دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۴:۰۶ق.ظ
::آخرین مطلب ۱۱ ساعت پیش | افراد آنلاین: ۰

سرخک در یک قدمی لارستان/ مشاهده سرخک در سه شهرستان فارس

  معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شناسایی موارد مشکوک و قطعی بیماری سرخک در سه شهرستان استان فارس خبر داد و گفت: تاکنون چهار مورد قطعی مثبت گزارش…

 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شناسایی موارد مشکوک و قطعی بیماری سرخک در سه شهرستان استان فارس خبر داد و گفت: تاکنون چهار مورد قطعی مثبت گزارش شده است.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری فارس، اورنگ ایلامی از شناسایی موارد مشکوک و قطعی بیماری سرخک در سه شهرستان استان فارس خبر داد و گفت: تاکنون چهار مورد قطعی مثبت گزارش شده است.

وی ادامه داد: در شهرستان‌های داراب، فسا و زرین‌دشت ۱۴ مورد مشکوک به سرخک شناسایی شده که چهار مورد از آن‌ها سه کودک زیر یکسال از داراب و یک نوجوان ۱۶ ساله با سابقه تماس با بیماران به صورت قطعی مثبت اعلام شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به لزوم بررسی دقیق‌تر پوشش واکسیناسیون در مناطق درگیر افزود: برخی از موارد مثبت در کودکانی مشاهده شده که واکسیناسیون انجام نداده‌اند.

ایلامی سرخک را یکی از واگیردارترین بیماری‌های عفونی دانست که پیش از گسترش واکسیناسیون، عامل مرگ‌ومیر کودکان زیر پنج سال بود گفت: هرچند پوشش بالای واکسیناسیون در سال‌های گذشته موجب کاهش چشمگیر این بیماری شد، اما در سال‌های اخیر تحت تأثیر حضور اتباع خارجی، مواردی از سرخک در کشور گزارش شده است.

وی با اشاره به وضعیت شهرستان‌های فسا، داراب و زرین‌دشت ادامه داد: این مناطق محل تردد اتباع خارجی هستند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: پوشش واکسیناسیون در فسا ۱۰۰ درصد و در داراب و زرین‌دشت بیش از ۹۸ درصد است، اما موارد ابتلاء در کودکان واکسینه‌نشده نشان‌دهنده لزوم توجه ویژه به این گروه است.

ایلامی از تشکیل تیم واکنش سریع و برگزاری جلسات اضطراری با مسئولان شهرستانی خبر داد و گفت: واکسیناسیون تکمیلی سرخک و سرخچه، ردیابی بیماران اولیه، جداسازی مبتلایان در بیمارستان‌ها و تأمین لوازم حفاظت فردی انجام شده است.

وی با اشاره به الگوی انتقال بیماری از طریق تماس نزدیک با افراد آلوده، به‌ویژه در مراکز درمانی و خانواده‌های پرجمعیت، از مردم خواست در صورت مشاهده علائمی مانند تب و بثورات پوستی، سریعاً به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: اقدامات پیشگیرانه بلندمدت شامل آموزش و اطلاع‌رسانی عمومی، برگزاری کمپین‌های آگاهی‌بخش در مورد علائم سرخک، اهمیت واکسیناسیون و راه‌های پیشگیری، همکاری با رسانه‌های محلی و رهبران جامعه برای جلب مشارکت مردم، بررسی کانون‌های احتمالی، رصد مناطق با تراکم بالای اتباع غیرایرانی و بازدید از مراکز تجمعی (مانند خوابگاه‌ها، مدارس) است.

ایلامی تصریح کرد: با اجرای این برنامه‌ها به‌ویژه واکسیناسیون تکمیلی، پایش فعال و آموزش عمومی، می‌توان زنجیره انتقال سرخک را در منطقه قطع کرد. همکاری بین شهرستان‌های درگیر و تقویت زیرساخت‌های بهداشتی کلید موفقیت است.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۸:۳۱ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین