چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۳:۱۳ق.ظ
::آخرین مطلب 3 ساعت پیش | افراد آنلاین: 2

لطفا این مطلب را تا آخر بخوانید(بازنشر)

بارها ضرورت توسعه لارستان را ذكر كرده ایم. در اين جا مي‌خواهيم از مسئولين امر بپرسيم شما براي توسعه لارستان چه كرده‌ايد و چگونه مي‌انديشيد فرمانداري لارستان براي پر كردن…

بارها ضرورت توسعه لارستان را ذكر كرده ایم. در اين جا مي‌خواهيم از مسئولين امر بپرسيم شما براي توسعه لارستان چه كرده‌ايد و چگونه مي‌انديشيد فرمانداري لارستان براي پر كردن اين همه ناهنجاري‌ها چه تدبيري انديشيده است، آموزش و پرورش لارستان متشكل از چندين اداره آموزش و پرورش است، شبكه بهداشت و درمان لارستان در كل منطقه لارستان كهن گسترش دارد براي توسعه اينها چه كرده‌ايد لارستان با دو شهر روبروست نه يك شهر، شهرجديد خود يك شهر كامل و شهرقديم شهر ديگري است اما تشكيلات شهرداري هنوز به صورت متمركز كار مي‌كنند و براي رسيدگي در كل شهرستان با

مشكل مواجه شده است.

وقتي مي‌گوييم چرا گودالها را آسفالت نمي‌كنيد رئيس شوراي شهر پاسخ مي‌دهد تنها يك كارخانه آسفالت‌سازي در شهر لارستان وجود دارد آن هم آسفالت خيلي جاها را بايد تأمين كنند به همين خاطر آسفالت براي تسطيح موجود نمي‌باشد آيا اين همه سرمايه‌هاي پيدا و پنهان در منطقه نمي‌توانند يك كارخانه ديگر آسفالت تأسيس نمايند و مشكل را براي هميشه مرتفع سازند.

سازمان عريض و طويل تأمين اجتماعي با اين همه نيروهاي بيمه تحت پوشش خود چه خدماتي به آنها ارائه مي‌دهد غالب پزشكان متخصص بيمه نيستند و كارگر بيچاره بايد با سختي بسازد و مقداري از همان شندر غازي كه به عنوان حقوق دريافت مي‌دارد براي مراجعه به پزشك متخصص بپردازد. اينها نه يك بيمارستان تأمين اجتماعي دارند نه امكانات رفاهي متناسب.

سزاوار است فرمانداري لارستان با همكاري ساير ادارات طرح‌هاي توسعه و گسترش لارستان را بررسي و به سازمانهاي بالاتر جهت تصويب ارائه نموده و در پي تصويب آنها گام بردارد . پاسخگويي به مردم به معني توجيه كمبودها نيست بلكه به معني درخواست مصرانه و پافشاري آگاهانه است كه رفع نيازهاي عمومي را به دنبال خواهد داشت و آرامش كلي را تأمين خواهد نمود. در اين مورد بيداري ، آگاهي و هوشياري عمومي شرط است راستي چقدر مردم ما براي رفع نيازهاي جامعه به مسئولين مراجعه كرده‌اند و چند نامه يا طومار نوشته‌اند و به سطوح بالا انعكاس داده‌اند.

چند مسأله را با قوت و قدرت پي‌گيري كرده‌اند و به نتيجه نرسيده‌اند. جريان «تا نگريد طفل كي نوشد لبن» يك مسأله هميشگي و ثابت در همه اعصار و قرون است.

مدير مسئول

سرمقاله هفته سوم فروردين ماه ۱۳۸۴ شماره ۳۷۱ (براي توسعه لارستان چه كرده‌ايم)

 

با نگاهی بر مطالبی که در بالا ذکر شد می توان به یک آسیب بزرگ در منطقه دست یافت و آن این جمله است: “سزاوار است فرمانداري لارستان با همكاري ساير ادارات طرح‌هاي توسعه و گسترش لارستان را بررسي و به سازمانهاي بالاتر جهت تصويب ارائه نموده و در پي تصويب آنها گام بردارد .

 سوال این جاست که از سال ۸۴ تا کنون یعنی حدود ۹ سال چه طرح ها و برنامه های جهت توسعه لارستان تصویب و یا اجرایی شده است.؟ نقشه جامع توسعه لارستان بزرگ در چه مرحله ای است؟ اصلا آیا چنین نقشه ای وجود دارد؟

سزاوار است فرماندار وِیژه لارستان که از افراد خبره و با تجربه در این زمینه می باشند در این زمینه پاسخگو باشند.

نوشته شده در تاریخ:سه شنبه ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۴:۳۹ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین