رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اینکه پلیس در مواجهه با جرایم مشهود موظف به اجرای قانون است، گفت: پلیس اخیرا در برخورد با چند نفر هنجارشکن، به وظیفه…
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اینکه پلیس در مواجهه با جرایم مشهود موظف به اجرای قانون است، گفت: پلیس اخیرا در برخورد با چند نفر هنجارشکن، به وظیفه خود عمل کرده است.
جمشید جعفرپور رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، پیرو موضوع برخورد پلیس با تعدادی از هنجارشکنان در پارک پلیس تهرانپارس که در فضای مجازی بازتاب گستردهای داشت، ضمن ناعادلانه خواندن فضای منفی ایجادشده در فضای مجازی نسبت به اقدام پلیس، اظهار داشت: پلیس در مواجهه با جرایم مشهود موظف به اجرای قانون است و در مورد برخورد با چند نفر هنجارشکن مذکور، به وظیفه خود عمل کرده است.
وی با اشاره به ضرورت حراست از فضای سالم اجتماعی و پاسداشت فرهنگ عمومی جامعه افزود: نباید به صرف فضاسازی ایجادشده توسط بعضی گروهها در فضای مجازی، اقتدار پلیس دچار خدشه شود؛ کما اینکه در مورد اخیر نیز برابر گزارش پلیس مشخص شد که گروه هنجارشکن در حالت طبیعی قرار نداشته و از مواد مخدر استفاده کرده بودند.
نماینده مردم لارستان، خنج و گراش در مجلس شورای اسلامی همچنین عنوان کرد: امنیت روانی جامعه در گرو برخورد مناسب با هنجارشکنان است.
جعفرپور در همین رابطه تصریح کرد: بدون شک برخورد مناسب با هنجارشکنان الزاماً با خشونت همراه نیست و پلیس موظف است در نهایت آرامش و ضمن حفظ کرامت و حقوق شهروندان به آنان تذکر دهد، اما در بعضی موارد برخوردهای فیزیکی و قاطعانه اجتنابناپذیر است.
وی افزود: در صورتی که پس از انجام بررسیهای کامل ثابت شود مأمور مذکور مقصر بوده و فراتر از حیطه وظایف خود عمل کرده است، باید با وی اقداماتی از این دست برخورد شود، اما باید مراقب بود متأثر از شایعات فضای مجازی، شرایطی شکل نگیرد که ماموران را در انجام وظایف خود به تردید بیندازد و اقتدار نیروهای انتظامی را مورد سوال قرار دهد.
میلاد لارستان: عصر روز شنبه یکم تیر ماه در پی تماس تلفنی تعدادی از شهروندان مبنی بر حضور چند نفر دختر و پسر در پارک پلیس منطقه تهران پارس و انجام حرکات نامتعارف و به دور از شئونات اخلاقی از سوی آنان، واحد گشت کلانتری جهت بررسی موضوع به محل اعزام که در بررسی اولیه مشخص میشود ۵ نفر دختر و پسر که فاقد حرکات طبیعی و نرمال و همچنین پوشش مناسب بودند با انجام شوخیهای سخیف، نامتعارف و به دور از شئونات اخلاقی و عرف جامعه با یکدیگر، موجبات جریحه دار شدن شهروندان و به دنبال آن نارضایتی و اعتراض دیگر افراد حاضر در پارک را فراهم آورده اند.
ماموران پس از حضور در محل، ابتدا ضمن ارشاد و امربه معروف و نهی از منکر این افراد، آنان را به رعایت عفت و هنجارهای اجتماعی دعوت نموده که در مقابل این رفتار مامور پلیس، یکی از این افراد ضمن ایجاد جوسازی شروع به فحاشی نسبت به ماموران کرده که در نتیجه این ماجرا (سه پسر و دو نفر دختر) دستگیر و به کلانتری انتقال داده میشوند. در بررسیهای اولیه مشخص میشود این افراد به دلیل مصرف مواد مخدر توهم زا فاقد حالت طبیعی بوده اند، لذا در این خصوص اقدامات قانونی صورت گرفت.
نیروی انتظامی نمی تواند سلیقه ای عمل کند زیرا قانون برای هر جرمی مجازات متناسب با آن جرم در نظر گرفته قانون شکنی از طرف هر کسی ان شخص مجرم است که باید بر خورد قانونی انجام گیرد اگر هر کسی به قانون احترام بگذارد جامعه دچار تنش نمی شود اگر قانونی ایراد دارد باید از راههای قانونی معترض و آنرا اصلاح نمود
برخورد با هنجر شکنان و بی قانونی خیلی خوبه اما اینکه پلیس بخواد به این شکل عمل کنه به هیچ عنوان جای دفاع نداره چون با این بهانه پلیس به خودش حق میده توی همه مسائل وارد بشه و خودسر عمل کنه