انجام پروژه در روستای کورده و پیگیری این موضوع از طریق مراجع ذیربط

 

یکی از پیشروترین و مترقی ترین روستاهای منطقه روستای کورده است

پس از طرح موضوعات مختلف، رییس شورای شهرستان لارستان نیز در سخنانی با اشاره به اینکه یکی از پیشروترین و مترقی ترین روستاهای منطقه روستای کورده است و نگاه ما نیز به این روستا مثبت است، اظهار داشت: یکی از دغدغه های شورای شهرستان که مکاتبات آن هم موجود است مسئله زمین نیمه کاره پاسگاه ورودی کورده و موضوع دیگر افتادگی جاده در ورودی کورده است که از طریق اداره کل راه و شهرسازی در حال پیگیری است.

 

بودجه مسئولیت اجتماعی و مالیات کارخانه سیمان لارستان برای کورده پیگیری شود

حامد مقدم با اشاره به اینکه شورای شهرستان یک نهاد اجرایی نیست بلکه شوراها یک نهاد سیاست گذار هستند و سعی می کنند که صدای مردم باشند حال ممکن است برخی اتفاقات و پیگیری ها به نتیجه نرسد، افزود: یکی از موضوعاتی که مطرح شده استفاده از بودجه مسئولیت اجتماعی و مالیات کارخانه سیمان در پروژه های روستای کورده است که اتفاقا این درخواست منطقی است و می توان از طریق مسئولین مربوط موضوع را پیگیری کرد و این موضوع را می توان با مشورت با شهرهای دیگر که از این قانون بهره برده اند پیگیری کرد تا از موارد قانونی بهره برده شود.

 

دکتر بروجردی بدنبال ایجاد صنایع بزرگ بدون آلایندگی است

وی با اذعان به اینکه یکی از وعده های دکتر بروجردی در زمان برگزاری انتخابات عدم احداث کارخانه هایی که آلایندگی ایجاد می کنند در منطقه بود زیرا ایشان اعتقاد داشتند ما نباید مثل برخی دیگر از شهرهای صنعتی آلودگی را به منطقه بیاوریم، تصریح کرد: دکتر بروجردی به دنبال ایجاد صنایع بزرگ از طریق سرمایه گذاران بزرگ بدون آلایندگی در منطقه هستند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان لارستان با بیان اینکه منطقه لارستان از دیرباز بیشتر به دنبال بازرگانی بوده اند و کمتر در حوزه صنعت وارد شده اند بگونه ای که الان برخی از بزرگترین شرکت های حوزه خلیج فارس در اختیار سرمایه گذاران منطقه ماست، خاطر نشان کرد: یکی از برنامه ها این است که تا با آوردن تعدادی از کارخانه های بزرگ در منطقه سرمایه گذاران لارستانی نیز به این کار تشویق شوند.

 

قطعا دغدغه مردم کورده منطقی است/باید امتیازات کارخانه قیر را نیز در نظر گرفت

این مسئول با اشاره به اینکه دغدغه مردم کورده را نیز در بحث عدم احداث کارخانه قیر در منطقه کورده شنیدم و در کنار آن تحقیقاتی از افراد صاحب نظر مرتبط با این بحث داشت، عنوان کرد: قطعا دغدغه مردم کورده منطقی است و شاید دید منفی مردم بخاطر بحث کارخانه سیمان بوده است اما باید امتیازات کارخانه قیر را نیز در نظر گرفت.

 

روستای کورده دارای یک موقعیت استراتژیکی در مسیر ارتباطی است

وی با بیان اینکه بنده به اعتقاد خودم معتقد هستم که بر اساس فرآیند توسعه ای دکتر بروجردی به عنوان نماینده منطقه خیر مردم کورده را در نظر داشته و در ابتدا در بحث انتخاب زمین بر اساس شاخص ها خود سرمایه گذاران آن زمین را انتخاب کرده‌اند، یادآور شد: روستای کورده دارای یک موقعیت استراتژیکی در مسیر ارتباطی است و قاعدتا در آینده بصورت های مختلفی می تواند توسعه پیدا کند.

مقدم با تأکید بر اینکه طبق صحبت با یکی از متخصصین صنعت نفت استان هرمزگان که جزو همشهریان ما نیز هستند و با کارخانه های قیر استان هرمزگان نیز ارتباط دارند، بیان کرد : کارخانه قیر که قرار است در منطقه ساخته شود از لحاظ مختلف همانند کارخانه های قیر هرمزگان می باشند و بر اساس شاخص های استاندارد این کارخانه احداث می شود یعنی اگر کارخانه موجب آلودگی هوایی شود با جریمه های سنگین روبرو خواهد شد.

رئیس شورای اسلامی لارستان با اشاره به اینکه در استان هرمزگان هوا و حتی آب دریا نیز آنالیز می شود تا کارخانه ها موجب آلودگی نشوند، گفت: حال این اتفاقات می تواند در منطقه لارستان هم رخ دهد و بر اساس شاخص ها پیش رفت تا مطمئن شد که آلودگی به منطقه سرایت نکند.

 

در یک کارخانه قیر حدود پانصد نفر اشتغالزایی مستقیم ایجاد می‌شود

وی با اذعان به اینکه در یک کارخانه قیر حدود پانصد نفر اشتغالزایی مستقیم و بیش از این تعداد اشتغالزایی غیرمستقیم اتفاق خواهد افتاد که در منطقه لارستان می تواند اتفاق خوبی باشد، افزود: در بحث مصرف آب کارخانه قیر نیازمند آب فراوان نیست و مبدل هایی که در کارخانه کار می کند کار خنک سازی را صورت می دهند و نیاز به آب فراوان نیست و در واقع سردسازی از طریق هوا و چرخه آب صورت میگیرد.

مقدم با طرح این موضوع که در بحث پسماند بخشی در کارخانه تعبیه می شود که پسماند در آن قسمت جمع آوری شده و پس از چند ماه جمع آوری پسماند به یک منطقه امن برده شده و سوزانده می شوند، خاطر نشان کرد: در بحث آلایندگی خاک، قیر مانند نفت و بنزین نیست که درون خاک نفوذ کند و اگر به روی خاک بصورت اتفاقی نیز ریخته شود قیر امکان نفوذ به خاک را ندارد و می توان براحتی آن را جمع آوری کرد.

 

نمایندگانی از مردم کورده از کارخانه قیر استان هرمزگان از نزدیک بازدید کنند

رئیس شورای اسلامی لارستان با تأکید بر اینکه یک کارخانه قیر از یک پمپ بنزین در یک منطقه میزان آلودگی کمتری دارد، بیان کرد: در صورت تمایل افرادی از شهر کورده می توانند به نمایندگی از مردم با حضور در کارخانه های قیر استان هرمزگان از نزدیک فرآیند این کارخانه ها را ببینند و استانداردها را بررسی کنند.

وی با بیان اینکه در مجموع ما بدنبال این هستیم در ابتدا موضوع کارخانه سیمان حل شود و این کارخانه به تعهدات خود عمل کرده و در حوزه مسئولیت های اجتماعی نقش ایفا کند، عنوان کرد: برای بحث کارخانه قیر نیز از قبل طرح و تعهدات آن داده شود تا مردم نیز خیالشان از این بابت راحت باشد.

 

سند چشم انداز توسعه دشت کورده و دهکویه پیگیری شود

مقدم با بیان اینکه سومین برنامه که پیگیر آن خواهیم بود تعیین تکلیف و ایجاد یک سند چشم انداز توسعه دشت کورده و دهکویه خواهد بود که از طریق نماینده پیگیری شود، تأکید کرد: خوب است که مردم کورده نیز تحقیق کرده و برای آینده خود برنامه ریزی کنند و در این مورد نیز از نماینده طلب تعهد و طرح کنند.

وی اضافه کرد: بالاخره در آینده بنا به موقعیت استراتژیک منطقه لارستان شاهد اتفاقات مثبتی خواهیم بود پس بهتر است از این اتفاقات‌ نهایت استفاده را برد.

در ادامه تصاویری از این نشست را از لنز دوربین علی یگانه لاری می‌بینیم:

 

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۴۸ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

3 Responses to “موضوع کارخانه قیر توسط مردم کورده در شورای شهرستان لارستان بررسی شد”

  1. ناشناس گفت:

    اقای مقدم شما چکار به کورده دارید !؟مردم خودشان عاقلند و خودشان تصمیم میگیرن.مردم کورده با صنایع که الودگی ایجاد میکند بشدت مخالف بوده واجازه تاسیس ان نمی دهند.شما شورای شهر لار و همچنین شورای شهرستان نیزخراب کردید.لطفا چند ماه باقیمانده را مردم رها کنید .

  2. ناشناس گفت:

    مردم کورده صددرصدمخالف احداث این شرکتند.این مردم بایددادشونوکجاببرندتارسیدگی بشه؟؟!!!

  3. ناشناس گفت:

    سلام
    اقای فرمانداری صدا ۴۰۰۰نفر مردم را نمی‌شنوید که مخالف هستند بدنبال چه هستید
    شما که برای یک کارخانه درجه ۴ نمی‌توانید در شهرک های صنعتی زمین تهیه کنید چطور میتوانید برای یک کارخانه درجه ۱یا ۲ وارد لارستان شود زمین تهیه کنید
    پشت این قضایا چه کسانی یا چه کسی هست که صدا این ۴۰۰۰نفر را نمیشنوید و نمیبینید

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین