علاءالدین بروجردی، نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم، در دیدار با مدیرعامل بانک رفاه کارگران، خواستار تأمین منابع مالی برای تکمیل بیمارستان جویم از طریق اوراق اسلامی…
علاءالدین بروجردی، نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم، در دیدار با مدیرعامل بانک رفاه کارگران، خواستار تأمین منابع مالی برای تکمیل بیمارستان جویم از طریق اوراق اسلامی شد. این اقدام گامی مؤثر در ارتقای خدمات درمانی و رفاه عمومی منطقه خواهد بود.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی دفتر علاءالدین بروجردی، بروجردی نماینده مردم شریف شهرستانهای لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی، با دکتر للگانی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران، دیدار و گفتوگو کرد.
در این نشست که با حضور دکتر روحالله کریمی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی لارستان، و جمعی از مدیران این دانشکده برگزار شد، موضوع تأمین منابع مالی برای تکمیل بیمارستان جویم و پذیرش بیماران از طریق دریافت اوراق اسلامی (اوراق اراد) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
بروجردی با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساختهای بهداشتی و درمانی در منطقه، خواستار مساعدت بانک رفاه در تأمین منابع لازم از محل اوراق اسلامی شد و این اقدام را گامی مؤثر در ارتقای خدمات درمانی و رفاه عمومی مردم دانست.
در این دیدار، دکتر للگانی ضمن ابراز حمایت از طرحهای توسعهای در حوزه سلامت، بر آمادگی بانک رفاه برای همکاری در چارچوب ضوابط و مقررات تأکید کرد و مقرر شد بررسیهای لازم در این زمینه انجام گیرد.
این نشست در راستای پیگیریهای مستمر نماینده مردم برای بهبود زیرساختهای درمانی و ارتقای سطح خدمات پزشکی در شهرستانهای جنوب فارس برگزار شد.
ف ۱۱۰