یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۴:۱۲ب.ظ
::آخرین مطلب 23 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 1

باید استقلال ایجاد شده برای مجتمع آموزش عالی لارستان پابرجا باقی بماند

عضو سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت مسئولین بلندپایه لارستان مخصوصا نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بهره کافی برده شود تا بهترین اتفاق…

  1. عضو سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت مسئولین بلندپایه لارستان مخصوصا نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بهره کافی برده شود تا بهترین اتفاق برای مجتمع آموزش عالی لارستان در زمینه سازماندهی آموزش عالی کشور رخ دهد، گفت: باید استقلال ایجاد شده برای مراکز دانشگاهی لارستان پابرجا باقی بماند زیرا مجتمع آموزش عالی لارستان تنها مرکز دانشگاهی دولتی در سطح چهار شهرستان حوزه انتخابیه است.

به گزارش میلاد لارستان، از چندی پیش موضوع مهم اجرای طرح آمایش مراکز آموزش عالی کشور در سطح دانشگاهها و رسانه‌ها مطرح شده است و این مهم موافقان و منتقدان زیادی در بین نخبگان دارد. به جهت اهمیت موضوع و ارتباط آن با مجتمع آموزش عالی لارستان، برای اطلاع از جزئیات این طرح، گفت‌وگویی از سوی خبرنگار میلاد لارستان با دکتر جمشید جعفرپور به عنوان عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و نماینده سابق مردم در مجلس شورای اسلامی ترتیب داده است که در زیر می‌خوانیم:

جعفرپور با بیان اینکه در خصوص طرح آمایش آموزش عالی کشور می توان گفت که آمایش در یک معنای ساده به این معنی است که نیروی انسانی و نیازهای کشور در هر زمینه ای را با هم هماهنگ کنیم، اظهار داشت: در واقع باید بین داشته ها و برنامه ها یک هماهنگی ایجاد شود که از امکانات موجود در جهت برآوردن نیازهای کشور در ان زمینه اقدام شود.

این عضو سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه در کشور ایران پس از انقلاب شاهد گسترش بسیار زیاد مراکز آموزش عالی و رشته های آموزش عالی بوده ایم، افزود: در حال حاضر که به سالگرد انقلاب نزدیک می شویم، مشاهده می‌شود که رشد بالایی در حوزه آموزش عال و افراد تحصیل کرده داشته ایم.

وی با اذعان به اینکه نحوه گسترش مراکز دانشگاهی بدلایلی بر اساس یک برنامه از پیش تعیین شده صورت نگرفته است، تصریح کرد: اگر نگاهی به صحنه و رشته های آموزش عالی کشور بیاندازیم متوجه ناهمگونی و عدم تناسب در این گسترش خواهیم شد و طبیعی است که یکی از نکاتی که برای گسترش آموزش عالی هر کشوری باید مورد توجه قرار گیرد توجه به ظرفیت و پتانسیل منطقه است.

این نماینده سابق لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در جائی که بیشتر در حوزه کشاورزی فعال است بهتر است رشته های کشاورزی یا در مکان های صنعتی رشته های حوزه صنعت را فعال کرد، که این تناسب را در مجوزهای داده شده به مراکز آموزش عالی کشور مشاهده نمی کنیم، خاطر نشان کرد: در کشور مشاهده می شود که به شدت رشته های علوم انسانی البته برخی رشته های خاص دارای متقاضی شده زیرا این رشته ها دارای نیاز به امکانات کمتری بوده است به همین دلیل دانشگاه ها به دنبال مجوز اخذ رشته های علوم انسانی بوده اند.

جعفرپور با اشاره به اینکه به دلیل فارغ التحصیل برخی رشته‌ها زیاد اما امکان تامین شغل برای فارغ التحصیلان کمتر شده باعث دلگیری آنان شده است، عنوان کرد: افرادی در کشور هستند که با هزینه زیاد مدرک کسب کرده اند اما شغلی برای آن وجود ندارد بنابراین برای ایجاد ساماندهی و تناسب بین مراکز طرحی با نام آمایش آموزش عالی ارائه شود.

وی ادامه داد: در موضوع آمایش آموزش عالی کشور در سال ۱۳۹۴ مصوبه ای کلی در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تائید رسیده است که این کار در حوزه اموزش عالی کشور صورت گیرد و از این به بعد ساماندهی در این حوزه اتفاق بیافتد و در سال ۹۵ مصوبه سال ۹۴ جهت اجرا ابلاغ شد.

این استاد دانشگاه با اذعان به اینکه در کنار این اتفاق بحث ساماندهی مراکز آموزش عالی نیز مطرح شده است که ارتباط تنگاتنگی با بحث آمایش دارد، گفت: در واقع مقدمه آمایش، سازماندهی مراکز است و وزارت علوم و تحقیقات و فناوری کشور در حال حاضر موضوع ساماندهی آموزش عالی را کلید زده است به این معنا که این طرح دارای چارچوب و اهدافی بوده که می تواند مقدمه آمایش آموزش عالی شود.

این عضو سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در این طرح وزارت علوم سعی می کند که واحدهای پراکنده ای که دارای ارتباط نیستند با برنامه ای که وزارت برای آنها تعیین می کند با هدف ارتباط دهی به مراکز بزرگتر و دانشگاه اصلی استان بتوانند آنها را از این سردرگمی و سرگردانی خارج کنند و با ارتباط با مراکز قوی تر و با سابقه تر از امکانات آنها نیز بهره ببرند، تصریح کرد: این اتفاق در حال حاضر در کل کشور به مرور در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه این برنامه در کشور بحث ها و نگرانی هایی هم برای مردم و هم برای نمایندگان به وجود آورده است، بیان کرد: این مهم در استان فارس هم کلید خورده و در مرحله ارزیابی است و قطعا برای مجتمع آموزش عالی لارستان که یکی از مراکز مهم دانشگاهی شهرستان محسوب می شود نیز برنامه ریزی هایی صورت خواهد گرفت.

جعفرپور با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت مسئولین بلندپایه لارستان مخصوصا نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بهره کافی برده شود تا بهترین اتفاق برای مجتمع آموزش عالی لارستان در زمینه سازماندهی آموزش عالی کشور رخ دهد، اضافه کرد: باید استقلال ایجاد شده برای مراکز دانشگاهی لارستان پابرجا باقی بماند زیرا مجتمع آموزش عالی لارستان تنها مرکز دانشگاهی دولتی در سطح چهار شهرستان حوزه انتخابیه است.

ح ۲۲۰/ف ۱۱۰

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۴:۵۲ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

4 Responses to “باید استقلال ایجاد شده برای مجتمع آموزش عالی لارستان پابرجا باقی بماند”

  1. لاری گفت:

    علاوه بر شهر لار دانشکده علوم پزشکی گراش ودانشکده بهداشت اوز هم دولتی هستند

  2. 22 گفت:

    آقای جعفرپور به جای حرف زدن باید در دوران خود عمل می کرد الان هم کمک کند

  3. ناشناس گفت:

    جناب جعفرپور در دوران نمایندگی خودتان عضو شورای انقلاب فرهنگی بودید ،رییس کمیسیون فرهنگی ،ایا نمی توانستی مرکز اموزش عالی لار را تبدیل به دانشگاه بکنی همانند دانشگاه دولتی جهرم،فسا و داراب

  4. ناشناس گفت:

    انشاءالله همین جوری که دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی رو آواره کردید ، مجتمع آموزشی عالی هم واگذار بشود.
    و این کار هم میراث جناب جعفر پور هست

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین