با توجه به نزدیک شدن زمان انتخابات، رسانه میلاد لارستان بر آن شد تا علاوه بر ایجاد شور انتخاباتی، در فضایی دیگر و با بررسی میدانی و طرح نمودن چند…
با توجه به نزدیک شدن زمان انتخابات، رسانه میلاد لارستان بر آن شد تا علاوه بر ایجاد شور انتخاباتی، در فضایی دیگر و با بررسی میدانی و طرح نمودن چند سوال با استفاده از دانش جامعه نخبگانی منطقه، دورنما و نقشه راه توسعه ۴ ساله آتی ۵ شهرستان جنوب فارس را برای نماینده منتخب تبیین و ترسیم نماید.
در همین راستا، بر اساس بضاعت موجود، تعدادی از جامعه نخبگانی، فعالین اجتماعی و برخی افراد شناخته شده ۵ شهرستان لارستان(لار، بیرم، صحرای باغ، بنارویه و بخش مرکزی)، خنج، گراش، اوز و جویم انتخاب گردیده اند و ۲ مورد زیر از آنها سوال گردیده است. این فرآیند پرسش و پاسخ کماکان نیز ادامه دارد و پاسخ افراد در حال دریافت می باشد.
” پس از انتخابات” عنوان مطالبی است که حاصل از خروجی پاسخ های ارسالی افراد به میلاد لارستان بوده و سعی دارد تا روز انتخابات با شما همراه باشد. سیزدهمین شماره از “پس از انتخابات” را در ادامه می خوانیم. این شماره به گفتگو با حسین عباسی از بنارویه و مهندس فرزاد قناعت پور از لارستان پرداخته است.
۱) حسین عباسی لیسانس علوم تربیتی از دانشگاه فرهنگیان، ۵ سال سابقه مدیریت مدرسه، از فعالین سیاسی اجتماعی و مدیر رسانه مطالبه گری شهر بنارویه
به اعتقاد این فعال اجتماعی شناخت ما از وظایف قانونی نماینده مجلس باعث می شود مطالباتی به حق، واقعی و شدنی داشته باشیم. وی بیان می دارد مهم ترین وظیفه نماینده مجلس قانون گذاری است و نه فعالیت اجرایی. عباسی اظهار می دارد نماینده به جای تمرکز بر عزل و نصب افراد در ادارات شهرستان و دخالت در این امور که کاری به شدت مذموم و اشتباه است باید به دنبال تسهیل امور از طریق قانون گذاری باشد.
فارع التحصیل دانشگاه فرهنگیان ۳ حوزه اصلی در راستای توسعه منطقه را مسکن، اشتغال زایی و بهداشت و درمان عنوان داشته و بیان می دارد: نماینده آتی مردم باید به دنبال قوانین و تسهیلاتی باشد که جوانان را شاغل و خانه دار کند و هزینه های خرید یا ساخت مسکن را کاهش دهد. وی می افزاید: از طرفی نماینده باید تمهیداتی فراهم کند تا پزشکان متخصص بیشتری در حوزه انتخابیه باشند و هزینه های درمان خانواده ها را نیز کم کند.
مدیر رسانه مطالبه گری شهر بنارویه در عین حال ۵ موضوع مهم و برنامه قابل پیگیری توسط نماینده آتی مردم پیگیری و حل مشکل کمبود آب به صورت پایدار، پیگیری ارتقا ارتقای سیاسی منطقه، پیگیری منطقه ویژه اقتصادی و رونق کسب و کار، تسهیل ازدواج جوانان با طرح های حمایتی و افزایش مراکز مشاوره خانواده و کاهش هزینه های آن جهت پیشگیری از طلاق و نهایتا پیگیری ایجاد مراکز تفریحی مانند پارک ها و اماکن ورزشی عنوان نموده است.
۲) مهندس فرزاد قناعت پور رئیس برج علم و فناوری لارستان
از نگاه قناعت پور بی شک موضوعات مهم و برجامانده ای چون راه و آب و اشتغال از جمله مهمترین دغدغه های جمهور اهالی جنوب فارس به شمار می رود و دیگر عزیزان نیز تاکنون بدانها اشاره داشته و آیندگان نیز از آن خواهند نوشت.
وی می گوید: من اما دوست دارم از این فرصت که رسانه ی محترم میلاد لارستان در اختیار گذاشته است بهره برده و به صورتی موجز در موضوع اشتغال به ویژه کارآفرینی نخبگان و دانش آموختگان در دو سطح ملی و منطقه ای پیشنهاداتی داشته باشم.
این مدیر جوان با بیان اینکه موضوع اقتصاد دانش بنیان در منطقه ی ما موضوع تازه اما آینده سازی است می افزاید: امروز در این حوزه و در منطقه ی جنوب فارس به همت تلاش های صورت گرفته در دو حوزه ی دولت و خیرین شاهد فعالیت ها و زیرساخت هایی هستیم که بی شک در استان و کشور نمونه است.
رئیس برج علم و فناوری لارستان در این خصوص اذعان می دارد موضوع فوق در آینده می تواند منطقه را قطبی در حوزه ی دانش و فناوری تبدیل کند و کمک به حفظ این دستاوردها ماموریت و رسالت بزرگ همه ی ما به ویژه سیاستگذاران و نماینده آتی مردم می باشد.
این فعال اجتماعی در بعد ملی نیز تاکید بر موضوعات ذیل را راهگشای بسیاری مسائل مبتلا به حوزه ی فناوری در کشور می داند که عبارتند از:
پيگيري مجدانه نظام مسائل تقنيني فعالان زيست بوم نوآوري و فناوري، نظارت بر بودجه تخصيصي سرفصل فناوري به دستگاه ها، متناسب با سياست هاي اسناد بالادستي فناوري در كشور و پیگیری جهت تدوین قوانین مشوق حمایتی به منظور کمک به تسهیل در امور مشارکت های مردمی و نیک اندیشان در زیست بوم نوآوری و فناوری.
قناعت پور در حوزه ی منطقه ای نیز اظهار می دارد: با توجه به فعالیت های چند ساله مرکز رشد واحدهای فناور و همچنین آغاز به کار فعالیت های برج علم و فناوری لارستان به عنوان پیشران های اقتصاد دانش بنیان جنوب استان فارس که نقشی مهم و موثر در حل موضوعات اشتغال و نیز توسعه و رونق فعالیت های صنعتی و بازرگانی منطقه خواهند داشت به نظر، توجه ویژه به حل مسائل و موضوعات آن ها و شرکت های مستقر می تواند گامی بزرگ در توسعه ی متوازن منطقه ای باشد.
از جمله این موارد می توان به پيگيري چارت سازمانی و تامین و تکمیل منابع انسانی مورد نیاز و تلاش جهت اخذ ردیف بودجه سالانه مشخص در قانون بودجه ی کشور اشاره نمود.
با شماره آتی ” پس از انتخابات” در روزهای آینده همراه باشید.