نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به مزایای تخصیص هدفمند منابع مالیاتی به انتخاب و تصمیم خود مردم، گفت: این اقدام علاوه بر ایجاد شفافیت مالیاتی، راهی برای کاهش…
نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به مزایای تخصیص هدفمند منابع مالیاتی به انتخاب و تصمیم خود مردم، گفت: این اقدام علاوه بر ایجاد شفافیت مالیاتی، راهی برای کاهش پروژه های نیمه تمام و گامی در جهت بهره وری ملی و توسعه متوازن کشور خواهد بود.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از رسانه مالیاتی ایران، علاءالدین بروجردی، نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی به اهمیت اطلاع یافتن مردم از محل مصرف مالیات اشاره کرد و گفت: اختصاص بخشی از درآمدهای مالیاتی به انتخاب و با تصمیم خود مودیان مالیاتی برای اتمام پروژه های نیمه تمام، می تواند به تسریع در توسعه زیرساختها و بهبود رفاه عمومی منجر شود.
وی افزود: تکمیل این پروژهها، ضمن کاهش هدررفت منابع و جلوگیری از افزایش هزینهها، به تقویت اعتماد عمومی و توسعه متوازن در کشور کمک خواهد کرد.
بروجردی با تاکید بر اینکه پروژههای نیمهتمام، از جمله مشکلات ساختاری در اقتصاد ایران هستند که عدم تکمیل آنها موجب هدررفت منابع مالی و کاهش بهرهوری در سطح ملی میشود، اظهار کرد: بسیاری از این پروژهها، در مناطق مختلف کشور به دلیل کمبود منابع و ناتوانی در تأمین مالی متوقف ماندهاند و همین امر بر روند توسعه و رشد اقتصادی در نقاط مختلف تأثیر منفی داشته است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: با اجرای مدل جدید و تحولی در مشارکت مردم در نظام مالیاتی و تعیین نحوه تخصیص مالیات خود برای تکمیل این پروژهها، میتوان ضمن تسریع بهرهبرداری از آنها، زیرساختهای لازم برای بهبود شرایط زندگی و توسعه اقتصادی را فراهم آورد.
وی این اقدام را راهی برای کاهش نابرابریهای منطقهای و توزیع عادلانه امکانات و منابع دانست و گفت: تخصیص منابع مالیاتی به استانهای محروم، به معنای فراهم کردن فرصتهای بهتر برای توسعه زیرساختها و بهبود وضعیت معیشتی مردم این مناطق است و چنین طرحهایی میتواند به عنوان ابزاری موثر برای رسیدن به رشد متوازن و پایدار عمل کند.
به گفته این نماینده مجلس شورای اسلامی، توزیع عادلانه مالیاتها و اولویتبندی در تخصیص منابع به مناطق محروم و کمتر توسعهیافته، نشاندهنده سیاستگذاری هوشمندانه است و این رویکرد، علاوه بر اینکه باعث تقویت اعتماد عمومی به نظام مالیاتی کشور میشود، مشارکت مردم را در پرداخت مالیاتها افزایش میدهد.
بروجردی معتقد است وقتی مردم ببینند که مالیاتهای پرداختی آنها به صورت هدفمند و برای بهبود زیرساختها و شرایط زندگی در نقاط مختلف کشور صرف میشود، حس تعلق و مشارکت آنها به کشور بیشتر میشود و در نتیجه، پایه مالیاتی گسترش مییابد و درآمدهای مالیاتی به طور قابلتوجهی افزایش مییابد.
ف ۱۱۰