مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده دانشکده پزشکی لارستان با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ نفر کارشناس و کاردان مامایی در حوزه معاونت بهداشتی این دانشکده فعال هستند، گفت: ماماها…
مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده دانشکده پزشکی لارستان با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ نفر کارشناس و کاردان مامایی در حوزه معاونت بهداشتی این دانشکده فعال هستند، گفت: ماماها نقش مهمی در مبتلا نشدن مادران باردار و نوزادان به کرونا دارند.
به گزارش میلاد لارستان زهرا جهانپور در گفت و گو با ایرنا با گرامیداشت روز جهانی ماما اظهار داشت : با شیوع بیماری کرونا ماماهای حوزه معاونت بهداشتی دانشکده پزشکی در غربال بیماری کرونا و همچنین زنان باردار ، پیگیری موارد مشکوک و پر خطر و بیمار یابی فعال همکاری خوبی با واحد مبارزه با بیماریهای واگیر داشته اند .
جهانپور افزود: تاکنون در مجموعه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی لارستان موردی از زن باردار و نوزاد مبتلا به بیماری کرونا نداشته ایم و امید است ماماها همچنان با تلاش بیشتر ضامن سلامت خانوادهها باشند.
مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده دانشکده پزشکی لارستان در ادامه افزود: حیطه خدمات مامایی بسیار وسیع و از ابتدای تولد تا انتهای عمر است و ابعاد مختلف بهداشتی در زمینه بهداشت باروری ، مشاوره ، آموزش و آگاهی در دوران بلوغ ، ازدواج ، باروری و یائسگی را شامل می شود.
وی ادامه داد : این آموزش ها ضامن سلامت خانواده است .ارائه مراقبت های مامایی با کیفیت بالا و تلاش در بهبود مستمر آن ، عامل مهمی در کاهش مرگ و میر مادران است .روز جهانی ماما فرصت مناسبی است تا نگاهی دوباره به جایگاه مامایی در نظام سلامت انداخته شود .
جهانپور گفت: حضور بیش از ۱۰۰ نفر کارشناس و کاردان مامایی در حوزه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی لارستان به عنوان مراقب سلامت ماما در مراکزخدمات جامع سلامت شهری و روستایی و پایگاههای بهداشتی و مطبهای پزشک خانواده بخش دولتی و خصوصی در این شهرستان توانسته خدمات مامایی ، مراقبت های پیش از بارداری ، بارداری و پس از زایمان را به گروه هدف ارایه نموده که این امر در سلامت مادران و نوزادان نقش بسیار مهمی داشته است.
ف ۱۱۰