مدیرکل فرودگاه بینالمللی آیتالله آیتاللهی لارستان به درج خبر خلاف واقع روزنامه دنیای اقتصاد واکنش نشان داد. به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی ادارهکل فرودگاه لارستان، پیرو…
مدیرکل فرودگاه بینالمللی آیتالله آیتاللهی لارستان به درج خبر خلاف واقع روزنامه دنیای اقتصاد واکنش نشان داد.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی ادارهکل فرودگاه لارستان، پیرو انتشار خبری تحت عنوان فهرست ۱۰ فرودگاه بی استفاده و کم استفاده مسافری در کشور که در روزنامه دنیای اقتصاد منتشر شده متاسفانه نام فرودگاه بینالمللی آیتالله آیتالهی لارستان در این میان دیده می شود.
بدین وسیله روابط عمومی اداره کل فرودگاه بینالمللی لارستان بر خود لازم می داند در جهت تنویر افکار عمومی به این موضوع که حاوی اطلاعات نادرست و خلاف واقع است بپردازد تا منجر به برداشت های اشتباه و گمراهی افکار عمومی نشود.
لذا بدین وسیله ضمن اعتراض شدید این اداره کل به خبرگزاری دنیای اقتصاد در بیان گزارش خلاف واقع در مورد فرودگاه اظهار می دارد:
این فرودگاه یکی از مهمترین فرودگاههای جنوب ایران است که در استان فارس، شهرستان لارستان واقع شده و بدلیل موقعیت خاص جغرافیایی و ترکیب جمعیتی با کشورهای واقع در حاشیه خلیج فارس با کدهای فرودگاه بین المللی یاتا( LRR) و کد سازمان جهانی هوانوردی ایکائو (OISL) شناخته شده و دارای تمام زیرساختهای استاندارد هوانوردی بوده و مورد تایید شرکتهای هواپیمایی بین المللی خارجی قرار گرفته و از لحاظ تعداد پرواز های خارجی طبق آمار شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران و سایت وزارت راه و شهرسازی دارای رتبه پنجم در بین ۵۶ فرودگاه تحت مالکیت شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی در پروازهای بین المللی در کشور عزیز ما ایران است بطوریکه تنها فرودگاهی در کشور است که به زعم کارشناسان سازمان هواپیمایی کشوری تعداد پرواز های خارجی آن ۳ برابر پروازهای داخلی است و نکته جالب توجه اینکه از بسیاری از فرودگاه های مراکز استان دارای رتبه ای بالاتر است که همواره نقش مهمی در ارز آوری کشور داشته است.
اهمیت و جایگاه این فرودگاه از آنجایی بیشتر مشخص می شود که علیرغم نبودن مرکز استان دارای دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه بوده(در حالی که مجوز استقرار دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه تنها به فرودگاه های واقع در مراکز استان داده میشود) و استان فارس تنها استان دارای ۲ دفتر وزارت امور خارجه در فرودگاه شیراز و لارستان بوده که این خود نشان دیگری بر پویایی فرودگاه بین المللی آیت الله آیتاللهی لارستان دارد.
داشتن پروازهای منظم به کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله ۷ پرواز روزانه به دبی توسط شرکت هواپيمايي فلای دبی، ۵ پرواز به شارجه توسط شرکت هواپیمایی ایرعربیا و همچنین پرواز هایی به کشورهای کویت و قطر توسط شرکت هواپیمایی ایران ایر و داشتن ۵ پرواز به پایتخت ایران در طول هفته و پروازهای فصلی به مشهد مقدس و عتبات عالیات گواه دیگری بر فعالیت چشمگیر این فرودگاه در جنوب کشور است.
داشتن مسافرانی از کشورهای مختلف آفریقایی، چین و اروپا، داشتن باجه مستقل ارزی و دفاتر شرکت های هواپیمایی خارجی نشان دهنده اهمیت و جایگاه این فرودگاه در منطقه جنوب کشور است که بسیاری از ایرانیان ساکن کشورهای حوزه خلیج فارس، آفریقایی و آسیایی را جذب خود کرده است. لازم به ذکر است فرودگاه بینالمللی آیت الله آیت الهی لارستان در هفته دارای ۴۰ پرواز داخلی و خارجی به مقاصد مختلف بوده و در یکسال گذشته ۱۵۳ هزار مسافر این فرودگاه را جهت پرواز های خود انتخاب کرده اند.
نکته قابل توجه اینکه با شروع بکار شرکت هواپیمایی جدید التاسیس لادایر و انتخاب این فرودگاه جهت استقرار شبانه پروازهای خود در آینده نزدیک ، و انتخاب شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی جهت ترانزیت بین المللی کالا از بین فرودگاههای متعدد کشور بدلیل وجود پتانسیل های موجود ،گامی بسیار مهم در جهت توسعه صنعت حمل ونقل هوایی کشور و خدمات رسانی به مردم شریف جنوب ایران برداشته می شود.
لذا با عنایت به جمیع مباحث مطرح شده جای این سوال همچنان باقی است که چرا نویسنده محترم فرودگاه بین المللی لارستان را جزء ۱۰ فرودگاه متروکه و یا کمتر استفاده شده آورده است.
بدیهی است اداره کل فرودگاه بینالمللی لارستان ضمن اعتراض شدید به درج این مطلب علاوه بر محفوظ داشتن حق قانونی خود جهت پیگیری از طریق مبادی حقوقی بدليل تشویش افکار عمومی نظر قاطع خود را نسبت به درج این جوابیه در آن روزنامه در جهت تنویر افکار عمومی ابراز می دارد.
ف ۱۱۰
روزنامه اقتصاد روزنامه ای که بی سوادان در آن قلم فرسایی می کنند