فرماندار گراش گفت: دفتر مجمع نخبه پروری در این شهرستان با کمک خیرین و با هدف شناسایی نخبگان در بخش های مختلف علمی، دانشگاهی ، دانش آموزی، فرهنگی، هنری، ورزشی…
فرماندار گراش گفت: دفتر مجمع نخبه پروری در این شهرستان با کمک خیرین و با هدف شناسایی نخبگان در بخش های مختلف علمی، دانشگاهی ، دانش آموزی، فرهنگی، هنری، ورزشی ، اجتماعی و دینی راه اندازی شد.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از ایرنا؛ طی نشستی با حضور مسئولان مربوطه فارس از جمله حبیب شریف رئیس بنیاد نخبگان استان و مدیرعامل مجمع خیران نخبه و جمعی از مسئولان محلی و نیک اندیشن گراشی روز پنجشنبه مکانیسم ها و فرآیندهای لازم در زمینه شناسایی نخبگان و اهداف و کارکردهای اساسی این مجمع بررسی شد.
فرماندار گراش در این نشست گفت: مهمترین اصل و مکانیسم در تشکیل و راه اندازی این مجمع ورود و عزم جدی خیرین و نیک اندیشان فهیم شهرستان است که امیداری ها برای ادامه راه این مجمع در آینده را تا حدود زیادی هموار خواهد کرد.
مجید غلام پور اظهار داشت: بدون شک حضور خیرین و نیک اندیشان در این راستا نقطه عطف و امیدبخشی برای تحقق اهداف پیش بینی شده این مجمع خواهد بود.
فرماندار گراش تصریح کرد: از طرف دیگر استقبال و حمایت و عزم جدی بنیاد نخبگان استان فارس و سایر حوزه های مرتبط از جمله آموزش و پرورش استان و شهرستان می تواند اهداف این مجمع مهم نخبه پروری را بیش از پیش عینیت بخشد.
وی توسعه فرهنگ نخبه پروری و شناسایی نخبگان در شهرستان را برای رفع بسیاری از معضلات و چالش های فرا رو ضروری خواند و گفت: جامعه امروز ما نیازمند نخبه ها و انسان های فرهیخته در ابعاد مختلف است تا بتون با هم اندیی، مشورت و بهره مندی از توان علمی، دانش و ایده های خلاقانه آنها مسیر توسعه و پیشرفت را در حوزه های مختلف بیش از پیش هموار کرد.
غلام پور ابراز داشت: این موضوع و حمایت از این مجمع و نخبگان بدون شک یکی از رویکردها و راهبردهای اساسی مدیریت اجرایی شهرستان است و همه مدیران را نیز ملزم به حمایت، پشتیبانی و ورود جدی به این حوزه خواهیم کرد.
فرماندار گراش با بیان اینکه نقش و حمایت های دفتر بنیاد نخبگان در شهرستان می تواند در این راستا راهگشا و کاربردی باشد، تصریح کرد: بدون شک در سطوح مختلف شهرستان به ویژه در مناطق روستایی دانشجو و افراد مستعد بالایی وجود دارند که علاوه بر ضرورت شناسایی و بازپروری آنها مکانیسم و ابزار لازم برای حمایت و شکوفایی این استعدادها نیز باید فراهم شود.
او نقش و تاثیرگذاری خیرین و نیک اندیشان گراشی و سایر شهرهای جنوبی فارس در کنار دولت را برای رشد شاخصهای توسعه ای این منطقه یادآور شد و افزود: نکته حائز اهمیت در این راستا آن است که ورود و حمایت خیرین و نیکوکاران به ویژه در شهرستان گراش تنها محدود به یک حوزه و یا یک شهر و مکان خاص نیست.
فرماندار گراش گفت: دستاوردهای نیک اندیشان در گراش و ردپای خیرین در بسیاری از حوزه ها و فرآیندهای توسعه ای منطقه به وضوح قابل نمایان است و این کمک ها و پشتیبانی های خیرین حتی در سطح کشور به خصوص در مناطق جنوبی بسیار پربرکت بوده است.
غلامپور با بیان اینکه حمایت خیرین از نخبگان یک کار پسندیده، ارزشمند و ریشه دار خواهد بود، افزود: راه اندازی این مجمع می تواند گام موثر و تعیین کننده ای در رشد خلاقیت های جوانان باشد و همچنین زمینه حضور و بهره مندی از توان آنها در تصمیم سازی و تصمیم گیری حوزه های اجرایی هم کمک شایانی خواهد کرد.
وی همچنین یادآر شد: فرمانداری گراش در این راستا حمایت قاطع از مجمع نخبه پروری شهرستان را جزو اولویت های مهم خود می داند و از هیچ تلاشی در این راستا فروگذاری نخواهد کرد.
ف ۱۱۰