معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس گفت: از سرمایه گذاری اتباع خارجی در استان استقبال میکنیم و آوردههای مالی آنها توسط وزارت اقتصاد و دارایی تضمین میشود….
معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس گفت: از سرمایه گذاری اتباع خارجی در استان استقبال میکنیم و آوردههای مالی آنها توسط وزارت اقتصاد و دارایی تضمین میشود.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما،محمد فرخ زاده در دیدار با تجار قطری و فعالان اقتصادی حوزه خلیج فارس از حمایت تمام عیار مدیران ارشد استان برای رونق سرمایه گذاری خبر داد و افزود: مساحت استان پهناور فارس از ۳۰ کشور اروپایی بیشتر است و فرصت مغتنمی برای رونق سرمایه گذاری محسوب میشود.
او از دولت قطر به عنوان دوست و برادر یاد کرد و افزود: تعداد زیادی از اهالی استان فارس در قطر زندگی میکنند و سابقه همکاری فارس و قطر در حوزه گردشگری سلامت و درمان ریشه دار است.
معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس گفت: فارس در حوزه صنعت، معدن، کشاورزی، اقتصاد و بسیاری دیگر از حوزهها سرآمد کشور است و رتبه اول تولید محصولات کشاورزی و جایگاه دوم تولید محصولات باغی کشور را در اختیار داشته و در عرصه قطب الکترونیک و سلامت نیز از جایگاه ویژهای برخوردار است.
فرخ زاده سرمایه گذاری در فارس را دارای ارزش افزوده با تضمین قلمداد کرد و بیان داشت: بیش از صدهزار هکتار از اراضی استان زیر کشت گیاهان دارویی قرار دارد.
وی با اشاره به قابلیتهای صنعتی فارس گفت: در جنوب استان ظرفیتهای مهمی در حوزه نفت و گاز وجود دارد و منطقه ویژه اقتصادی لامرد در این زمینه پیشتاز است.
او با بیان اینکه معادن منحصر بفرد فارس در حوزه سنگهای ساختمانی و تزیینی سرامد کشور است، بیان داشت: بیش از ۷۰ شهرک صنعتی در استان فعال است و در برخی از این مناطق فرصتهای شغلی بسیاری ایجاد شده است.
معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس با یادآوری اینکه شیراز به شهر باغها و ادبیات و مهد تمدن و فرهنگ ایران اسلامی شهرت دارد، گفت: فارس در زمینه گردشگری بیش از ۳ هزار اثر تاریخی و مذهبی ثبت شده دارد و این در حالی است که جاذبههای طبیعی استان در کشور بی همتاست.
او در ادامه به آمادگی فارس برای همکاری با قطر در سه حوزه اشاره کرد و افزود: در وهله اول، قطر میتواند در مناطق ویژه اقتصادی فارس بدون نیاز به کفیل ایرانی سرمایه گذاری مستقیم داشته باشد و شهرک صنعتی شیراز، شهر سلامت و شهر دانشگاهی و منطقه ویژه لامرد فرصت مناسبی برای این همکاری است.
معاون استاندار و جانشین شورای جذب سرمایه گذاری خارجی استانداری فارس افزود: روش دوم گرفتن کفیل است که با عقد قرار داد قطریها با شرکتهای ایرانی در قالب سرمایه گذاری مشترک jount vencher)) فعالیت مشترک اقتصادی انجام پذیرد. در روش سوم، سرمایه گذاران قطری میتوانند در ایران شرکتی را به عنوان نماینده معرفی کنند تا پروژههای مشترک به سرانجام برسد.
به گفته وی، در حال حاضر سرمایه گذاران قطری در شیراز در حال اجرای پروژههای هتل سازی هستند و دو مزرعه بزرگ پرورش شتر در جنوب استان فعال است.
معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس تاکید کرد: در همه موضوعات اقتصادی آمادگی همکاری کامل با فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران را داریم و از طریق وزارت اقتصاد و دارایی سرمایه گذاریها تضمین میشود.
ف ۱۱۰