جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۴۵ق.ظ
::آخرین مطلب 14 ساعت پیش | افراد آنلاین: 3

جعفرپور:عامل مزاحم در دولت نگذاشت برای 3 اداره کل احقاق حق کنیم؛ انتخابات سال98 عبرت های فراوانی دارد

جمشید جعفرپور نماینده سابق مردم شهرستانهای لارستان، خنج، گراش و اوز در دوره های نهم و دهم مجلس شورای اسلامی پس از پایان دوره نمایندگی خود و با کمی فراغت…

جمشید جعفرپور نماینده سابق مردم شهرستانهای لارستان، خنج، گراش و اوز در دوره های نهم و دهم مجلس شورای اسلامی پس از پایان دوره نمایندگی خود و با کمی فراغت خاطر در گفت و گویی مفصل با خبرنگار میلاد لارستان به بیان گوشه هایی از زوایای پیدا و پنهان این دوره ۸ ساله پرداخت. این گفتگوی مفصل حدود ۲۵ سوال در بر داشت که بخش اول این گفتگو  با هم در ادامه می خوانیم:

میلاد لارستان: به عنوان اولین سوال و پس از خداقوت، از  نقاط قوت و ضعف مجلس دهم برای ما بگویید.

جعفرپور: اولا از میلاد لارستان تشکر می کنم ، در خصوص نقاط ضعف مجلس دهم باید گفت چون تعداد قابل توجهی از نمایندگان بصورت لیستی وارد مجلس دهم شدند و نه فردی که اکثرا نیز از لیست امید بودند، لذا غالبا موافقت و مخالفت خود را طبق هر نظری که دولت ارائه کرده بود ابراز می کردند،  حتی در صحن هم این اتفاق می افتاد که با اسم رمز مثل “دولت موافقه” یا “دولت مخالفه” با یکدیگر صحبت می کردند که این کار منجر به فقدان یا حداقلی شدن کارشناسی برای موضوعات در دستور می شد.

علیرغم این نقطه ضعف، بر خلاف حمله هایی که به مجلس دهم مبنی بر ضعیف بودن آن  شده ، اینگونه نبوده و کافی است شما به خروجی های آن توجه کنید. موارد تحقیق و تفحص ،سوال از وزرا، پرسش از رئیس جمهور و تصویب بسیاری از قوانین انقلابی و ضد آمریکایی و قوانینی جهت تسهیل کسب و کار و تجارت از ثمرات این دوره از مجلس و از نقاط قوت آن بوده است.

 میلاد لارستان: تاثیرگذاری مجمع نمایندگان فارس در مسایل مختلف به چه میزان است؟

جعفرپور: متاسفانه مجمع نمایندگان فارس تاثیرگذاری خیلی کمی در مجلس نهم و دهم داشته که دلیل اصلی آن چند دستگی موجود در اعضای مجمع می باشد.  دلیل این چند دستگی نیز عدم وجود راهبرد مشترک و پذیرفته شده ای بر عملکرد فعالیت های مجمع بوده و تا زمانی که اعضای مجمع بر سر میثاق نامه ای که منافع همه شهرستان ها در آن لحاظ شده باشد به تفاهم نرسند و تا وقتی این میثاق نامه به امضای اعضای مجمع نرسد باز هم این چند دستگی در مجلس یازدهم رخ خواهد داد.

 

میلاد لارستان: مهمترین دستاورد دوره ۸ ساله نمایندگی خود برای لارستان را چه می دانید؟

جعفرپور:  برای اطلاع عموم از عملکرد نماینده، برای ۴ سال اول کتابی را همان موقع چاپ کردیم با عنوان ”سخت ترین دوره، حساس ترین برهه”  ودرحال حاضر مشغول تدوین گزارش کل عملکرد ۸ ساله هستیم که جهت اطلاع مردم شریف منتشر می شود. دراین دستاوردها هم تنوع در موضوعات و هم تنوع در مناطقی که این اقدامات در آنجا به انجام رسیده را می توان ملاحظه نمود.مثلا در حوزه ارتقا اداری و سیاسی در کل حوزه انتخابیه در این دوره بصورت ویژه فعالیت صورت گرفته و دستاورد چشمگیری داشته ایم که با هدف دستیابی منطقه به حق خویش و فراهم ساختن زیر ساخت برای مطالبه مردم بوده است .استقرار اداره کل فرودگاه، قرارگاه پلیس جنوب،استقلال دانشکده های علوم پزشکی ،دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد جنوب فارس، چندین معاونت اداره کل از جمله این امور بوده است. در حوزه های عمرانی، گازرسانی به بخش های مختلف انجام شد. در حوزه های حمایت از فعالیت های صنعتی و شهرک های صنعتی اقدامات خوبی انجام شد. در روستاها کارهای خوبی برای رفع نیازهای ضروری روستاها انجام شد . تمام این  اقدامات با یک هدف و راهبرد صورت گرفت و آن حفظ و تقویت وحدت و یکپارچگی لارستان بزرگ بود و اینکه واگرایی هایی که در گوشه و کنار حوزه انتخابیه مشاهده میشد و مرکز گریزی هایی که رقبای منطقه ای بدنبال تشدید آن بودند به همگرایی زیر پوشش لارستان بزرگ تبدیل شود.  شاید بهتر باشد اینگونه بگویم:  در ابتدا و انتهای سال ۹۱ با دو ضایعه بزرگ مواجه شدیم ابتدای سال با ارتحال حضرت آیت الله سید عبدالعلی آیت الهی (ره) و انتهای سال ۹۱ با رحلت حضرت آیت الله سید مجتبی موسوی لاری  که بافقدان این دو بزرگ منطقه لنگرهای آرامش و اقتدار خود را از دست داد. این دو عزیز و برادران روشن ضمیر اهل سنت پایه ها و ستونهای خیمه وحدت در منطقه لارستان بزرگ بودند. وحدتی که مقام معظم رهبری در سال ۸۷ از آن به وحدت مثال زدنی یاد کردند. مطالبه و پیگیری درخواست همیشگی و بحق مردم مبنی بر استان شدن فقط با حفظ این وحدت امکان پذیر بود. بنابراین راهبرد بنده نیز حفظ و تقویت وحدت منطقه بود که تلاش ها و اقدامات بر همین اساس تدوین شد.نگاه کنید به  آمار هشت ساله از میزان سرکشی و رفت و آمد و حضور نماینده در نقاط مختلف حوزه انتخابیه . توزیع فعالیت ها در همه مناطق و عدم تمرکز بر شهرلار از جمله کارهایی بود که انجام شد، مناطق محروم و دور افتاده در اولویت قرار گرفتند و تمام توان و انرژی به لار اختصاص داده نشد و به فکر بخش های مختلف بودیم. در واقع در طول هشت سال سعی کردیم این واگرایی را به همگرایی تبدیل کنیم. اگر بخواهم جمع بندی نمایم باید بگویم مهم ترین دستاورد در طی ۸ سال حفظ و تقویت وحدت منطقه به عنوان سرمایه، و تغییر مثبت دیدگاه مناطق  نسبت به لار بوده است.  رفت و آمدهای مکرر گروه معتمدین شهر لار به مناطق دور دست  که علقه های قلبی و پیوند های قدیمی را مجدد بازگرداند در همین راستا طراحی شد.

میلاد لارستان: چه کاری را دوست داشتید به انجام برسانید که موفق به انجامش نشدید؟

جعفرپور: هر چند کارهایی زیادی بحمدالله انجام شد اما از جمله کارهایی که با تمام توان پیگیری کردم ولی  متاسفانه بدلیل دخالت افرادی که در مناصب تاثیرگذار حضور داشتند وبناحق با اعمال نفوذ و سوء استفاده از موقعیت و مقامشان مانع شدند ، موضوعات سه اداره کل بود. دو اداره کل جهاد کشاورزی صنعت معدن تجارت  در سال ۹۲  که با روی کار آمدن این دولت به سرانجام نرسید گرچه در ابتدای سال ۹۲ با وجود دولت قبل مصوب شد ولی با وجود این در دولت جدید بخاطر همان عامل مزاحم نتوانستیم احقاق حق کنیم. یکی هم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای بود که علیرغم پیگیری زیاد در وزارت تخصصی توانستیم آن را پیش برده و به دولت بفرستیم  که متاسفانه بخاطر سوء استفاده از موقعیت و مقام و همراهی تصمیم گیران اصلی دولت با این بی عدالتی باعث شد که این موضوع به سرانجام نرسد اگرچه بنده تا آخرین روز نمایندگی پیگیریهای لازم را انجام دادم. به هر حال این افراد  علاوه بر آنکه در آخرت باید پاسخگوی ظلمی که به مردم کرده اند باشند،ان شاء الله در این دنیا هم از پشت میز قدرت به پشت میز پاسخگویی و محاکمه کشانده خواهند شد . (انهم یرونه بعیدا و نراه قریبا)

میلاد لارستان: آیا مایل به همفکری، همکاری و یاری نماینده جدید هستید؟ مهمترین توصیه شما به نماینده جدید چیست؟

جعفرپور: قبلا هم اعلام کرده ام هرگونه همکاری و پشتیبانی که مهندس حسین زاده بخواهد برای پیشبرد مسائل کلان منطقه بنده حاضر به همکاری هستم؛ همچنین راجع به طرح های نیمه تمامی که پیشرفتهای زیادی داشته و هم از لحاظ پشتیبانی در رفت و آمد و ارتباط دهی با مسئولین کشوری که با آنها آشنایی دارم و می توان از این سرمایه برای حل مشکلات منطقه استفاده کرد. توصیه ای که بنده به ایشان داشتم حفظ وحدت منطقه و پرهیز از عملکردهای یکجانبه گرایانه به منظور جلوگیری از اختلاف و دو دستگی در میان مردم منطقه بوده است. این موضوع البته هم به لحاظ وحدت مذهبی و هم به لحاظ وحدت بین مناطق و شهرستانها است.

میلاد لارستان: مطابق اظهارات شما در یکی از مصاحبه ها از پذیرش پستهای اجرایی استقبالی نکرده اید در حالی که لارستان به آن احتیاج دارد؟ چرا؟

جعفرپور: نه! اینگونه نبود. این مطلب گویا هم دقیق منتشر نشد هم برداشتهای غیر دقیقی از آن صورت گرفت. در اواخر دوره و یک ماهه اخیر تعداد زیادی از نمایندگانی که برای دوره بعد حائز رای نشده بودند به شدت به دنبال پیدا کردن پست های اجرایی بودند که بتوانند در صحنه باقی بمانند. این درخواستها و پیگیری ها از دید گاهی حالت ملتمسانه به خود میگرفت که حتی نه برای پست های بالا بلکه برای پستهای پایین مدیر کلی یا حتی پایین تر از آن را نیز شامل میشد. من در آن مصاحبه این موضوع را گفتم که از لحاظ اخلاقی پیگیر به دست آوردن پست از این مسیرها نیستم و خودم را به آب و آتش نمیزنم که در جایی یک صندلی داشته باشم. بنده هیچگاه نگفتم که اگر جایگاهی پیشنهاد بشود که بتوانم در آن خدمتگذار کشور و منطقه باشم قبول نخواهم کرد قطعا چنانچه انسان بتواند در جایی خدمت کند نباید خود را محدود به آموزش و پژوهش کند. اگرچه آموزش و پژوهش جزء فعالیتهای کلیدی است و بنده به آن بسیار علاقه مندم اما در کنار آنها حتما می توان به منطقه از مسیرهای دیگر نیز  خدمت کرد و ابایی ندارم.

 

میلاد لارستان: آیا از دیدگاه شما حضور جناب بروجردی در انتخابات لارستان صحیح بود یا خیر؟ و آیا حضور بروجردی منجر به عدم رای آوری حضرتعالی شد؟ به نظر شما چرا در لارستان اجماع بین کاندیداها رخ نداد؟

جعفرپور: انتخابات سال ۹۸ قصه مفصلی است که می تواند موضوع یک گفتگوی مستقل باشد. ولی الان موقع باز کردن آن نیست. البته اتفاقی که افتاد میتواند عبرت آموز وبا ارزش باشد، اینکه افرادی بیایند در مقابل نماینده بومی که مستقر بود و طرح های بزرگی را پیگیری می کرد از هزار کیلومتر آن طرف تر کاندیدا بیاورند و او را مطرح کنند ، در حالی که ۶ ماه قبل آن از سر ادب به ایشان پیشنهاد شده بود و رد کرده بود و  حتی خود کاندیدا تا روز آخر نام نویسی نسبت به آمدن مردد باشد ،اینکه دشمنان منطقه ای لارستان اطلاعات گمراه کننده در اختیارش بگذارند و تشویق به آمدن بکنند، اینکه در  روزهای نزدیک انتخابات خود کاندیدا قصد انصراف و رفتن از شهرستان را داشته باشد اما کسانی با اهداف و انگیزه های خاص به وی تحلیل های غلط بدهند مبنی بر اینکه اگربمانید حتما وارد مجلس خواهید شد ، این پدیده که اصلاح طلبان ریاست ستاد یک اصولگرا را برعهده بگیرند ،این تاسف که کاندیدای اصولگرا نزد اصلاح طلب رد صلاحیت شده برود واستمداد بطلبد ،این غصه جانکاه که سرمایه پر ارزش و ماندگار حرمت بیت آقا بپای امر گذرای مجلس هزینه شود  و  خیلی مسائل دیگر نیاز دارد که در یک فضای آرام تر و مورد بررسی و واکاوی قرار گیرد.

به هر حال امکان برگشت به گذشته نیست اما تاریخ  می تواند درس های مفید و با ارزشی را در خود داشته باشد که اشتباهات گذشته در آینده تکرار نگردد. لذا از موضوعات مربوط به انتخابات که باز کردن آن ممکن است مناقشات بعدی را بدنبال داشته باشد می‌گذرم . اما متاسف هستم که بگویم  افرادی در سطح شهر لار هستند که با وجود خطاهایی که کرده اند هنوز هم طلبکاری می کنند و نماینده را مقصر قلمداد می‌کنند تا از زیر بار سوالات مردم فرار کنند.

 

میلاد لارستان: عامل اصلی عدم پیشرفت منطقه لارستان در حوزه اشتغال را در چه می دانید؟

جعفرپور: باید تذکر داد که اشتغال در کل کشور و استان فارس شرایط مساعدی ندارد و لارستان هم از این موضوع مستثنی نیست. آمار بیکاری حوزه انتخابیه مانند سایر جاهای استان و کشور است و اینگونه نیست که همه جوانان در شهرهای کشور سرکار باشند اما در لارستان جمع زیادی بیکار داشته باشیم

 

.اشتغالزایی از وظایف دولت است و باید با تسریع در برنامه ها و حمایت از فعالیتهای تولیدی زمینه اشتغال را فراهم کند و مجلس هم قوانین لازم را تصویب کند . در حوزه انتخابیه در طی چند سال پیگیری، تلاش بزرگی انجام شد تا نهایتا در بحث منطقه ویژه اقتصادی شهرستان به سر انجام رسید و در ایستگاه آخر امید است با مصوبه مجمع تشخیص مصلحت به انتها برسد و نهایی بشود تا آمارهای اشتغال منطقه طی چند سال آینده بهبود یابد.

نوشته شده در تاریخ:دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۷:۲۶ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

22 Responses to “جعفرپور:عامل مزاحم در دولت نگذاشت برای 3 اداره کل احقاق حق کنیم؛ انتخابات سال98 عبرت های فراوانی دارد”

  1. ناشناس گفت:

    خدا لعنت کنه کسانی که از نماینده غیر بمومی حمایت کردن. خدایش دکتر جعفرپور میتونست.بعداز دولت روحانی بیشتر واسه منطقه کارکنه

    • ناشناس گفت:

      به قول یکی از طرفداران جناب نماینده که گفته بود هرکس نفر سوم شد ولارستانی به مجلس نرفت خیانت به منطقه لارستان کرده است . گفته اش هم درست است

  2. مهدی گفت:

    گل گفتی دکتر. خدا نگذر از اونای که بخاطر منافع شخصی خودشون به لار ضربه زدن

  3. علی گفت:

    باید قبول کرد با نفوذی که لامردی ها و جهرمی ها تو این دولت داشتن کار کردن واسه لارستان سخت بود
    درس عبرت بشه واسه دور بعد ان شاءالله

    • ناشناس گفت:

      اینجور که شما می گویید نیست بی عرضه گی از خودمان بود چرا شما نمی خواهید قبول کنید که ظرفیت جناب نماینده بیشتر از این نبوده است.

  4. ابراهیمی گفت:

    خیلی در امورات اداری و اجرایی شهر و استان و روستاها حتی اخلال و دخالت بی جا کردید

  5. ناشناس گفت:

    آقای جعفرپور اگر غلدر سیاسی نبودید نباید می آمدید . شما که بلد نیستید زد ئ بند کنید تا حال وزیر بگیرید نباید می آمدید . شما می توانستید حداقل تو این چند سال برای ایشان دردسر درست کنید و امتیاز بگیرید جناب جعفرپور ….مگر شما ایران زندگی نمی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟
    قضیه شما قضیه مردم بیچاره است که هی دولت میگره نخرید تا ارزان شود بعضی ها عمل می کنند ولی دزدان دولتی بازار را قبضه می کنند ….. اینجا ایران است ایران

  6. رضا محبی گفت:

    اینکه دفتر نماینده شهرستانو به نماینده جدید تحویل نمیدین بزرگترین نشونه واگرا ییه. قبلا
    عرض کردم کاش همه نماینده های قبلی هم بیانو به بهانه خدمت به مردمو و پیگیریه مطالبات مردم دفتر نماینده احداث کنن. چه شود؟
    شما لطفا بپذیرین که دیگه نماینده مردم نیستین و رییس دفتر نماینده ای هم از طرف شما نمیتونه وجود داشته باشه اگه خیلی دلتون میخواد نیروهاتونو حفظ کنین بفرمایید جایی دفتری تاسیس بفرمایید و تمام کارمندانتونم با خودتون ببرید دفتر جدیدتون و هرچقدر هم دلتون میخواد بهشون حقوق بدین.دفتر نماینده روو تخلیه کنین با کارمنداتون تصویه حساب و فقط دفتر و بایگانی روو تحویل نماینده محترم و واقعیه مردم منطقه بدین تا باور کنیم که ۸ سال در مسیر همگرایی گام برداشته اید. جناب حسین زاده خودشون و رییس دفترشون صاحب اختیارن که تصمیم بگیرن چه افرادی روو در دفتر نماینده استخدام کنن و جه افرادی را نه و به هیچ عنوان هم دلیلی نه از نظر قانونی و نه شرعی و عرفی نمیبینند که حتی یک نفر از کارمندان دفتر شما در دفترشون حضور داشته باشن و یا بهشون حقوق بدن. به اعضای دفترتونم بفرمایید اگر هدفتون خدمت به مردمه لازم به نشستن در دفتر نماینده نیست . میشه حتی یکی از اتاقهای منزلشونو تبدیل به دفتر کنن و مردمو بپذیرن تا باهاشون ملاقات کنن و مطالباتشونو پیگیری کنن اگز واقعا هدفتون خدمت به مردمه. لطفا دفتر نماینده روو تحویل نماینده جدید بدین و بدونین که دیگه هیچ سمتی در این جا ندارین و بیش از این باعث تفرقه و ناراحتی مردم نشین.

  7. ناشناس گفت:

    میلاد فکر نکنم تمام انتقادات را اعلام کند کاشکی جعفرپور جرات می کرد در یک فضای دو طرفه حرف می زد

  8. ناشناس گفت:

    [۶/۸،‏ ۲۲:۵۹] رضا: اقای جعفرپور شما می گویید تلاش من همگرایی در منطقه بود اتفاقا عملکرد شما فوق العاده ضعیف وزجر اور بود جدایی یک بخش از لار بدون امتیاز ومابقی بخشها هم همیشه معترض کجاست همگرایی اتان
    [۶/۸،‏ ۲۲:۵۹] رضا: سلام کاشکی جعفرپور جرات داشت در یک فضای مناظره ای حرف بزند نه اینکه در یک فضای یک طرفه ومونولوگ وفضایی مرده حرف بزند اولا یک نماینده که انقدر سواد سیاسی ندارد که رابطه مجلس ودولت را هر چند متخلفانه خوب درک وتحلیل کند نباید از عرصه فرهنگی به عرصه سیاسی ورود کند برای هر فرد معمولی قابل درک است که علوی دوست لار نیست ودر دولت وزیر است وبا توجه به اظهار نظر وعملکرد واعتقاد جعفرپور نسبت به دولت که مخالف بود چرا باز در مرحله دوم کاندید شد وتنها فرصت وویژه ترین فرصت از مردم لارستان گرفت چرا اجازه نداد یک کاندید همراه وهمدل با دولت انتخاب شود تا مخالفت دولت علیه یک نماینده مخالف دولت به مردم لارستان ضربه نزند شاید جعفرپور بگوید رای نداشت به من چه مگه دور اول شما شناخته شده وپررای بودی اگر باقی کاندیدا بزرگوارانه به نفع شما کنار نکشیده بودند شما رای داشتی ؟اقای جعفرپور مرد و مردانه در یک گروه وات ساپی بیا وجواب این سوالات را بده
    [۶/۸،‏ ۲۲:۵۹] رضا: بعد اقای جعفرپور اقای بروجردی در امور سیاسی هم فکر وهم اعتقاد روحانی است مگر اصلاح طلبان با روحانی همراهی نکردند مگر روحانی دست دوستی به اصلاح طلبان دراز نکرد خوب اقای بروجردی هم همینگونه کار کرد وانگهی در شهرهای کوچکی مثل لار بسیار غیر مدبرانه است تفکیک در قدرت کلی منطقه به همین اعتقادات سبک است که اختلاف سیاسی در منطقه عمیق شد
    [۶/۸،‏ ۲۲:۵۹] رضا: اقای جعفرپور شما اگر به توانمندی ونفوذ اقای بروجردی اعتقاد نداشتی چرا به بروجردی گفتی اگر بخواهی بیایی من نمی ایم ایا تعارف کردی یا راست نگفتی وانگهی بعد که متوجه شدی باید بر همین اساس ودلیل به نفع ایشان کنار می رفتی چرا نرفتی
    [۶/۸،‏ ۲۳:۱۲] رضا: جعفرپور می گوید کسی در دولت بود که کارشکنی می کرد خوب این که طبیعی است وقبل از انتخابات مجلس دهم هم می دانست خوب راه حل چیست چکار باید کرد در اینجا یا باید عضو اکثریت مجلس بود یا با دولت دوست وهمراه حال اقای جعفرپور تشخیص اینکه اکثریت مجلس همیشه با دولت مستقر بوده شما هم خودرا دوست وهمدل دولت نشان نداده بودید خوب چه راه حلی تصور می کردید برای موفقیت نماینده لار غیر از کناره گیری شما از انتخابات وبالا بردن شانس یک نماینده همراه دولت با چه زبانی به شما وطرفدارانت باید گفت چرا به بعضی از طرفدارانت نگفتی این حرف منتقدین در مسجد فضل الله خانی درست است اینجا اخلاص خودت را نشان دادی متاسفانه یا متوجه نبودی نمی توانستی کار کنی یا عشق به صندلی مجلس داشتی که در دوحالت مدیون مردم هستی ونزد خدا پاسخگو
    [۶/۸،‏ ۲۳:۱۶] رضا: جعفرپور هر چه سعی می کند اشکالات کارش را ماست مالی کند وضع بدتر می کند ومکنونات قلبی اش را بیشتر نشان می دهد

  9. ناشناس گفت:

    اشتباه جناب جعفرپور این بود که نباید دور سوم می آمد هم خودش را خراب کرد وهم ضربه به لارستان

  10. ناشناس گفت:

    سلام .هرکس درلارمتولد شده بومی همان شهر است خودآقای جعفرپور هم قبل ارنماینده شدن درتهران تشریف داشتند وباتوسط اقای بروجردی به حضرت اقا معرفی شدند سوما کسی که ۸ سال نتوانست کارکند دیگر نمی تواند چون نیک نظر کرد پرخوددرآن دید … گفتا زکه نالیم که ازماست که برماست .امامی

  11. ناشناس گفت:

    خدا لعنت گند کسانی که هشت سال فرصت مردم لارستان را سوزاندند

  12. ناشناس گفت:

    شما یکجا گفته ای بروجردی بومی نبود شما هم مثل ایشان حدود ۲۰سال از لارستان دور بودی. پس شما هم ناشناخته بودی ولی بروجردی برای مردم لارستان شناخته شده بود.
    پس چرا خودت هفت یا هشت ماه پیش رفته ای و گفته ای می خواهی بیایی یا نه؟

  13. شهروند لارستانی گفت:

    ای کاش ناتوانی خودمان به گردن این وآن نمی انداختیم.
    آقای نماینده شما باید قبول کنید که بیشتر از آن در توانت نبود.

  14. د گفت:

    در نوشته هایت گفته ای که آقای بروجردی برای جمع کردن رای نزد کسی رفته که رد صلاحیت شده شما که دو دوره است که نزد برادرت داری،می روی همچنان نزد آقایی که هشت سال پیش رد صلاحیت شد و شما اورا مدیر کل استان کردی. در آخر این شما بودی که از،طرف مردم رد صلاحیت شدی

  15. لاری گفت:

    عامل ۸ سال پسرفت لارستان- مگر در ستاد شما اقایان اصلاح طلب نبودنداقای مریدی و…- مگر ۸ سال پیش که کسی شما را نمیشناخت به گفته اقای مظفری بیت اقا از شما حمایت نکرد- مگر چهار سال پیش که در بیت اقا شبانه جلسه گرفتید فرزندان اقا از شما حمایت نکردند- اقای ….. که در نماز جمعه از شما انتقاد کرد چگونه یکدفعه به او پست سازمانی دادید و شد حامی شما-چگونه این همه جوان امتحان استخدامی دادند ولی تماما اطرافیان شما مشغول به کار شدند

  16. ناشناس گفت:

    جعفرپور در جایی گفته چرا کسی هزار کیلومتر از انطرف بیاید واز لار کاندید شود خوب پس چرا به ایشان گفتید اگر می خواهید بیایید من کنار بکشم تناقض در این مصاحبه زجر اور است ادمی که راست نمی گوید خودش خودش را افشا می کند

  17. بنده خدا گفت:

    هشت سال یکبار نشد که شما با خبرنگارها ونشریات مصاحبه کنی.حتی همین نشریه میلاد که طرفدار شما بود. و حتی یک گروه وات ساپی دوطرفه ایجاد کنید و یک جلسه آزاد با مردم هم از شما ندیدم. حال که لارستان را به روز سیاه نشادی مصاحبه می کنی؟

  18. م گفت:

    آقای جعفرپور در پست کلیدی خودشان یعنی کمسیون فرهنگی هم کاری برای لارستان انجام نداد. ایشان حتی نتوانست ساختمان مرکزی کتابخانه لارستان تکمیل کند حالا خودتان قضاوت کنید

  19. الحقیر گفت:

    ضعیف ترین نماینده منطقه شما بودی البته به احتساب دو دوره محاسبه شده است.

  20. ناشناس گفت:

    سلام کاشکی جعفرپور در دولت روحانی کاندید نشده بود نه خودش توان فهمیدنش داشت نه مشاور خوبی داشت حرف دلسوزان فهمیده هم گوش نکرد پس هم خودش خراب شد وهم لار را خراب کرد

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین