مسجد جامع توحید واقع در شهرک توحید بخش مرکزی شهرستان اوز که با همت خیرین ساخته شده است طی آیین ویژه ای افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت….
مسجد جامع توحید واقع در شهرک توحید بخش مرکزی شهرستان اوز که با همت خیرین ساخته شده است طی آیین ویژه ای افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از پسین اوز، با حضور فرماندار، فرماندهان نیروی های انتظامی و نظامی، بخشداران مرکزی و بیدشهر، اعضای شورای شهر و شهرستان و عده ای از مسئولان ادارات، همزمان با اقامه نماز مغرب مسجد جامع خیرساز شهرک توحید افتتاح شد.
از سال ۱۳۹۶ ساخت این مسجد آغاز و با همت خیرین شهرک بویژه حاج محمد رفیعی که حدود ۷۰ درصد هزینه ساخت آن را متقبل شده است؛ مسجد آماده بهره برداری شده است.
این مسجد در زمینی به مساحت ۳ هزار و ۶۰۰ مترمربع با یک هزار و ۷۴۰ مترزیربنا شامل: تالار مردانه با ظرفیت ۱۲۰۰ نفر و تالار زنانه با ظرفیت ۲۵۰ نفر، خانه عالم با ۱۵۰ مترمربع مساحت، خانه موذن با مساحت ۵۰ مترمربع، اتاق مهمان به مساحت ۱۳۵ مترمربع، واحد تجاری به مساحت ۹۰ متر مربع و یک باب کتابخانه به نام مهر توحید با مساحت یکصد مترمربع شامل: مخزن کتاب و اتاق مطالعه و غیره، همچنین مسجد به تمام تجهیزات سرد و گرم مجهز است. ۸کولر ایستاده، تالار بزرگ مردانه را خنک می سازد. بهار خواب مسجد زیبا و دارای ۲۵۰ نفر ظرفیت است. مسجد دارای انباری و وضوخانه بزرگ بوده و حیاط آن وسیع و دلنواز است.
برای ساخت این مسجد افزون بر ۲۳ میلیارد تومان هزینه ساخت مسجد شده است.
ف ۱۱۰