يكي از مسائلي كه درسطح كشور به طور اعم و در استان فارس به نحو اخص به چشم ميخورد استفاده بيرويه از آبها اعم از آبهاي زيرزميني، سطحي، آب شرب…
يكي از مسائلي كه درسطح كشور به طور اعم و در استان فارس به نحو اخص به چشم ميخورد استفاده بيرويه از آبها اعم از آبهاي زيرزميني، سطحي، آب شرب و كشاورزي است.
ميدانيم كه درصد بالايي از مصرف آبها مربوط به كشاورزي است كه آموزش لازم از چگونگي استفاده آن داده نشده است. آقاي وزير اظهار ميدارد به خاطر قيمت ارزان آب چنين مشكلي ايجاد شده غافل از اين كه اگر گران هم بشود مشكل حل نخواهد شد زيرا در افزايش قيمت نان و عدم تغيير كيفيت مشخص گرديد كه افزايش قيمت بدون مراقبت و نظارت و فرهنگسازي كاري از پيش نبرد و نان را عموماً با قيمت گران نه با افزايش كيفيت به نسبت افزايش قيمت به مردم عرضه ميشود.
در مورد آب هم متمولين و سرمايهداران برايشان تغييري ايجاد نميشود و مستمندان و فقرا با افزايش قيمت به سختي دچار خواهند شد.
در اينجا از خوانندگان عزيز تقاضا داريم راهكارهاي عملي و سازنده ارائه دهند تا بتوان اين مشكل مهم را در حد امكان حل نمود. بديهي است ميلاد لارستان آمادگي دارد نظريات شما را مدون نموده و براي مسئولين امر ارائه نمايد.
نكتهاي كه بايد در نظر گرفت خشك شدن سفرههاي زيرزميني است كه معلوم نميشود چه مشكلاتي براي جوامع آينده به وجود خواهد آورد زيرا خطرات احتمالي كه برخي زمينشناسان در اين رابطه ذكر ميكنند فاجعهآميز است.
مدیرمسئول.
سلام و خسته نباشيد
مشكل ما بيش از آنكه مصرف خانگي باشه مصرف كشاورزيه
وقتي بدون برنامه ريزي به دنبال كسب مقام اول توليد گندم بوديم و فك نميكرديم كه بيلان آبي ما در چه حاله
حتي با اين وجود هم داريم كلزا و ذرت ميكاريم پرواضحه كه چندسال آينده آبي نخواهيم داشت
مشكل ما عدم برنامه ريزيه
مشكل ما عدم هماهنگي أمور آب و جهاد كشاورزيه
أمور آب ميگه آب نداريم با اين وجود جهاد داره با تمام وجود از زمين آب استحصال ميكنه تا كلزا و ذرت بكاره در صورتي كه فرآوري هم نداريم در منطقه
خواهش ميكنيم بي برنامگي هاي گذشته رو به پاي مردم نزاريد بيش از نود درصد آب تو كشاورزي هدر رفت و داره ميره
همیشه انگشت اتهام بسمت مردم هست…
درصورتیکه بی تدبیریها و سوءمدیریتها از سه دهه پیش تاکنون در حوزه آب باعث بوجودآمدن بحران آب شده.
متولی ایجاد فرهنگ در تمامی بخشها بخصوص مصرف انرژی و آب ، دولتها هستن..این دولتها هستند که در تمام دنیا با یک برنامه بلندمدت فرهنگسازی رو از پایه (پیش دبستانی) شروع میکنن و نتیجه این میشه که در تمام کشورهای اروپایی و آمریکایی و آسیای شرقی میبینیم..!!!!!!!!!!
چرا ما عقبیم؟؟چرا ما نتونستیم از بدو انقلاب تا الان زیرساختهای فرهنگی رو شکل بدیم که الان شاهد به ثمر نشستنش باشیم؟؟؟؟؟؟؟
وای بر ما