توسعه تكنولوي و وفور موبايلها در دست دانشآموزان و استعداد خوب آنان در فراگيري باعث جدايي فرزند از فرهنگ خانوادهها ميشود و او را به فضاي بعضاً ناسالم و خطرناك…
توسعه تكنولوي و وفور موبايلها در دست دانشآموزان و استعداد خوب آنان در فراگيري باعث جدايي فرزند از فرهنگ خانوادهها ميشود و او را به فضاي بعضاً ناسالم و خطرناك مبتلا ميسازد و چون والدين از پرسش هاي متنوع فرزندان نفس راحتي ميكشند به تصور اين كه او كار خوبي انجام ميدهد، به خود مشغول ساخته و خطرات ناشي از فرهنگ مادهگرايي و ارضای جنسي و… توسط خانواده به فراموشي سپرده ميشود. غافل از اين كه اين عمل داستان آن سارقي است كه از او پرسش شد چه ميكني؟ گفت تار ميزنم. گفت: چرا صدايش بلند نميشود پاسخ داد صدايش فردا ميآيد.
ما واقف نيستيم كه صداي فضاهاي مجازي و مشغوليت فرزندانمان فردا شنيده ميشود و آن موقع افكار اين عزيزان را ربوده و به سرقت بردهاند.
گاهي از خود سوال كردهايد برخي پرسشهاي جوانان ناشي از بيتوجهي به دين يا به عبارت دقيقتر ناشي از انديشه سكولاريسم و ليبراليسم است؟! كه يا با خدا و معاد لجاجت دارند يا با خدا و پيامبر خصومت ميورزند و يا به انديشه ماوراءالطبيعي بياعنا هستند؟ اين خطري است كه بايد بيدار بود و فرزندان را با اعتقاد و باورهاي درست رشد داد و با آموزش صحيح فضاهاي مجازي و اينترنت و… خطرات برخي موارد را به او توجه داد و او را در مساجد كه سنگر حقيقي اسلام است به رشد رساند.
چگونه دشمنان براي تبليغ افكار باطل خود صدها برابر هزينه ميكنند تا به يك درصد اهدافشان برسند! اما ما براي انديشه حق خويش حاضر به هزينه كردن نباشيم كه اگر درست و حساب شده هزينه كنيم درصد بالايي از اهداف را محقق خواهيم ساخت.