دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۴:۲۶ق.ظ
::آخرین مطلب 7 ساعت پیش | افراد آنلاین: 1

ضرورت ایجاد گفتمان مشترک در فریاد زدن مسائل لارستان

یکی از مشکلات لارستان عدم هم‌آوایی است و اگر بتوانیم گفتمان مشترک در فریاد زدن مسائل لارستان ایجاد کنیم، دستیابی به آرمان‌ها و اهداف تسهیل می‌شود. به گزارش میلاد لارستان،…

یکی از مشکلات لارستان عدم هم‌آوایی است و اگر بتوانیم گفتمان مشترک در فریاد زدن مسائل لارستان ایجاد کنیم، دستیابی به آرمان‌ها و اهداف تسهیل می‌شود.

به گزارش میلاد لارستان، الگوی اجرای شهر متناسب برای زندگی، شهر همگرا است که همه در آن سهم دارند. تک‌تک افراد ساکن در مناطق شهری و روستایی لارستان بزرگ هرکدام خواهان پیشرفت و ارتقاء و رشد این خطه کهن هستند و گاهاَ با اقداماتی در حوزه مورد علاقه خود تلاش می کنند تا به نوعی در ایجاد تحول و حرکت در مسیر ترقی محل سکونت خود سهیم باشند.

اکثر قریب به اتفاق عامه مردم و مسئولان به مشکلات و کمبودهای خطه لارستان در ابعاد مختلفی نظیر راههای پرخطر، پروژه‌های برزمین مانده، نواقص امکانات و خدمات بهداشتی درمانی، عدم جذب سرمایه گذاری و حمایت در تولید و اشتغال، فضاسازی شهری، عدم وجود فضاهای فیزیکی برای مراکز دانشگاهی و علمی، توسعه نامتوازن مناطق شهری و روستایی، عدم رسیدگی به بافت‌های فرسوده، خشکسالی، نابودی محیط زیست و غیره آگاهی دارند اما عدم وجود برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی در کارها، منجر به آن شده تا پیگیری‌ها پراکنده باشد و اثرات آن ملموس نباشد که این موضوع خدمات رسانی به مردم را تحت تاثیر قرار داده و باعث بی انضباطی و نارضایتی مردم شده است.

امروز شرایط لارستان تحت تاثیر شرایط اقتصادی کشور و همچنین توزیع ناعادلانه بودجه‌ها و امکانات، وضعیت مطلوبی ندارد و چنانکه مشاهده می‌شود به صورت رسمی تغییر و تحولی طی سالیان اخیر در این منطقه اتفاق نیفتاده است.

باید ساز و کارهای فعلی شهر به سامان باشد تا تغییر ریلی که لازم است اتفاق افتد.

امروز باید گفتمان مشترک در فریاد زدن مسائل لارستان بزرگ ایجاد شود و یکی از مشکلات لارستان عدم هم آوایی همه اعم از مسئولان، مردم و اصحاب رسانه است.

اگر امروز رئیس جمهور، استاندار، وزیر و غیره به لارستان بیاید، نمی توانیم پنج صورت جلسه مشترک روی میز بگذاریم.

همه بحران کمبود آب، تصادفات جاده‌ای، عدم تحقق ایجاد اداره‌کل راهداری، عدم ساخت راه‌آهن یا اجرایی نشدن منطقه ویژه اقتصادی و سایر مشکلات لارستان را می‌دانیم، اما راه حل مشترک و مورد پذیرش نداریم. این موضوع باعث می‌شود توجه لازم به موضوعات جلب نشود. بنابراین به همدلی و همصدایی برای مطالبه‌گری ملی نیاز داریم و بعد از آن هر دستگاه به طور جدی وظایف خود را انجام دهد.

به نظر می‌رسد، شورای اسلامی شهر لار پس از اتمام موضوع انتخاب شهردار، وقت آزادتری برای میدان‌داری در تشکیل کمیته‌های شناسایی مطالبات و مطالبه‌گری داشته باشد تا بتوان با تعیین اولویت‌ها و براساس برنامه‌ریزی‌ها، متناسب با شرایط موجود نسبت به پیگیری و دستیابی به اهداف گام برداشت.

آنچه را نباید به ورطه فراموشی سپرد، ایجاد حلقه ارتباطی بین مسئولان، اعضای شوراها، اصحاب رسانه و مردم چهار شهرستان لارستان، خنج، گراش و اوز است که قطعا با هم‌افزایی می‌توان پله‌های ترقی را با هم‌فکری و همراهی طی کرد که خوشبختانه در روزهای اخیر در یک اقدام هماهنگ با محوریت نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی یک نشست مهم با حضور مدیران ارشد امامان جمعه، اجرایی و سیاسی و شهری چهار شهرستان لارستان، خنج، گراش و اوز با وزیر راه‌وشهرسازی برگزار شد که این مهم می‌تواند برای موضوعات دیگر نیز تداوم داشته باشد.

ف ۱۱۰

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۶:۴۱ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

3 Responses to “ضرورت ایجاد گفتمان مشترک در فریاد زدن مسائل لارستان”

  1. اوزی کارمند گفت:

    جلسات هم افزایی ۴ شهرستان لار گراش. اوز. وخنج تا زمانی ادامه می یابد که هیچکدام. دچار خود بزرگ بینی وخود محوری نشوند واگر چنین شد وامکاناتی عاید همه نشد. این جلسات تداوم نخواهد نداشت نباید از سایر شهرستانها. استفاده ابزاری شود

  2. لارستان. بزرگ گفت:

    فریاد زدن مشترک اصولی دارد که باید رعایت شود هیچ کس ویا هیچ شهرستانی با ما همراه نمیشود مگر منافعی داشته باشد تا زمانی که ما همه چیز را برای خودمان بخواهیم کسی با ما فریاد مشترک نمیزند

  3. ناشناس گفت:

    تکمیل بزرگراه یا راه آهن یا آبرسانی به کل منطقه کجای آن بزرک بینی میباشد که شما می فرمایید کور کورانه به مشکلات منطقه نگاه نکنید هر داد وفریاد که زده میشه منفعت آن برای کل منطقه است اداره کل راه داری برای کل منطقه منفعت داره یا آن دو اداره کل که غیر عادلانه راه اندازی نشد اگر انجام شده بود برای کل منطقه منفعت داشت چرا کورکورانه دنبال راه دشمنان منطقه می‌روید وکمی منصفانه فکر کنید و با وحدت مثال زدنی خود کمک کنید تا امکانات به منطقه بیاید همه از آن نفع ببریم کمی عاقلانه حرف بزنیم

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین