سردار شهید حسین همدانی ۱۰۰ هزار نفر از مردم سوریه را در قالب گردان و تیپ سازماندهی کرد. همچنین در این مدت با تلاشهای حبیب حرم، گروههای جهادی از کشورهای…
سردار شهید حسین همدانی ۱۰۰ هزار نفر از مردم سوریه را در قالب گردان و تیپ سازماندهی کرد. همچنین در این مدت با تلاشهای حبیب حرم، گروههای جهادی از کشورهای مختلف همچون زینبیون، فاطمیون، الحشدالشعبی و حتی حزبالله سوریه تشکیل شد.
سردار شهید حسین همدانی از بزرگترین فرماندهان جنگ سوریه، نابغه جنگهای ناهمتراز در غرب آسیا شناخته میشود. این سردار شهید در کنار حاج احمد متوسلیان، شهید محمدابراهیم همت و شهید محمود شهبازی از بنیانگذاران تیپ ۲۷ محمد رسولالله (ص) بوده است. او بعد از هشت سال دفاع مقدس هیچگاه از جهاد خسته نشد و همچنان برای نظام و انقلاب در موقعیتهای خاص حضور داشت.
سردار شهید همدانی، تهدید فتنه ۸۸ را به فرصت تبدیل کرد
نبوغ فرماندهی او در مواجهه با فتنه ۱۳۸۸ باعث شد که آشوبگران و فتنهانگیزان به اهداف خودشان نرسند. او با به خدمت گرفتن نیرویهای مقابل از جبهه فتنهگران، تهدید را به فرصت تبدیل کرد و با یک کار کارشناسی همراه با جمعآوری و طرحریزی دقیق نزدیک به پنج هزار نفر از این آشوبگران را آموزش داد و تربیت کرد که بعدها برخی توبهکنندگان فتنه ۸۸ جانباز و حتی به شهادت رسیدند و به امنیت کشورشان کمک کردند. امری که به خوبی میرحسین موسوی به آن آگاه است و از اینکه فرماندهان سپاه بالاخص سردار شهید حسین همدانی این تهدید را به فرصت تبدیل کردند، ناخشنود است و امروز با تهمت به فرماندهان و مدافعان حرم سعی در تطهیر چهره خود دارد.
سردار همدانی چگونه حرم را نجات داد؟
سردار رشید اسلام شهید حسین همدانی در حالی سیزدهم دی ماه سال ۱۳۹۰ راهی سوریه شد که آن روزها سوریه و بالاخص دمشق حال و روز خوبی نداشت و داعش در حال پیشروی بود. بشار اسد هم در تنگنا قرار گرفته بود. اما حاج حسین چه کار کرد که توانست ورق را به نفع مدافعان حرم برگرداند؟ آن هم در شرایطی که بشار اسد آماده بود کشورش را ترک کند.
به روزهای اسفند سال ۱۳۹۱ برگردیم؛ روزی که تروریستها کاملاً به نقطه پیروزیشان نزدیک شده بودند و حلقه محاصره کاخ ریاست جمهوری در دمشق نزدیکتر شده بود تا اینکه آخرین پیشنهاد به بشار اسد داده شد. شهید حسین همدانی این گونه آن شب را روایت کرده است: خطاب به بشار اسد گفتم: حالا که همه چیز تمام شده و کاخ ریاست جمهوری در آستانه سقوط است، شما باید این آخرین پیشنهاد ما را عملی کنید. گفتند: چه کنیم؟ گفتم: در اسلحهخانهها را باز کنیم و مردم را با اسلحههای موجود در آن مسلح کنید تا خود مردم جلوی این تروریستها را بگیرند. شکر خدا با این پیشنهاد موافقت کردند و همان شب با این اقدام، سوریه از سقوط حتمی نجات پیدا کرد.
با تدبیر حاج حسین تا قبل از شهادتش در ۱۶ مهرماه سال ۱۳۹۴، حدود ۱۰۰ هزار نفر از مردم سوریه در قالب گردان و تیپ سازماندهی شدند تا مردم این کشور، برای دفاع از میهنشان بپاخیزند. در این مدت نیز با تلاشهای حبیب حرم، گروههای جهادی از کشورهای مختلف همچون زینبیون پاکستان، فاطمیون افغانستان، الحشد الشعبی عراق و حتی حزب الله سوریه تشکیل شد.
سخن معروف حاج قاسم درباره شهید حسین همدانی
شاید سخنان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی درباره نقش سردار شهید حسین همدانی این دلیرمرد جبهههای جهاد و مقاومت گویای همه چیز باشد که گفت: سردار همدانی فقط یک شهید نبود، همدانی یک لشکر بود؛ مثل شهید بهشتی که امام (ره) فرمود یک ملت بود. او شمشیر برنده لشکر انصار الحسین (ع) بود که هر جا نظام تهدیدی داشت آن را اعزام میکرد. شهید همدانی نگذاشت این تعلقات دنیایی برایش هدف شود، به جای نام سردار حسین همدانی شد «ابو وهب» و به جای لشکر انصار الحسین (ع) نام شیرین مدافعان حرم را تأسیس کرد.
آخرین عکس سردار شهید حسین همدانی با حاج قاسم
تقاضای عجیب سردار همدانی از حاج قاسم قبل از شهادتش!
حاج حسین در آخرین دیدارشان از حاج قاسم تقاضا کرد که با هم یک عکس یادگاری بگیرند. حاج قاسم تعجب کرد، زیرا حاج حسین اصلاً اهل گرفتن عکس نبود. با این حال با یکدیگر عکس انداختند و این آخرین عکسی بود که این ۲ با هم گرفتند، چون لحظاتی بعد حاج حسین در حلب سوریه شهید شد.
تدبیر حاج حسین برای پاکسازی اطراف حرم حضرت زینب (س)
سیدمحمد میری، یکی از خادمان ایرانی حرم حضرت رقیه (ع) که شاهد عینی مبارزات سردار شهید حسین همدانی بوده است، میگوید: سمت حرم حضرت زینب (س)، میدانی به نام میدان حجیره بود. آنجا داعشیها با سرهای بریده، فوتبال بازی میکردند تا رعب و وحشت ایجاد کنند. شب تاسوعا، در حرم برنامه داشتیم و حدود ۳۰۰ نفری بودیم. آن شب حاج حسین همدانی گفت: میخواهیم امشب جای خوبی برویم. به سمت حرم حضرت زینب (س) و میدان حجیره رفتیم. بعد از دقایقی متوجه شدم که عملیاتی قرار است انجام شود و میدان حجیره را پاکسازی کنند.
او افزود: به حرم حضرت زینب (س) که رسیدیم و روضهخوانی تمام شد، عملیات را اعلام کردند. عملیات ساعت یک بامداد آغاز شد و آنقدر این عملیات به خوبی فرماندهی و اجرایی شد که تا اذان صبح، منطقه از داعشیها پاکسازی شد و حتی میدان حجیره را تغییر کاربری دادند. میدان حجیره به خاطر موقعیت استراتژیکی که داشت، شاهراه تردد نیروهای مقاومت ایرانی، حیدریون و فاطمیون بود.
گزارش: خبرگزاری فارس