رئیس شبکه بهداشت «جویم» ضمن بیان این مطلب که مشکلات درمانگاه جویم در حال پیگیری است، ابراز امیدواری کرد: بیمارستان ۳۲ تختخوابی سیدالشهدا جویم در اردیبهشتماه ۱۴۰۴ به بهرهبرداری برسد….
رئیس شبکه بهداشت «جویم» ضمن بیان این مطلب که مشکلات درمانگاه جویم در حال پیگیری است، ابراز امیدواری کرد: بیمارستان ۳۲ تختخوابی سیدالشهدا جویم در اردیبهشتماه ۱۴۰۴ به بهرهبرداری برسد.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، شهر «جویم» در ۱۱۰ کیلومتری شهرستان لار و در مسیر جاده اصلی شیراز – بندرعباس قرار دارد و لذا برخورداری از امکانات بیمارستانی را برای مردم این شهر ضروری است اما عملیات ساخت بیمارستان این شهر با یک وقفه ۲۰ ساله روبرو شد.
عملیات ساخت بیمارستان ۳۲ تختخوابی سیدالشهدا جویم که مهم ترین پروژه حوزه درمان شهرستان جویم است این روزا با سرعت قابلقبولی در حال پیشرفت است و به گفته مسئولان، تاکنون ۸۵ درصد از کارهای ساختمانی آن به پایان رسیده است.
در بازدیدی که رئیس شبکه بهداشت شهرستان جویم اخیراً ازین پروژه داشته است، ابراز امیدواری کرد که بیمارستان ۳۲ تختخوابی سیدالشهدا جویم در اردیبهشتماه ۱۴۰۴ به بهرهبرداری برسد.
دکتر صادق بیژن در بازدید از این پروژه مهم درمانی بر اهمیت تکمیل هرچه سریعتر بیمارستان برای ارائه خدمات بهتر به مردم جویم تأکید کرد و توضیح داد: ساخت این بیمارستان از سال ۱۳۸۱ آغاز شده بود؛ اما به دلیل عدم نظارت درست مهندس ناظر «پیمانکار» ساختمان بلااستفاده ماند.
وی افزود: پروژه از سال ۱۴۰۱ با پیگیریهای شبکه بهداشت و درمان جویم و دانشکده بهداشت و درمان لارستان دنبال و ساختوساز بیمارستان دوباره راهاندازی شد.
رئیس شبکه بهداشت شهرستان جویم در خصوص در راهاندازی دوباره پروژه توضیح داد: برای ساختوساز دوباره بیمارستان دو فاز در دستور کار قرار گرفت که فاز اول ۸۰ درصد و فاز دوم ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
رئیس شبکه بهداشت جویم در رابطه با مطالبات مردمی درخصوص مشکلات درمانگاه جویم از جمله کمبود پزشک متخصص، نبود اورژانس و آمبولانس شهری و کمبود داروهای تخصصی توضیح داد: در مورد نبود پزشک متخصص نیروهای مرد مجرب به مناطق محروم کشور و پادگانهای نظامی فرستاده میشوند و به دلیل پرسه کاری ۱۵روز شیفت نیروهای طرحی خانم به اینجا جذب میشوند.
بیژن افزود: در بحث آماده نبودن پایگاه اورژانس شهری و آمبولانس، با پیگیری های شبکه بهداشت شهرستان آمبولانس که در دانشکده پزشکی لارستان قرار داشت به جویم منتقل شد و پایگاه شهری روند ۹۰ درصدی خود را طی کرده و درصدد تجهیز شدن و جذب نیروهای متخصص آن میباشیم.
وی در مورد کمبود داروهای تخصصی، علت اصلی را عدم توجیه اقتصادی این اقلام برای داروخانههای سطح شهر جویم دانست و افزود: تلاش میشود تا داروهای ضروری در دسترس مردم قرار گیرد.
در پایان رئیس شبکه بهداشت جویم ابراز امیدواری کرد که بیمارستان ۳۲ تختخوابی سیدالشهدا جویم در اردیبهشتماه ۱۴۰۴ به بهرهبرداری برسد.
ف ۱۱۰