به گزارش میلادلارستان و به نقل از فارس، محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت پس از پایان جلسه امروز کابینه با حضور در جمع خبرنگاران درباره انتخاب چند استاندار جدید، گفت: آقایان…
به گزارش میلادلارستان و به نقل از فارس، محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت پس از پایان جلسه امروز کابینه با حضور در جمع خبرنگاران درباره انتخاب چند استاندار جدید، گفت: آقایان عبدالحسین مقتدایی، محمد احمدی و خدمتگزار به ترتیب بعنوان استانداران جدید استانهای خوزستان، فارس و خراسان جنوبی در جلسه امروز هیئت دولت انتخاب شدند. وی در ادامه با اشاره به بررسی وضعیت دریاچه ارومیه در جلسه هیئت
دولت گفت: طرحهای لازم در این زمینه مطرح شد و رئیس جمهور با حساسیت ویژه این موضوع را پیگیری کرده است.
بیوگرافی سیدمحمد احمدی
سیدمحمد احمدی که فرزند آیت الله سید جلال الدین احمدی است دوره ابتدایی و مقدمات علوم دینی را در فال می گذراند و سپس برای ادامه تحصیل به شیراز می رود. او که از مبارزین سیاسی قبل از انقلاب است،پس از انقلاب با حکم آیت الله مهدوی کنی به سمت بخشداری قیرو کارزین منصوب می شود و در زمان دانشجویی سمتهایی چون بخشداری میمند و فرمانداری فیروزآباد و لارستان را همزمان با تحصیل به عنوان مدیری موفق در حوزه امنیت و توسعه روستایی تجربه می کند و از دهه ۷۰ به وزارت خارجه می رود تا با توجه به آشنایی که به کشورهای حوزه خلیج فارس داشت، در سمتهایی چون سرکنسول، دبیر اول و کاردار سفارت ایران در بحرین و امارات متحده عربی به کار مشغول شود.
وی مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در جامعه شناسی از دانشگاه شیراز اخذ کرده و در مقطع دکترا در رشته حقوق بین الملل در دانشگاه آمریکایی کویت تحصیل کرده است. به زبانهای انگلیسی و عربی تسلط کامل دارد.
احمدی همچنین کاردار سفارت ایران در بحرین، کنسول ایران در دبی، استاندار ایلام، محقق مرکز مطالعات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و مدیر کل امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی در زمان معاونت اموربین الملل دکتر “جواد ظریف” در همین دانشگاه بوده است و در حال حاضر عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی کرج با درجه دانشیاری است.
احمدی در سال ۸۲ و در زمان استانداری دکتر انصاری لاری،بار دیگر از وزارت خارجه به وزارت کشور و استانداری فارس فراخوانده شد، تا تجارب خود را در حوزه امنیت و توسعه اجتماعی در این استان به کار گیرد. وی جانشین فرج الله خبیر در معاونت سیاسی امنیتی استانداری فارس شد و مدتی بعد یعنی مهر سال ۸۳ به سمت استاندار ایلام منصوب شد. احمدی مدت ۱۳ ماه استاندار ایلام بود .
احمدی در دوره پنجم مجلس شورای اسلامی کاندیدای مجلس می شود اما در رقابت با “حجت الاسلام علوی”،وزیر فعلی اطلاعات از او رای کمتری می آورد و از رفتن به مجلس باز می ماند.احمدی در مجلس “ششم” این بار از منطقه “کنگان و دیر و جم” کاندیدا می شود تا در رقابت با “عبدالله حاجیانی” باز هم قافیه را به یک کاندیدای راست واگذارد.
به گفته یکی از خبرنگاران پاک سازی مناطق جنوب شرق استان شامل کوههای لارستان تا جهرم از لوث اشرار و افراد فراری از زندان، از جمله اقدامات موفق دکتر احمدی به حساب میرود که در عملیات گسترده ارتش و ناجا حداقل ۲۰ زندانی فراری محکوم به اعدام ، دستگیر و یا کشته شدند.
به گفته این خبرنگار طرح بزرگ پاکسازی مناطق احمدی شمالی و حاشیه محور غرب شیراز در جاده بوشهر از وجود شیره کش خانهها و فروشندگان خرده پای مواد مخدر و الکل از دیگر اقداماتی بود که در طرح توسعه امنیت اجتماعی دکتر احمدی در فارس اجرا شد.
وی از احمدی به عنوان یک دیپلمات کهنه کار یاد کرد و گفت: از جمله نقاط قوت دکتر احمدی، اعتماد همه گروههای سیاسی به عملکرد وی بود. ضمن اینکه احمدی اصلاح طلبی تمام عیار به شمار میآمد و بسیاری از اقدامات تندروانه در حوزه سیاسی و اجتماعی را بر نمیتافت اما در عین حال به نظر مخالفان احترام میگذاشت و تلاش میکرد با گفتوگو و مفاهمه بسیاری از چالشهای سیاسی استان را حل کند.
منبع بیوگرافی:خبرپارسی