عدم توجه به توسعه برنامه ریزی شده فضای سبز، حلقه مفقوده زیبایی در شهر لار است. به گزارش میلاد لارستان، کاشت درختان سرسبز و سازگار با محیط های شهری، یکی…
عدم توجه به توسعه برنامه ریزی شده فضای سبز، حلقه مفقوده زیبایی در شهر لار است.
به گزارش میلاد لارستان، کاشت درختان سرسبز و سازگار با محیط های شهری، یکی از زیرساختهای زیبایی در هر محیط اجتماعی است.
شهر لار و عمدتا جنوب کشور به جهت برخورداری از آب و هوایی نسبتا خشک و گرم، همیشه توسعه فضای سبز در آنها اهمیت داشته است.
لارستان حتی با وجود هوایی نامطلوب و کمبود آب، دارای درختانی بومی و متناسب با شرایط آن است.
درختانی نظیر ابریشم لاری، توت، کنار، کهور، بید، شپستان، نخل، گز و غیره از جمله گونه هایی است که در لارستان به خوبی رشد می کند.
برای توسعه درختکاری نیاز به یک انسجام عمومی است و می بایست با فرهنگ سازی، همگام سازی نهادهای دولتی با مشترکت های مردمی را فراهم ساخت.
هنوز بخش زیادی از میادین، بلوارها، باغچه ها در معابر عمومی و همچنین باغچه های خانگی و جلوی منازل خالی از درخت است که انتظار می رود برای ترویج درختکاری اقدامی جهادی صورت گیرد.
برگزاری کلاسهای رایگان نحوه آموزش کاشت و نگهداری نهال همراه با توزیع مجانی نهال، از سوی نهادهای ذیربط مانند منابع طبیعی، جهادکشاورزی، شهرداری و غیره می تواند همشهریان را کاشت درخت ترغیب کند.
ف ۱۱۰
درخت کویتی اگر مضر است چرا ریشه کن نمی کنن و از این همه درخت بومی کاشته نمیشود مسئولین عزیز کلیپ های در فضای مجازی منتشر شده که مضر بودن درخت کویتی را بیان میکند از جمله موتور تبخیر آبهای سفره زیر زمینی وبخش گازهای سمی وحساسیت زا.و…..