شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۶:۳۶ق.ظ
::آخرین مطلب ۹ ساعت پیش | افراد آنلاین: ۲

دیدار مشاوران امور بانوان ۵ شهرستان جنوب فارس با مشاور امور زنان وزیر کشور

مشاوران امور بانوان علاءالدین بروجردی، نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم، در دیدار با مشاور امور زنان وزیر کشور، به بیان دغدغه‌ها و پیشنهادات خود در حوزه‌های فرهنگی،…

مشاوران امور بانوان علاءالدین بروجردی، نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم، در دیدار با مشاور امور زنان وزیر کشور، به بیان دغدغه‌ها و پیشنهادات خود در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی پرداختند. از جمله این پیشنهادات، ایجاد پارک بانوان، توسعه مشاغل خانگی، و تقویت زیرساخت‌های آموزشی و ورزشی برای بانوان بود.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی دفتر علاءالدین بروجردی مشاوران امور بانوان علاءالدین بروجردی، نماینده مردم شریف پنج شهرستان جنوبی استان فارس، با خانم داداندیش، مشاور امور زنان وزیر کشور، دیدار و گفت‌وگو کردند.

در ابتدای این دیدار، خانم دکتر سنا رزاقیان، مشاور امور بانوان علاءالدین بروجردی در لارستان، پیشاپیش ضمن تبریک فرارسیدن ایام پربرکت ماه مبارک رمضان، از دکتر علاءالدین بروجردی برای هماهنگی‌های صورت گرفته برای دیدار مشاورین امور بانوان ایشان به عنوان نمایندگان جامعه زنان پنج شهرستان جنوبی استان فارس با مقامات عالیرتبه کشور در امور بانوان تشکر کرد.

وی این دیدار را فرصتی برای رساندن صدای زنان جنوب فارس به مقامات کشور دانست و آن را در نوع خود کم‌نظیر و بی‌سابقه در تاریخ ادوار مجلس خواند.

در ادامه خانم دکتر رزاقیان موارد زیر را مطرح کردند:

• ارائه طرح پارک بانوان

• طرح محل دائمی نمایشگاه‌ها

• طرح پایلوت برای دختران دبیرستان جهت پیشگیری از آمار طلاق

 

در ادامه این نشست، دکتر فروغ هاشمی، فرماندار اوز و مشاور امور بانوان علاءالدین بروجردی در این شهرستان، ضمن قدردانی از ریاست محترم جمهور و دولت، از فراهم شدن فرصت‌های مدیریتی برای بانوان اهل سنت تشکر کرد. وی این اقدام را گامی مهم در جهت افزایش انگیزه و مشارکت بانوان در عرصه‌های مختلف دانست و تأکید کرد که این روند می‌تواند تأثیر مثبتی در نگاه جامعه اهل سنت نسبت به نقش‌آفرینی بانوان داشته باشد.

در ادامه، درخواست دیدار و گفت‌وگو با ریاست محترم جمهور مطرح شد. فروغ هاشمی پیشنهاد داد که برای جذب و مشارکت بیشتر نیروی انسانی، به‌ویژه بانوان، در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و آموزشی، برنامه‌ریزی جدی‌تری صورت گیرد.

وی همچنین خواستار تقویت دانشگاه‌ها و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای افزایش نشاط اجتماعی در منطقه شد. در همین راستا، به کمبود سالن اجتماعات در شهرستان اوز اشاره کرد و تأکید داشت که این مسئله تأثیرات منفی زیادی بر اجرای برنامه‌های ملی و مذهبی در شهرستان داشته است.

در این نشست، فوزیه کاظمی، مشاور امور بانوان علاءالدین بروجردی در شهر گراش، ضمن قدردانی از خانم داداندیش بابت اختصاص وقت ارزشمند خود، به ظرفیت‌های فرهنگی و مذهبی این شهر اشاره کرد.

وی گراش را شهر عفاف و حجاب دانست و تأکید کرد که به لطف ائمه اطهار (ع)، در این شهر نه‌تنها هیچ بی‌حجابی وجود ندارد، بلکه همه افراد به رعایت حجاب کامل پایبند هستند. همچنین، از تشکیل ستاد مردمی امر به معروف و نهی از منکر به‌عنوان یکی از اقدامات ارزشمند در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب یاد کرد.

وی در ادامه با اشاره به جایگاه گراش به‌عنوان “دارالمنفقین” و “دیار خیرین نیک‌اندیش”، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های خیرین برای توسعه شهر تأکید کرد و خواستار همراهی دولت در این زمینه شد.

وی با توجه به وجود ساختمان‌های آماده، درخواست‌هایی را مطرح کرد که شامل موارد زیر است:

۱. اخذ مجوز برای تأسیس دانشگاه فرهنگیان در گراش

۲. دریافت مجوز برای تأسیس دانشگاه علوم قرآنی

۳. تکمیل پروژه‌های ورزشی نیمه‌تمام و بلاتکلیف

۴. احداث پارک بانوان برای ایجاد فضای مناسب تفریحی و ورزشی

۵. تغییر ساختار مشاور امور بانوان به معاونت امور بانوان در فرمانداری‌ها

 

در ادامه این جلسه معصومه اسفندیاری، مشاور امور بانوان علاءالدین بروجردی در شهرستان خنج، به بیان دغدغه‌ها و مطالبات بانوان این شهرستان پرداخت و پیشنهاداتی را در راستای بهبود وضعیت زنان ارائه کرد.

وی بر ضرورت ایجاد کارگاه‌های آموزشی، صنایع‌دستی و توسعه مشاغل خانگی برای بانوان تأکید کرد و خواستار اختصاص وام‌های خوداشتغالی ویژه بانوان شد تا بتوانند از طریق کسب‌وکارهای کوچک، درآمد پایداری داشته باشند. همچنین، پیشنهاد اختصاص مشاور امور بانوان به شهرداری‌ها را مطرح کرد تا مسائل مرتبط با زنان در سطح مدیریت شهری بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

از دیگر مطالبات مطرح‌شده در این جلسه، ایجاد هنرستان پسرانه شبانه‌روزی، سهمیه استخدامی برای نیروی بومی، و جذب مربیان پیش‌دبستانی بود که با توجه به نیازهای منطقه، اجرای این موارد می‌تواند نقش مهمی در بهبود وضعیت آموزشی و اشتغال داشته باشد.

وی همچنین ضعف زیرساخت‌های ورزشی بانوان، نبود پست‌های مدیریتی برای زنان، و کافی نبودن درآمد بانوان را از مشکلات مهم دانست و خواستار برنامه‌ریزی جدی برای رفع این چالش‌ها شد. در همین راستا، پیشنهاد اجرای کمپین‌هایی برای آگاهی عمومی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را ارائه کرد.

در ادامه این نشست، خانم مباشری از شهرستان جویم به بیان مشکلات و نیازهای بانوان این شهرستان پرداخت.

وی با تأکید بر اهمیت حمایت از طرح‌های حمایتی بانوان، خواستار تخصیص منابع و برنامه‌های ویژه برای توانمندسازی زنان در این منطقه شد.

وی همچنین بی‌بهره بودن شهرستان جویم از برخی بنیادهای کارآفرینی و اشتغال‌زایی را یکی از چالش‌های اساسی دانست و پیشنهاد داد که با ایجاد نهادهای مرتبط، فرصت‌های شغلی بیشتری برای بانوان فراهم شود.

خانم مباشری با توجه به نوپا بودن شهرستان جویم، به نبود مشاور امور بانوان در این شهرستان اشاره کرد و خواستار تعیین فردی برای این مسئولیت شد تا بتواند به‌صورت متمرکز به مسائل زنان در این منطقه رسیدگی کند.

در پایان این جلسه، خانم داداندیش ضمن استقبال از این پیشنهادات، بر حمایت وزارت کشور از برنامه‌های مرتبط با توانمندسازی بانوان تأکید کرد و خواستار تعامل و همکاری مستمر در این زمینه شد.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:چهارشنبه ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۵:۲۹ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین