یکشنبه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۶:۴۶ق.ظ
::آخرین مطلب 2 ساعت پیش | افراد آنلاین: 0

تأمین منابع مالی برای تکمیل بیمارستان جویم

  علاءالدین بروجردی، نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم، در دیدار با مدیرعامل بانک رفاه کارگران، خواستار تأمین منابع مالی برای تکمیل بیمارستان جویم از طریق اوراق اسلامی…

 

علاءالدین بروجردی، نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم، در دیدار با مدیرعامل بانک رفاه کارگران، خواستار تأمین منابع مالی برای تکمیل بیمارستان جویم از طریق اوراق اسلامی شد. این اقدام گامی مؤثر در ارتقای خدمات درمانی و رفاه عمومی منطقه خواهد بود.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی دفتر علاءالدین بروجردی، بروجردی نماینده مردم شریف شهرستان‌های لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی، با دکتر للگانی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست که با حضور دکتر روح‌الله کریمی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی لارستان، و جمعی از مدیران این دانشکده برگزار شد، موضوع تأمین منابع مالی برای تکمیل بیمارستان جویم و پذیرش بیماران از طریق دریافت اوراق اسلامی (اوراق اراد) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بروجردی با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در منطقه، خواستار مساعدت بانک رفاه در تأمین منابع لازم از محل اوراق اسلامی شد و این اقدام را گامی مؤثر در ارتقای خدمات درمانی و رفاه عمومی مردم دانست.

در این دیدار، دکتر للگانی ضمن ابراز حمایت از طرح‌های توسعه‌ای در حوزه سلامت، بر آمادگی بانک رفاه برای همکاری در چارچوب ضوابط و مقررات تأکید کرد و مقرر شد بررسی‌های لازم در این زمینه انجام گیرد.

این نشست در راستای پیگیری‌های مستمر نماینده مردم برای بهبود زیرساخت‌های درمانی و ارتقای سطح خدمات پزشکی در شهرستان‌های جنوب فارس برگزار شد.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۷:۵۹ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین