به گزارش میلادلارستان به نقل از روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه لارستان؛ جلیل حسنی در کارگاه آموزشی مدیریت و الگوی مصرف آب در خانه ویژه بانوان خانه دار…
به گزارش میلادلارستان به نقل از روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه لارستان؛ جلیل حسنی در کارگاه آموزشی مدیریت و الگوی مصرف آب در خانه ویژه بانوان خانه دار و شاغل شهرستان که در محل تالار غدیر شهر لار برگزار شد؛ مشارکت جدی خانواده ها در مصرف بهینه آب و سایر مایحتاج زندگی را مهم دانست و افزود: یکی از نیازهای اساسی و یکی از الزامات جامعه کنونی ما که باید به آن تمرکز کنیم و به نسل های آینده هم انتقال دهیم، تا با مشکلات عدیده ای مواجه نشوند، بحث صرفه جویی در مصرف آب است که برای این موضوع بایستی تغییر نگرش را لحاظ کرده و همه نسبت به فرهنگ مصرف بهینه آب، بازنگری و برنامه ریزی نماییم، چرا که آب یکی از حیاتی ترین و ضروری ترین نیازهای بشری است.
وی با بیان اینکه اولویت زندگی همه ما آب است و آب یک مایه حیاتی است؛ اظهار داشت: در این خصوص مشکل جدّی و اساسی داریم، پیش از آنکه مشکلات به محدودیت منابعبرگردد، به نحوه نگرش، فکر و به ساختارهای فرهنگی که در تمامی ابعاد اجتماعی ما حاکم است، برمی گردد.
فرماندار ویژه لارستان تصریح کرد: همه خانواده ها بایستی نسبت به صرفه جویی آب اقدام نمایند تا بچه ها و فرزندان آنها هم الگو بگیرند و از هدر رفت بی رویه آب جلوگیری کنند.
حسنی ادامه داد: البته فرهنگ استفاده صحیح از آب در شهرستان لارستان توسط مردم با فرهنگ این منطقه رعایت شده است، اما بایستی بیشتر برای حفظ این مایه حیاتی تلاش کرد و نبایستی از آن غافل شد و هر لحظه به این مایة حیاتی فکر کرد و نگذاریم که بی رویه هدر رود.
وی با اشاره به اینکه چندین سال است که این منطقه دچار خشکسالی شده است و در عمل به این نتیجه رسیده اند که نبود آب یکی از مشکلات اساسی است؛ گفت: از قدیم الایام این منطقه دچار کم آبی بوده است. اما فرهنگ درست مصرف کردن مردم این خطه به حمدا… باعث شده است که با قطعی آب کمتر مواجه شویم و بایستی در روستاها هم این فرهنگ استفاده بهینه از آب هم مورد توجه ویژه باشد و همه صرفه جویی کنند.
معاون استاندار فارس خاطر نشان کرد: البته اگر مردم درست از این آب حیاتی استفاده نکنند، مسلماً شهرستان با کمبود جدی آب مواجه خواهد شد و مشکلات اساسی به بار خواهد آمد.
فرماندار ویژه لارستان، افزود: احساس مشکل در شهرستان باعث شده است که هم زیر ساخت های مربوط به تأمین آب تقویت شود و هم تغییر نگرش و فرهنگ مصرف آب در مردم ایجاد گردد و این مهم یکی از ویژگی ها و شاخص های اصلی این خطه است که می تواند در بقیه ابعاد زندگی ما هم تأثیر بگذارد.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: در مدیریت خانواده و در مدیریت مصرف، خانمها نقش اول را دارند و تأثیرگذاری جدّی دارند، بنابراین بایستی خانم ها مدیریت کنند و نگذارند یک قطره آب هم بی رویه هدر رود.
حسنی تصریح کرد: متأسفانه ساختار فرهنگی کشور و نوع نگرش ما به زندگی و جامعه و مصرف و تولید، دچار مشکل است و کسانی می توانند این تحول را ایجاد کنند و مدیریت نمایند که در منزل نقش مدیریتی دارند.
فرماندار ویژه لارستان، خطاب به بانوان خانه دار و شاغل در ادارات شهرستان افزود: شماها بعنوان مدیران عرصه اجتماعی،آموزشی، پرورشی و هم ادارات شهرستان، مسیر اصلی فرهنگ سازی در جامعه و خانواده را مهیا سازید.
وی در پایان سخنانش با بیان اینکه کار فرهنگی کاری زمان بری است، اما دیگر در کشور ما بیش از حد تدریجی، فرسایشی و طولانی شده است؛تاکید کرد: اگر همه ما از همین امروز تصمیم بگیریم که در مصرف آب، برق، انرژی و سایر نیازهای زندگی و غیره صرفه جویی نماییم و یا هدر رفت و دورریز نداشته باشیم و در عمل هم آن رانشان دهیم، یقیناً فرزندان آینده جامعه ما نیز از همین نگرش برخوردار خواهند بود و در راستای توسعه کشور حرکت خواهند کرد.