سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۹:۰۲ق.ظ
::آخرین مطلب ۳۳ دقیقه پیش | افراد آنلاین: ۳

یک فروشگاه مخصوص محصولات تولید شده توسط خانواده‌های لاری ایجاد کنیم

مسئول گروه جهادی مهرورزان اجتماعی لارستان گفت: ایده داریم که یک فروشگاه مخصوص محصولات تولید شده توسط خانواده های لاری ایجاد کنیم و آنقدر برای این فروشگاه تبلیغ صورت دهیم…

مسئول گروه جهادی مهرورزان اجتماعی لارستان گفت: ایده داریم که یک فروشگاه مخصوص محصولات تولید شده توسط خانواده های لاری ایجاد کنیم و آنقدر برای این فروشگاه تبلیغ صورت دهیم که مردم برای خرید مایحتاج خود به این فروشگاه مراجعه کرده تا از طریق فروش محصول درآمدی برای خانواده های لارستانی مخصوصا خانواده های نیازمند بدست آید.

به گزارش میلاد لارستان، گروه جهادی مهرورزان اجتماعی لارستان در زمره گروههای جهادی فعال در لارستان است که توانسته با جذب مشارکت‌های مردمی دست به کارهای بزرگی بزند و در عرصه‌های مختلف به گروههای هدف خدمات‌رسانی کند.

خبرنگار میلاد لارستان در راستای معرفی و آشنایی بهتر عموم مردم با این گروه، گفت‌وگویی با علیرضا پیرمراد مسئول گروه جهادی مهرورزان اجتماعی لارستان انجام داده است که در زیر می‌خوانیم:

۱ *- در ابتدا خود را معرفی نموده و تاریخچه ای از شروع فعالیت گروه جهادی مهروزان اجتماعی بفرمایید ؟؟*

علیرضا پیرمراد مسئول گروه جهادی مهرورزان اجتماعی هستم که با گروهی از دوستان به عنوان هیات موسس از بهمن ماه ۱۳۹۸ این گروه را زیر نظر بسیج سازندگی سپاه لارستان ایجاد نمودیم.

 

*۲- اصولاً این گروه به چه صورت اداره می شود و تعداد اعضای اصلی آن چند نفر است؟*

در واقع مدیریت این گروه با شخص بنده بوده و تعداد اعضای اصلی ما پنج نفر است. شناسایی نیازمندان با معرفی افراد به فرمانده پایگاه محله صورت می گیرد تا بعد از تحقیقات و مشخص شدن نیازمند بودن فرد به او کمک رسانی صورت پذیرد. دلیل اینکار هم این است که برخی از جاهای دیگر نیز کمک دریافت می کنند به همین دلیل و در جهت جلوگیری از موازی کاری تحقیق از فرد نیازمند را از طریق فرمانده پایگاه محله که آشنایی با محله دارد صورت میدهیم.

 

*۳- آیا گروه مهرورزان اجتماعی زیر نظر ارگان خاصی است یا بصورت خودجوش و مردمی است؟*

این گروه ثبت رسمی زیر نظر بسیج سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده و دارای شماره حساب اختصاصی جهت جذب کمک های مردمی است.

 

*۴- عمده فعالیت های این گروه در چه حوزه هایی است؟**

بیشتر کمک های ما در حوزه درمان بیماران، معیشت خانواده های نیازمند و جهیزیه است. البته در بحث جهیزیه بخاطر هزینه زیاد معمولا خیرین اجناس را به ما تحویل می دهند تا به نیازمندان اعطا کنیم. در کنار این یک صندوق قرض الحسنه نیز ایجاد کردیم تا با کمک های مالی که از طریق خیرین جمع آوری می شود به افراد وام قرض الحسنه پرداخت کنیم. البته بخاطر اینکه کمک های هر ماه به یک میزان ثابت نیست، برای مصرف کمک ها بصورت ماهانه تصمیم گیری صورت می گیرد. یکی دیگر از فعالیت هایی که از سال ۱۴۰۲ شروع کردیم معرفی افراد جهت ترک اعتیاد به کمپ بود که تعداد ۷۲ نفر بصورت رایگان به کمپ ترک اعتیاد معرفی شدند و الان نیز اگر افرادی از طریق گروه مهرورزان به کمپ معرفی شود بصورت وام قرض الحسنه هزینه پرداخت می شود.

 

*۵- نحوه کمک رسانی و شناسایی افراد نیازمند به چه صورت است تا مطمئن شوید کمک ها به فرد مستحق داده شده است؟*

شماره تلفن بنده ۰۹۳۰۷۸۱۳۵۹۹ هست که اغلب نیازمندان یا رابطین با این شماره تماس گرفته و اعلام نیاز می کنند‌. پس از آن ما از طریق فرمانده پایگاه های محله جهت راستی آزمایی و تحقیقات اقدام می کنیم و در صورت تایید نهایی نسبت به جمع آوری کمک های مردمی از طریق خبرگزاری ها و تبلیغات اقدام می کنیم. خوشبختانه مردم نیز ما را در اطلاع رسانی ها یاری نموده اند و توانسته ایم تا حد امکان کمک ها را جمع آوری کنیم. مردم واقعا لطف دارند و در فعالیت های مختلف ما را یاری می رسانند‌‌. اصولاً کمک های ما بیشتر مربوط به نیازمندان لار و حومه هست. بیشتر سعی می کنیم خدمت رسانی را به سمت زنان بی سرپرست ببریم.

 

*۶- مردم به چه صورت می توانند کمک های خود را به گروه مهرورزان اجتماعی برسانند؟*

دو شماره کارت بنام گروه جهادی مهرورزان اجتماعی لارستان تعریف شده که مردم می توانند کمک های نقدی خود را به صورت ماهانه به این شماره کارت ها واریز کنند:

شماره حساب به نام گروه جهادی مهرورزان اجتماعی لارستان

۶۲۷۳۸۱۷۰۱۰۱۱۳۴۷۴

یا

۶۲۷۳۸۱۱۱۶۸۷۹۵۰۷۵

(علیرضا پیرمراد)۰۹۳۰۷۸۱۳۵۹۹

 

یک برنامه ای که در دل گروه جهادی مهرورزان اجتماعی صورت گرفت و ابتکار آن با بچه های لار بوده است طرح باشگاه ده هزاری گره گشا است . خوشبختانه این طرح در ۱۲ جای کشور بومی سازی شده است و آنها نیز این طرح را بصورت های مختلف اجرا می کنند. در این باشگاه یکم تا بیست و پنجم هر ماه جمع آوری کمک های مردمی صورت می گیرد و بیست و پنجم گزارش کار مالی پرداخت ها ارایه می گردد.

 

*۷- خاطره ای از برنامه های خود بیان نمایید؟*

بنظرم تمام اتفاقات این کار لذت بخش است زیرا می تواند کام یک نفر را شیرین کند. یک خاطره تلخی که دارم این است که خانواده ای با چهار فرزند و بدون سرپرست مرد بخاطر اینکه نتوانستیم برای آنها سرپناهی پیدا کنیم مجبور شدند به جای دیگر بروند و الان نیز خبری از آنها ندارم. می توان گفت در واقع اینجور نیست که همیشه هم موفق به رسیدن به نتیجه شویم و برخی اوقات نیز با شکست روبرو شدیم.

 

*۸- بنظر شما انجام کمک های خیرخواهانه چه تاثیرات مثبتی بر جامعه خواهد داشت؟*

بنظر من انجام کار خیر یک تیغ دو لبه می تواند باشد. قلبا دوست دارم از طریق امور خیریه ایجاد یک کارگاه تولیدی جهت اشتغالزایی صورت دهم اما بدلیل اینکه نیاز به سرمایه زیادی است به ناچار در بحث کمک های خیریه بلاعوض وارد شده ایم. شاید برخی عنوان کنند که دادن پول به افراد گدا پروری است اما باید به این فکر کرد تا وقتی کسی در شرایط سخت قرار نگرفته و نیازمند نیست برای پول درخواست نمی کند. در مجموع قلبا دوست دارم با انجام اشتغال های خانگی یا ایجاد کارگاه های تولیدی زنان بد سرپرست و نیازمندان را به سر کار برده تا از این طریق امرار معاش آنها تامین شود.

 

*۹- توقع خود را از مسئولین و مردم بیان فرمایید؟*

دوست دارم مردم درک کنند جایی یک زندگی به بن بست رسیده یا افراد بخاطر یک اتفاق، بیماری یا اجاره خانه نیازمند کمک آنی هستند و باید یک نفر به کمک آنها برسد. بیشتر با این رویکرد گروه مهرورزان اجتماعی را راه اندازی کرده ایم تا به اینچنین افرادی یاری رسانیم. از مسئولین توقع خاصی ندارم و ما دستبوس مردمی هستیم که بدون شناخت بنده لطف دارند و کمک ها را پرداخت می کنند.

 

*۱۰- برای ترویج هرچه بیشتر فرهنگ خیر اندیشی و تشویق خیرین باید چه کاری صورت داد؟*

برای ترویج فرهنگ خیراندیشی بهترین حالت طبق احادیث و روایات ایجاد صندوق های قرض الحسنه است. به مساجد و افراد دغدغه مند نیز پیشنهاد می کنم که صندوق قرض الحسنه تاسیس کنند و نیازمندان را از طریق پرداخت وام قرض الحسنه بدون بهره یاری دهند. راه این کار هم افزایی با صندوق قرض الحسنه امداد ولایت کمیته امداد است که شرایط خوبی هم دارد. بنا به روایات ثواب قرض دادن بیش از کمک مالی بلاعوض کردن است. در واقع اگر وام داده شود فرد به تلاش وادار می شود تا پول را برگرداند اما در کمک بلاعوض ممکن است عادت به پول بدون تلاش برای افراد نهفته شود. البته باید شرایط خاص را نیز در نظر گرفت.

 

*۱۱- برنامه شما برای آینده و توسعه فعالیت های خیرخواهانه گروه جهادی مهرورزان اجتماعی چیست ؟*

میخواهم آن قدر پیشرفت کنیم که بتوانیم کارگاه های اشتغالزایی ایجاد کنیم. همچنین در ذهن دارم که اگر خدا توفیق دهد و موفق شوم یک فروشگاه مخصوص محصولات تولید شده توسط خانواده های لاری ایجاد کنیم و آنقدر برای این فروشگاه تبلیغ صورت دهیم که مردم برای خرید مایحتاج خود به این فروشگاه مراجعه کرده تا از طریق فروش محصول درآمدی برای خانواده های لارستانی مخصوصا خانواده های نیازمند بدست آید.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:جمعه ۰۸ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱:۱۹ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

۱ Responses to “یک فروشگاه مخصوص محصولات تولید شده توسط خانواده‌های لاری ایجاد کنیم”

  1. حسام گفت:

    در برخی کشورها سربازان یک روز را در پادگان سپری می‌کنند و یک روز را با لباس شخصی به جمع آوری پلاستیک و کارتن و ….. میپردازند و با سود حاصله از فروش انها به ساندویچ ی ها کمک میکنند تا قیمتها به نفع فقرا پایین بیاید قابل توجه مسئولین

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین