پنج شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۲:۰۶ق.ظ
::آخرین مطلب 3 ساعت پیش | افراد آنلاین: 0

لارستان می‌تواند به یکی از قطب‌های بزرگ گردشگری کشور تبدیل شود/ تعریف بیش از ۶۰ پروژه، چهره لارستان را تغییر خواهد داد

قائم‌مقام وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و معاون میراث‌فرهنگی کشور در سفر به لارستان فارس از جاذبه‌های گردشگری و برخی پروژه‌های گردشگری لارستان بازدید کرد. به گزارش میلاد لارستان به…

قائم‌مقام وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و معاون میراث‌فرهنگی کشور در سفر به لارستان فارس از جاذبه‌های گردشگری و برخی پروژه‌های گردشگری لارستان بازدید کرد.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از میراث آریا، علی دارابی با فرمانداران و مدیران حوزه میراث‌فرهنگی در محل فرمانداری ویژه لارستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور در جمع خبرنگاران و در حاشیه برگزاری این نشست گفت: شهرستان لارستان به لحاظ قدمت تاریخی و جاذبه‌های گردشگری و توانمندی‌های صنایع‌دستی دارای ظرفیت‌های بسیار بزرگی است و می‌تواند یکی از قطب‌های بزرگ گردشگری کشور باشد.

علی دارابی افزود: در این جلسه ظرفیت‌های گردشگری شهرستان مورد بررسی قرار گرفت و برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری در هر یک از شهرها، پروژه‌ای با زمان‌بندی و اعتبار مشخص تعیین شد.

او تصریح کرد: همچنین تلاش خواهد شد که با تقویت نیروی انسانی و تقویت پایگاه‌های میراث فرهنگی مباحث کاوش‌های باستان‌شناسی و مرمت آثار و بناهای تاریخی با جدیت دنبال شود.

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور ادامه داد: بیش از ۶۰ مصوبه داشتیم که با اجرایی شدن آن‌ها در دو سال آینده شاهد تغییرات جدی در چهره‌ حوزه‌ گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی لارستان خواهیم بود و برای اجرایی شدن آن‌ها ما در وزارت میراث‌فرهنگی و در سطح استان، اداره‌کل، فرمانداری و شهرداری‌ها مشارکت خواهند داشت.

در این سفر که فرمانداران شهرستان‌های لارستان، خنج، اوز، گراش و جویم و شهرداران و برخی اعضای شورای شهرهای پنج‌گانه لارستان معاون میراث‌فرهنگی کشور را همراهی کردند، پیرامون مرمت آثار تاریخی، برکه‌های منطقه که بالغ‌بر ۵۵۰۰ برکه است و می‌تواند به‌عنوان یک پرونده ملی و جهانی ثبت شود، ایجاد پایگاه‌های میراث‌فرهنگی، توجه ویژه به عناصر ناملموس ثبت‌شده همچون شب برات، سینه‌زنی سنتی لاری، مسقطی لاری و موضوعات مختلف که در شهرها و حوزه استان مطرح است بحث و تبادل‌نظر و مقرر شد وزارتخانه و اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، با کمک خیرین منطقه موضوعات فوق را پیگیری و در راستای تحقق آن اقدام کنند.

بازدید از چند بنا و آثار تاریخی از جمله مسجد پیرپنهان، مسجد روی آب (چهاربرکه و دهن شیر)، کاروانسرای نو گلشن، حسینیه اعظم و ادای احترام به مقام شامخ حضرت آیت‌الله سید عبدالعلی آیت الهی و بازدید از موزه، باغ نشاط و حمام نشاط، بازار قیصریه که مادر بازارهای ایران است و بیش از ۱۱۰۰ سال قدمت دارد و الگوی ساخت بازارهای تاریخی چون قیصریه اصفهان و بازار وکیل شیراز است، قلعه اژدهاپیکر که سابقه تاریخی آن به قبل از اسلام می‌رسد و در متون تاریخی لار آن را دارالأمان نامیده‌اند، از جمله برنامه‌های دارابی در این سفر یک‌روزه به لارستان بود.

۵ ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۳۰ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین