سرپرست ادارهکل هماهنگی امور گردشگری استانداری فارس با بیان اینکه یکی از مواردی که در لارستان نیاز داریم، تهیه بستههای سرمایهگذاری است که ورود بخش خصوصی به حوزه گردشگری را در…
سرپرست ادارهکل هماهنگی امور گردشگری استانداری فارس با بیان اینکه یکی از مواردی که در لارستان نیاز داریم، تهیه بستههای سرمایهگذاری است که ورود بخش خصوصی به حوزه گردشگری را در این شهرستان تسهیل کند، گفت: باید یکسری بستههای بینام از فرصتهای سرمایهگذاری داخلی و بینالمللی در لارستان برای حوزه گردشگری توسط فرمانداری، شهرداری و میراث فرهنگی تدوین شود.
به گزارش میلاد لارستان، محمدعلی مصلحیفر در حاشیه سفر یک روزه خود به شهرستان لارستان که در راستای حضور در سومین جشنواره ملی مسقطی لارستان انجام شد، در گفتوگو با خبرنگار ایسنا گفت: یکی از مواردی که باید مدنظر قرار گیرد، تدوین تقویم رویدادهای ملی در استان فارس است.
وی افزود: هر شهرستانی در استان فارس دارای یک ظرفیت بیبدیل است به عنوان مثال هر ساله در شهرستانهای خفر، داراب، کازرون، میمند جشنواره گل نرگس یا گل محمدی در ارسنجان جشنواره انار، در لارستان جشنواره حلوا مسقطی و… برگزار میشود که باید زمان این رویدادها را در تقویم به صورت ملی داشته باشیم تا بتوانیم بر روی آنها کارهای تبلیغاتی، محتواسازی و اطلاعرسانی انجام دهیم.
مصلحیفر اظهار کرد: تدوین تقویم رویدادها و در کنار آن تهیه بستههای سرمایهگذاری و راهاندازی کارگروه گردشگردی در فرمانداریها باید در این راستا مدنظر قرار گیرند.
سرپرست ادارهکل هماهنگی امور گردشگری استانداری فارس در ادامه سخنان خود به ظرفیتهای شهرستان لارستان اشاره کرد و گفت: لارستان دارای فرصتهای سرمایهگذاری گردشگری و اقتصادی بسیار خوبی است.
وی با اشاره به دیدار خود با داریوش دهقان، فرماندار ویژه لارستان بیان کرد: در این دیدار مباحثی در خصوص وضعیت کنونی ظرفیتها و پتانسیلهای لارستان در حوزه گردشگری و سرمایهگذاری مطرح شد و بنا شد تا یک کارگروه گردشگری در فرمانداری ویژه لارستان راهاندازی شود.
مصلحیفر بر ضرورت راهاندازی کارگروه گردشگری در فرمانداریهای ویژه سطح استان فارس تأکید کرد و گفت: در این کارگروهها میتوانیم هم طرحها و برنامههای گردشگری را از طریق فرمانداریها پیگیری کرده و هم تهیه بستههای سرمایهگذاری برای سرمایهگذاران داخلی و خارجی توسط فرمانداران، شهرداری و میراث فرهنگی انجام شود.
این مدرس دانشگاه اظهار کرد: همچنین در سفر یک روزه به لارستان از فرودگاه بینالمللی این شهرستان بازدید به عمل آمد که نکته قابل توجه این بود که پروازهایی به کشورهای حوزه خلیج فارس انجام میشود به خصوص به کشور دبی این پروازها به صورت روزانه انجام میشود.
وی همچنین بازدید از قلعه اژدها پیکر، بازار قیصریه، آب انبارهای لار، باغ نشاط، مجموعه فرهنگی ورزشی طوبی که بازی فوتسال ایران و روسیه در آن انجام شد و… را از دیگر برنامههای سفر یک روزه خود به لارستان عنوان کرد و گفت: آثار تاریخی بسیار زیادی در لارستان وجود دارد.
مصلحیفر با بیان اینکه یکی از مواردی که در لارستان نیاز داریم، تهیه بستههای سرمایهگذاری است که ورود بخش خصوصی به حوزه گردشگری را در این شهرستان تسهیل کند، گفت: باید یکسری بستههای بینام از فرصتهای سرمایهگذاری داخلی و بینالمللی در شهرستان لارستان برای حوزه گردشگری توسط فرمانداری، شهرداری و میراث فرهنگی تدوین شود.
وی در ادامه سخنان خود به برگزاری سومین جشنواره ملی حلوا مسقطی و خوراک رمضان که طی روزهای ۲۲ تا ۲۴ فروردینماه جاری در لارستان برگزار شد، اشاره کرد و افزود: این جشنواره نشاندهنده فرهنگ و پیشینه و هویت این شهرستان بوده است که از سال ۱۳۰۱ نیز تجاریسازی خوبی برای کشورهای حوزه خلیج فارس برای این نوع حلوا انجام شده است.
مصلحیفر با تصریح اینکه صنعت حلوا مسقطی در شهرستان لارستان به خوبی تجاریسازی شده است، گفت: استان فارس دارای میراث معنوی زیادی است و باید این میراثها از نسلی به نسل دیگر منتقل شود.
سرپرست ادارهکل هماهنگی امور گردشگری استانداری فارس، ثبت کردن میراثهای ناملموس را یکی از مهمترین اقداماتی دانست که باید مدنظر مسئولان امر قرار گیرد و سپس افزود: علاوه بر ثبت کردن این میراثها باید بر روی حفظ و نگهداری آنها هم تمرکز کنیم.
وی یادآور شد: تاکنون سه دوره از جشنواره ملی حلوا مسقطی در لارستان برگزار شده است اما انتظار میرود این جشنواره در دورههای آتی به صورت قویتر و با دعوت از فعالان حوزههای گردشگری، اقتصادی و خوراک از کشورهای مختلف به خصوص حوزه خلیج فارس، برگزار شود.
ف ۱۱۰