رئیس مرکز رشد واحدهای فناور لارستان گفت: مهمترین ظرفیت و موقعیت خاص لارستان، حوزه اقتصادی و تجارت و بازرگانی است که تاکنون مغفول مانده و هم اینک باید با همت…
رئیس مرکز رشد واحدهای فناور لارستان گفت: مهمترین ظرفیت و موقعیت خاص لارستان، حوزه اقتصادی و تجارت و بازرگانی است که تاکنون مغفول مانده و هم اینک باید با همت مسئولان ، خیرین منطقه و البته حمایت های ویژه دولت و معاونت علمی ریاست جمهوری این ظرفیت ها شکوفا شوند.
برخی ظرفیت ها وموقعیت های خاص و راهبردی در لارستان به ویژه در زمینه تبادلات تجاری و بازرگانی و ایجاد زیرساخت ها وزیربناهای موجود در حوزه مراکز رشد و فناوری وجود دارد که این منطقه را به یکی از کانون های مهم و بهترین مرجع برای تحقق و شکوفایی اقتصاد دانش بنیان تبدیل کرده است.
مبادلات تجاری و بازرگانی و حضور بیش از ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار نفر از لاری های مقیم کشورهای خارجی بر اساس آمار غیررسمی و همچنین وجود زیرساخت های و امکانات سخت افزاری همچون ساختمان ۵ طبقه مرکز رشد لارستان از مهمترین بسترهای توسعه ای و کانون های مرجع برای رونق و تحقق شعار امسال مبنی بر اقتصاد دانش بنیان است.
ساختمان پنج طبقه مرکز رشد ( برج فناوری) لارستان که هم اینک به همت خیرین و با پیشرفت فیزیکی بالای ۹۸ درصد در حال اجراست یکی از ظرفیت های مهم و پیش نیازهای اساسی به عنوان مجموعه ای کامل و اکوسیستم برای توسعه صادرات و همچنین رونق حوزه های فناوری در لارستان و استان فارس محسوب می شود.
رئیس مرکز رشد واحدهای فناور لارستان گفت: زیربنای مفید ساختمان این مرکز رشد بیش از سه هزار و ۳۵۰ متر مربع است و از سال ۹۷ نیز عملیات اجرایی آن آغاز شد.
فرزاد قناعت پور در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: تاکنون رقمی افزون بر ۲۶۰ میلیارد ریال برای این ساختمان هزینه شده است که مبلغ ۲۱۰ میلیارد ریال آن بدون احتساب زمین اهدایی از سوی بنیاد خیریه و نیک اندیشان هاشمی لارستان تامین و هزینه شده است.
وی بیان کرد: همچنین مبلغ ۵۰ میلیارد ریال هم از سوی دولت و معاوت علمی و ریاست جمهوری برای تجهیز و تامین امکانات تخصیص و ابلاغ شده است.
قناعت پور ابراز داشت: در آغاز فعالیت مرکز رشد واحدهای فناور لارستان، با توجه به ظرفیت های منطقه ای در زمینه تعاملات بین المللی به ویژه با حوزه خلیج فارس، ماموریت ایجاد زیرساخت های مورد نیاز برای تحقق دالان صادراتی محصولات دانش بنیان در سرفصل سیاست های راهبردی پارک علم و فناوری استان برای این مرکز تعریف شد و امروز راه برای تحقق این مهم، نزدیک تر از گذشته است.
وی با بیان اینکه هم اینک ۱۱ شرکت دانش بنیان در حوزه های مختلف در لارستان مشغول فعالیت هستند، گفت: زمینه برای فعالیت ۲۰ تا ۳۰ شرکت دانش بنیان دیگر در این ساختمان و مرکز رشد نیز فراهم شده است.
این مسوول با اشاره به ظرفیت عظیم و راهبردی لارستان به ویژه وجود نیک اندیشان و خیرین و همچنین ارتباطات تجاری و بازرگانی این شهرستان با کشورهای حوزه خلیج فارس هم گفت: لارستان و شهرهای جنوبی فارس هم اینک در کانون توجه دولت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفته است.
قناعت پور ادامه داد: مهمترین ظرفیت و موقعیت خاص این شهرستان، حوزه اقتصادی و تجارت و بازرگانی است که تاکنون مغفول مانده و هم اینک باید با همت مسئولان ، خیرین منطقه و البته حمایت های ویژه دولت و معاونت علمی ریاست جمهوری این ظرفیت ها شکوفا شوند.
رئیس مرکز رشد واحدهای فناور لارستان همچنین خواستار ایجاد اتاق بازرگانی فناوری در لارستان شد و البته حلقه مفقوده تجارت در منطقه را عدم وجود اتاق بازرگانی صنعت و معدن و کشاورزی در این شهرستان عنوان کرد.
این مسوول اضافه کرد: ایجاد زیرساخت های علمی، فناوری، شغلی و اقتصادی برای لارستانی های مقیم کشورهای خارجی و حوزه خلیج فارس در این راستا بسیار ضروری است و البته جوانان این خطه نشان داده اند که ایده پرداز و مسئولیت پذیر هستند.
رئیس مرکز رشد واحدهای فناور لارستان با اشاره به ظرفیت کم نظیر وجود بیش از ۶هزار شرکت دانش بنیان در کشور هم گفت: یکی از دغدغه های مهم نیک اندیشان و بانی احداث ساختمان مرکز رشد لارستان این است که این مکان به امکانات مورد نیاز از سوی دولت تجهیز شود تا همچنان انگیزه کار و کمک های بیشتر خیرین با جدیت فراهم شود.
قناعت پور همچنین راه اندازی پروازهای باربری از فرودگاه لارستان را یکی از زیرساختهای اساسی برای تحقق طرح های پیش بینی شده در این مرکز رشد دانست.
ف ۱۱۰