۲۹ بهمن و انتخاب نمايندگان مردم در دوره ششم تقننيه پايان پذيرفت و جبهه دوم خرداد اكثريت كرسىهاى اين دوره را به خود اختصاص داد. اين پيروزى و موفقيت بر…
۲۹ بهمن و انتخاب نمايندگان مردم در دوره ششم تقننيه پايان پذيرفت و جبهه دوم خرداد اكثريت كرسىهاى اين دوره را به خود اختصاص داد. اين پيروزى و موفقيت بر رأىدهندگان و انتخابشوندگان و ملت قهرمانپرور ايران اسلامى مبارك باد.
لارستان فارس همينطور كه در ايجاد دوم خرداد پيشقدم بود در اين انتخابات نيز عليرغم وجود كانديداهاى متعدد با ديدگاههاى مختلف و متنوع با اكثريت بالايى به كانديداى جبهه دوم خرداد آقاى دكتر سيدمنصور كشفى رأى داد و او را براى مدت چهار سال به عنوان نماينده خود برگزيد. ضمن تبريك مجدد نكاتى را بعنوان تذكر بيان مىنماييم:
منطقه لارستان با گستردگى جغرافيايى و پراكندگى آن نيازمند يك برنامهريزى مدون، دقيق و حسابشده جهت تعالى اجتماعى – اقتصادى – سياسى – فرهنگى – بهداشتى و… است كه اين مسأله مستلزم همفكرى و همگامى تمام نيروهاى آگاه – دلسوز – متدين و متخصص منطقه اعم از نيروهايى كه در لارستان حضور دارند يا در تهران و شيراز و ساير نقاط ايران اسلامى پراكندهاند، مىباشد.
هيچ كار برنامهريزى شده و مدون بدون همدلى و همفكرى و وحدت و انسجام و اتحاد صورت نمىگيرد ضرورت ايجاب مىنمايد كه همه نيروهاى توانمند منطقه بدون در نظر گرفتن خط و خطوط بلكه حول محور اسلامى است و تقوا و تفكر صحيح گرد هم آيند و مشكلات منطقه را به نحو مطلوب با همفكرى رفع نمايند.
روحانيت محترم منطقه بويژه حضرت آيتاللهالعظمى آيتاللهى كه براى كل منطقه لارستان پدرى مهربان و دلسوز و براى مسؤولين طراز اول كشور بويژه مقام معظم رهبرى و رياست محترم جمهورى مركز ثقل استان محسوب مىشوند. مىبايست بيش از پيش با برنامهريزى مسئولين در رفع نقايص همت نمايند. بديهى است حضرات روحانيون منطقه خود نيز در رفع محروميتها پيشاهنگ بودهاند اما در اين دوره مىبايست آهنگى جزمتر از گذشته داشته باشند.
مىبايد نيازهاى منطقه مشخص شده و راه مرتفع نمودن آن نيز تعيين و نحوه به اجرا در آوردن آن مدون شود.
يكى از مشكلاتى كه ما در سطح روستاها داريم عدم اطلاع صحيح و دقيق از بخشها، دهستانها و روستاهاست كه ضرورت دارد اين مهم به نحوى مطلوب پيگيرى و انسجام و تشكل كامل ايجاد گردد، زيرا برخى روستاها بخاطر عدم ارتباط و همگامى ممكن است اين تصور در آنها ايجاد شود كه مثلاً مركز بخش حق آنان را تضييع نموده و مركز بخش هم همين تصور نسبت به شهرستان داشته باشد. اين مسأله بايد به روشى معقول رفع گردد. هرچند با تشكيل شوراها مقدارى از مشكلات حل گرديده است.
فعاليتهايى كه نمايندگان گذشته در مجلس انجام دادهاند و نيمهكاره مانده در صورتى كه كار، كارشناسانه باشد بايد دنبال شود و حق هيچيك از آن بزرگواران در انجام كارها تضييع نشود.
زيرا معتقديم همه نمايندگان گذشته فعاليت كردهاند و سعىشان بر زدودن چهره محروميت از منطقه بوده است. حال اگر در موردى موفقيتى به دست نيامده بايد به دنبال عوامل عدم موفقيت كتب و عبرت گرفت و اگر موفقيتى عايد شده بايد نقطه قوت را گسترش داد.
بديهى است نمايندگان گذشته نيز بايد با سعه صدر كامل تجربيات خويش را به نماينده جديد منتقل نمايند.
به اميد موفقيت و سربلندى نظام مقدس جمهورى اسلامى