دیوارِ کوتاهِ مساجد عنوان یک مقاله انتقادی بر اطلاعیه اخیر تعطیلی مساجد در لارستان به جهت تغییر رنگ کرونایی از سوی حجت الاسلام تکبیری برای میلاد لارستان ارسال شده است….
دیوارِ کوتاهِ مساجد عنوان یک مقاله انتقادی بر اطلاعیه اخیر تعطیلی مساجد در لارستان به جهت تغییر رنگ کرونایی از سوی حجت الاسلام تکبیری برای میلاد لارستان ارسال شده است.
به گزارش میلاد لارستان، دیوارِ کوتاهِ مساجد عنوان یک مقاله انتقادی بر اطلاعیه اخیر تعطیلی مساجد در لارستان به جهت تغییر رنگ کرونایی است که از سوی حجت الاسلام محمد تکبیری از طلبه های جوان لارستانی برای میلاد لارستان ارسال شده که عین مطلب در زیر می آید:
«کرونا» و «تعطیلی» مراکز آزاد و دولتی واژه های نام آشنایی است که این روزها زیاد به گوش می خورد، در روزهای کرونایی که مسئولین ما به فکر مهار و مدیریت هرچه بهتر شرایط موجود هستند، بجای کنترل و نظارت بر مبادی ورودی و خروجی شهرستانها، مراکز تفریحی و تفرجگاه ها، دیوارِ کوتاهِ مساجد را نشانه گرفته و بدون اجازه کارشناسان دینی یا کارشناسان متخصص و متعهد در حوزه سلامت، از دیوار کوتاه آن بالا می روند!
کنترل و یا حتی تعطیلی مراکز پر خطر، در جای خود، کاملاً عقلی و عقلائی بوده و باید هم وجود داشته باشد، منتها مسئله اساسی اینجاست که چرا آخرین راهکار، اولین راهکار به حساب آمده و مسئولین مربوطه شانه از زیر بار مسئولیت و دردسرهای آن خالی می کنند؟!
احتمال انتقال ویروس کرونا از مساجد، طبق نظر کارشناسان مربوطه کمتر از نیم درصد است، در مقایسه با اماکن دیگری که مشغول به فعالیت هستند و اتفاقاً مانعی هم پیش روی آنها قرار ندارد به صفر نزدیک می شود، عقلاء در چنین مواردی، ولو اینکه محتمل هم زیاد باشد بدان اعتناء نمی کنند.
آقایان تصمیم گیرنده در ستاد کرونای شهرستان لارستان، بجای اینکه سازمان های زیر مجموعه خود مثل اوقاف، اداره تبلیغات اسلامی و سایر نهادهای مربوطه را در تعطیلی نماز جماعت مساجد تحت فشار قرار دهید، سعی کنید پروتکل ها به گونه ای طراحی شود که بتوان به بهترین وجه ممکن و در بهترین شرایط، سلامت مردم تأمین کرد.
هنرمندی در برگزاری بی خطر و یا کم خطر نماز جماعت و سایر فعالیت های اجتماعی است، و الاّ تعطیل کردن مساجد خرد و هنر زیادی لازم ندارد.
در انتهاء از مسئولین محترمی که در این عرصه تأثیر گذار هستند، از جمله ستاد کرونای شهرستان لارستان، امام جمعه محترم، اداره تبلیغات اسلامی و ستاد اقامه نماز تقاضا می شود هرچه سریعتر نسبت به پیگیری، تجدید نظر و بازنگری در ابلاغیه منتشر شده اقدام نموده و با استفاده از کارشناسان خبره علمی و دینی تصمیمات لازم اتخاد نمایند.
و العاقبة لاهل التقوی و الیقین
نویسنده: حجت الاسلام محمدتکبیری
ف ۱۱۰
سلام خدا خیرتان دهد بالاخره این دغدغه که بارها در کامنت مطرح شده بود را نوشتید سوال: مطب دکترها و مطب معاون محترم بهداشتی در این شلوغی نیاز به باز بودن دارد؟ بله چون در آمد دارد فقط مردمند که باید از فرط گشنگی بمیرند و همه شغلها تعطیل باشد تا سلامت!!!!!! به خطر نیفتد یقین دارم تمام اعضای ستاد کرونا یک هفته هم نمی توانند مانند مردم عادی گشنه زندگی کنند فقط با شکم پر حرف میزنند
اتفاقا در قضیه رعایت پروتکل های بهداشتی ، افراد مذهبی و گردانندگان اماکن مذهبی بایستی پیشرو در این امر باشند .اگر افراد مذهبی بگویند که چرامسجد تعطیل و یا نیمه تعطیل میشود،؟ افراد دیگر بگویند چرا سخت گیری و جریمه اعمال میشود در شهرهای قرمز؟ ، و یک مسئول هم بگوید که چرا کارکنان زیرمجموعه بایستی دورکاری بروند ، همین چراها و ادله ای که هرکس برای خودش می آورد ، باعث اوج شیوع کرونا شده است …
حاج آقا این سختگیری ها برای سلامتی خودتونه نه اینکه در مسجدها همه پیرمرد هستند و همه ضعیف .به به همین خاطر ه
تو خونه هم میشه نماز خوند….مثل ورزش…این همه برق مصرف بشه برای ۱۰ نفر