میلاد لارستان: معاون گردشگری و امور زیارتی استاندار فارس گفت: باید سند چشماندازی برای توسعه گردشگری مذهبی در فارس در نظر گرفته شود.
معاون گردشگری و امور زیارتی استاندار فارس گفت: باید سند چشماندازی برای توسعه گردشگری مذهبی در فارس در نظر گرفته شود.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری فارس، شاپور رستمی در ششمین جلسه کارگروه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایعدستی این استان که با حضور معاون گردشگری و زیارت استاندار فارس و مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری فارس در شیراز برگزار شد، با بیان اینکه گردشگری سلامت در استان فارس باید رونق بیشتری گیرد اظهار داشت: از تمام ظرفیتهای استان فارس در مورد توسعه گردشگری سلامت باید نهایت بهره را برد.
وی افزود: برای توسعه گردشگری سلامت باید بخش خصوصی و دولتی در کنار یکدیگر فعالیت کنند که در این استان و طبق برنامهریزی و سیاستگذاری نظارت و برنامهریزیها با بخش دولتی و اجرای طرح به عهده بخش خصوصی است.
رستمی ادامه داد: دفاتر خدمات مسافرتی متعددی در استان فارس در این حوزه فعال هستند که با توجه به اینکه ویزای درمانی در فرودگاه شیراز صادر میشود و این استان دارای کادر پزشکی مناسب و بیمارستانهای فوقتخصصی متناسبی است جا دارد که هرچه سریعتر شاهد توسعه این نوع گردشگری در فارس و بهتبع آن در شهر شیراز باشیم.
معاون استاندار فارس در ادامه این جلسه به ضرورت توسعه گردشگری مذهبی و زیارتی در فارس تأکید کرد و گفت: باید سند چشماندازی برای توسعه گردشگری مذهبی در فارس در نظر گرفته شود.
وی در ادامه به عقد تفاهمنامهای میان اوقاف، میراث فرهنگی و آموزش و پرورش در مورد معرفی بقاع متبرکه و آثار تاریخی فارس به دانشآموزان اشاره کرد و گفت: باید هرچه سریعتر آثار شاخص مذهبی این استان بهدرستی معرفی شود.
در ادامه این جلسه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری فارس نیز طی سخنانی بیان کرد: در حال حاضر ۳۶ اثر میراث معنوی فارس در فهرست میراث ناملموس کشور به ثبت رسیده و در یک ماه گذشته ۲۵ اثر تاریخی فرهنگی این استان نیز در فهرست ملی جای گرفته است.
مصیب امیری ادامه داد: کمیتههای تخصصی گردشگری سلامت، طبیعی، تاریخی، مذهبی فعال شده و دارای مصوباتی بودهاند که پس از تصویب در کارگروه گردشگری فارس به شورای توسعه و برنامهریزی این استان ارسال خواهد شد.
وی بر ضرورت توسعه گردشگری در این استان تأکید کرد و گفت: راهاندازی شهرک صنایعدستی فارس در شیراز یکی از مصوبات اصلی کمیته گردشگری تاریخی این استان است که امیدواریم هرچه سریعتر این شهرک با هدف تجمیع و توسعه هنرهای سنتی و صنایعدستی فارس شکل گیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری فارس در ادامه بر لزوم طرح جامع گردشگری این استان تأکید کرد و افزود: با توجه به اینکه فارس نیازمند طرح جامع گردشگری بوده و این طرح هماینک آماده شده اما باید بازنگری شود از این رو لازم است اعتباری در مورد این بازنگری در نظر گرفته شود.