نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اعتقاد دارد که مدیران فرهنگی باید برنامههای فصلی و سالانه را با توجه به مسائل و شاخصهای بومی و منطقهای مورد توجه قرار…
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اعتقاد دارد که مدیران فرهنگی باید برنامههای فصلی و سالانه را با توجه به مسائل و شاخصهای بومی و منطقهای مورد توجه قرار داده و توجه به فرهنگ بومی را سرلوحه کار داشته باشند.
به گزارش میلادلارستان و به نقل از ایسنا، جمشید جعفرپور که در جمع مدیران ارشاد شهرستانهای فارس در شیراز سخن میگفت، تاکیدکرد که مسئولان نهادهای فرهنگی باید با کمک مردم و نهادهای مردمی، جامعه را از گرداب ایجاد شده در فضای مجازی نجات دهند.
نماینده مردم لارستان، خنج و گراش در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سابقه دیرینه ایران اسلامی در حوزه تمدن و فرهنگی، گفت: چون نمیتوانیم با این فضای سایبری از راه محدود سازی مقابله زیادی بکنیم، بهتر است به داشتههای منطقه و بومی خودمان بپردازیم و از آن در این راه بهره ببریم و وابستگی نسل امروز را به این نوع فرهنگ شهر و دیار خودمان تقویت کنیم و با توجه به سابقه شهر و روستا و کشورمان به این مهم بپردازیم.
نایب رئیس کمسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: از کوچکی کار در حوزه فرهنگ نترسیم، چون قرار نیست در این مسیر فقط کار ملی انجام دهیم، بلکه از ابتدا میتوان با کار محلی، شهرستانی، منطقهای و استانی شروع کرده و در ادامه به مباحث ملی و کشوری برسیم و حتی برای بخش بین المللی آن نیز برنامه ریزی کنیم.
معاون دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس و تاکید بر اهمیت حوزه فرهنگ، افزود: از بی مهری که بصورت عام به حوزه فرهنگ میشود، نباید دلسرد شویم، زیرا برنامه ششم توسعه بر سه محور اقصاد، علم و فن آوری و فرهنگ، استوار شده است.
او با بیان اینکه فرهنگ یکی از رکنهای اصلی کشور محسوب میشود، گفت: اگر درک از فرهنگ در بعضی جوامع کم شود، اما این مسئله، واقعیت را هرگز عوض نخواهد کرد، چون زیربنای همه حرکتهای ما فرهنگ است و اگر خدای ناکرده احساس عقب ماندگی یا عقب رفت در اجتماع داشته باشیم، این ناشی از آن است که خودمان در زیربناها دچار مشکلات و معضلاتی هستیم و اگر احساس کنیم که در جامعه حرکت و فعالیت رو به جلویی داریم، باید ریشهاش را در تحول و تحرک فرهنگی جستجو کنیم.
جعفرپور گفت: با توجه به اینکه بخش مهمی از دغدغههای مقام معظم رهبری در مورد مسایل فرهنگی است، مدیران حوزه فرهنگ نیز باید این مهم را در دستور کار داشته باشند و اگر هم امکانات در عرصه فرهنگ از دیگر حوزه ها کمتر است، باید جای کمبودهای فیزیکی را با خلاقیت و تدبیر پر کرده و مدیران شهرستانهای دور و نزدیک این استان پهناور باید بتوانند در عرصه فرهنگ با درایت و مدیریت فرهنگی کارها را سامان بخشند به پیش برند.
نماینده مردم لارستان، خنج و گراش در مجلس شورای اسلامی به استفاده از نیروهای خود جوش متعهد مردمی در فعالیتهای فرهنگی اشاره و اضافه کرد: در تمام شهرهای فارس افراد مستعد و آماده به کار حضور دارند این وظیفه مدیران فرهنگی است که اینها را پای کار آورند و لازم نیست برای هرفعالیتی بودجههای زیادی خرج شود، بلکه با این گونه نگاه میتوان حرکتهای موثری را برنامه ریزی کرد