شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۴:۵۹
::آخرین مطلب 47 دقیقه پیش | افراد آنلاین: ...

اسکان فرهنگیان در لارستان؛ ۲۶۰۰ مسافر در مرحله اول پذیرش شدند

در موج اول سفرهای نوروزی، از تاریخ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ تا ۵ فروردین ۱۴۰۴، تعداد ۲۶۸۱ مسافر در مدارس و باشگاه فرهنگیان لارستان اسکان یافته‌اند. به گزارش میلاد لارستان به…

در موج اول سفرهای نوروزی، از تاریخ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ تا ۵ فروردین ۱۴۰۴، تعداد ۲۶۸۱ مسافر در مدارس و باشگاه فرهنگیان لارستان اسکان یافته‌اند.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی معاونت اداره کل و مدیریت آموزش و پرورش لارستان، در راستای کیفیت خدمات رسانی به مسافران نوروزی، جمعی از مسئولان شهرستان لارستان از ستاد اسکان فرهنگیان و مراکز اقامتی بازدید کردند. در این بازدید که با حضور احمد دلاور معاون فرمانداری ویژه لارستان، امین منتظری معاون شهردار و بازرس ستاد، ابراهیم کیان رئیس اداره میراث فرهنگی و عضو ستاد تسهیلات سفر نوروزی لارستان، عبدالحمید اخوان معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش لارستان و رئیس ستاد اسکان فرهنگیان، و محسن ریحانی دبیر ستاد اسکان برگزار شد، امکانات و خدمات ارائه‌شده به مسافران مورد ارزیابی قرار گرفت.

مسئولان ضمن حضور در مرکز ستاد اسکان، مدارس منتخب و باشگاه فرهنگیان شهرستان، با مسافران مستقر در این اماکن گفت‌وگو کردند و از نزدیک در جریان میزان رضایت‌مندی و نیازهای آنان قرار گرفتند.

عبدالحمید اخوان، مدیر آموزش و پرورش لارستان و رئیس ستاد اسکان فرهنگیان، در این بازدید با اشاره به استقبال خوب مسافران از مراکز اقامتی گفت:

در موج اول سفرهای نوروزی، از تاریخ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ تا ۵ فروردین ۱۴۰۴، تعداد ۲۶۸۱ مسافر در مدارس و باشگاه فرهنگیان لارستان اسکان یافته‌اند. با توجه به ادامه موج سفرهای نوروزی، این روند تا ۱۳ فروردین ادامه خواهد داشت.

وی افزود: تمامی مراکز اسکان از قبل آماده‌سازی شده‌اند و تلاش ما این است که فرهنگیان و سایر مسافران نوروزی اقامتی آرام و باکیفیت را در لارستان تجربه کنند. خوشبختانه تاکنون بازخوردهای مثبتی از مسافران دریافت کرده‌ایم و تیم ستاد اسکان به صورت شبانه‌روزی در حال خدمت‌رسانی است تا شرایطی مطلوب برای مهمانان فراهم شود.

ستاد اسکان فرهنگیان لارستان با استقرار تیم‌های خدماتی، پشتیبانی و نظارتی، تلاش دارد تا ضمن ارائه امکانات مطلوب، پاسخ‌گوی نیازهای مسافران نوروزی باشد و اقامتی راحت و ایمن برای آنان فراهم کند.

ف ۱۱۰

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین