یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۴:۴۲ب.ظ
::آخرین مطلب 53 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 0

یک فعال بخش خصوصی: طرح اولیه کلینک صنعت لارستان را آماده کرده ایم و در آینده نزدیک ارائه می نماییم

یکی از فعالان بخش خصوصی با بیان اینکه ایجاد کلینیک صنعت، تجارت و اقتصاد بنا به خصوصیات نظام اقتصادی و معیشتی منطقه وسیع لارستان  و با توجه به این نکته…

یکی از فعالان بخش خصوصی با بیان اینکه ایجاد کلینیک صنعت، تجارت و اقتصاد بنا به خصوصیات نظام اقتصادی و معیشتی منطقه وسیع لارستان  و با توجه به این نکته که لارستان  کانون مهمی برای ارزآوری درکشور نیز محسوب می شود اهمیت دارد اظهار داشت: صنعت منطقه می تواند با نگاه تجاری تجار لارستانی در خلیج فارس تلفیق شده و توسعه منطقه را باعث شود. وی اظهار داشت: طرح توجیهی اولیه ایجاد این کلینیک را آماده نموده ایم و در آینده نزدیک موضوع را تشریح و به تیم سازی در این خصوص مبادرت می ورزیم.

گفتگوی میلاد لارستان با خانم زمانی رادر ادامه می خوانیم:

۱) لطفا یک بیوگرافی از خود در ابتدا بیان نمایید.

 فرزانه زمانی هستم تولد سال ۱۳۶۷دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم اقتصادی گرایش برنامه ریزی سیستم های اقتصادی

۲) از فعالیت های اقتصادی و شرکت خود برایمان بگوئید.

بنده  مدیریت شرکت تعاونی هنرکده سیمرغ لارستان که در زمینه آموزش، تولید و فروش و حتی صادرات محصولات صنایع دستی و هنر فعالیت دارد را بر عهده دارم. این شرکت  برنامه حمایتی و توانمند سازی هنرمندان را داشته و  اولین شرکت تعاونی در خصوص صنایع دستی و هنر در منطقه لارستان بزرگ  می باشد. این شرکت  در سال ۱۳۹۸به ثبت رسیده است. همچنین نمایندگی یک شرکت دانش بنیان ،طراح و اجرا کننده برخی طرح های اقتصادی نیز در دستور کار ما قرار دارد.

۳) از  پروژه های جاری شرکت بیشتر بگوئید.

این شرکت در جهت حمایت از تولیدات هنرمندان شکل گرفته است امکاناتی برای هنرمندان از جمله مشاوره راهبری شغلی ،خدمات بیمه ای ،ابزار و مواد اولیه تولید،آموزش و اعطای مدرک معتبر ،فروش محصولات هنرمندان در سایت های داخلی و خارجی و شرکت در نمایشگاه های داخلی و خارجی و از جمله اقداماتی است که توسط این شرکت انجام میشود.

 

۴)  چندی پیش اعلام نمودید که به عنوان بخش خصوصی پیگیر راه اندازی کلینیک صنعت هستید،کلیاتی از این کلینیک و کارکرد های آن بیان نمائید.

 صنعت ،تجارت ،اقتصاد بخش اعظمی از فعالیت های جامعه بشری برای تدام حیات و برطرف نمودن نیاز های انسانی محسوب می شوند که باید با برنامه ریزی ها و سیاست های راهبردی ،راهگشا و مدیریت جامع و هدفمند و نظارت بر این گونه سیاست های اجرایی مسیر بهینه را انتخاب کرد تا به هدف مطلوب خود با کمترین انحراف معیار دست یافت.

ایجاد یک کلینیک تخصصی صنعت، تجارت و اقتصاد بنا به خصوصیات نظام اقتصادی و معیشتی منطقه وسیع لارستان  و با توجه به این نکته که لارستان  کانون مهمی برای ارزآوری درکشور نیز محسوب می شود اهمیت دارد چرا که صنعت منطقه می تواند با نگاه تجاری تجار لارستانی در خلیج فارس تلفیق شده و توسعه منطقه را باعث شود.

این کلینیک می تواند برنامه های تخصصی اعمال کند مانند تقسیم کار،صرفه به مقیاس،مهندسی تولید ،تحقیق و توسعه،نظارت بر تولید که استاندارد های لازم را داشته باشد و جهت صادرات تولید شود. هچنین  ایجاد روحیه و حمایت از افراد کارگر و کارفرما ،رفع موانع های متعدد ایمن سازی فضای کسب و کار و غیره از جمله دیگر کارکردهای این کلینیک می تواند تلقی گردد.

همچنین  مشکلات واحد های صنعتی و تجاری و اقتصادی و بیشتر سیستم داخلی این واحد ها مد نظر قرار می گیرد مانند فرایند های تولیدی ،فرایند بازاریابی و فروش و صادرات،بحث های حقوقی ومالی حتی بحث هایی که می تواند غیر از فرایند تولید و بازیابی باشند مانند موضوع ایمنی از لحاظ جانی و روانی در این واحد ها ،حمایت از کارفرما و کارگر و غیره واحد هایی که تعطیل بوده اند نیز دوباره به چرخه تولید باز خواهند گشت همچنین حیات تجاری این منطقه احیا خواهد شد.

در مورد تجارت نیز با استفاده از تخصص کارشناسان مدیریتی و بازاریابی و تجاری این کلینیک تخصصی به طور نامحسوس می تواند در وضعیت اجتماعی لارستان هم تاثیر مثبنی داشته باشد و مانع از مهاجرت افراد متخصص از منطقه شده واگر کارکرد موفقی داشته باشد؛می تواند باعث جذب سرمایه نیز گردد.

 

۵) برای ایجاد این کلینیک چه پیش نیاز هایی لازم است؟

 با توجه به آماده بودن طرح توجیهی و شناسایی نهادهای مرتبط و هماهنگی بین ادارات مربوطه مانند ؛اداره صنعت و معدن و تجارت، شرکت شهرک های صنعتی و یک واحد دانشگاهی و سایر نهاد ها و افراد متخصص در تمامی زمینه های علمی ،پژوهشی با تیم سازی ها و در قالب قرارداد های قانونی با واحد های صنعتی می توان پروژه را به پیش برد.

۶) چه اقداماتی در این خصوص انجام داده اید و چه نیاز هایی برطزف خواهد شد.

در حال حاضر تحقیقات اولیه ارزیابی و رایزنی انجام شده و و با چندین اداره و دانشگاه صحبت به میان آمده و حتی نظر کارشناسان اقتصادی و تجاری و پارک های علم و فناوری در استان های صنعتی مانند کرمان را هم  جویا شده ایم. همچنین تا حدودی موضوع برای ادارات مربوطه توضیح داده شده و  بعد از این مراحل طرح توجیهی  نوشته شده است. در ادامه مقرر گردیده تا طرح را  در جلسه ای  تشریح نماییم و  و بعد تیم سازی از کارشناسان و متخصصان امر  به خصوص قشر دانشگاهی و جوان استفاده انجام گیرد.

۷) مهمترین عامل پیشرفت منطقه لارستان را چه می دانید.

هماهنگی بین بخشی ادارات و همچنین روابط با مردم،مطالبه گری به شیوه مدیریت شده هدفمند،تقسیم بودجه متوازن،فعالیت های خودجوش آحاد مردمی به خصوص نسل جوان، بها دادن به فرهنگ ها آداب و رسوم و سنت های قابل احترام شهر های مختلف این منطقه،  بها دادن به شیوه های علمی و پیشرفته و اعتماد به نسل جوان دوری از تعصبات، ایجاد زیر ساخت ها برای فعالیت های تجاری و صنعتی منطقه لارستان مانند وضعیت راه ها و جاده ها،  توسعه نواحی صنعتی، اهمیت به فعالیت های اقتصادی بخش خصوصی،ایجاد صندوق های کار آفرینی،مدیریت و کمک به پروژهای خیر ساز. آینده نگری و ترسیم برنامه هایی که برای پیشرفت منطقه لارستان موثر است. مدیریت فضای مجازی و حرکت از شیوه سنتی قعالیت های اقتصادی و تجاری به سمت شیوه های مدرن، ایجاد رشته های دانشگاهی که می تواند به پیشرفت و رشد اقتصادی منطقه بیانجامد.

همچنین اگر خیرین و افرادی که قصد دارند سهمی در وقف داشته باشند اموال مورد وقف خود را برای کار آفرینی و علم هزینه کنند بسیار راهگشا خواهد بود.

۸) از نگاه آمایش سرزمینی چه آینده ای را برای اشتغال زایی منطقه متصور هستید؟

 آمایش سرزمین در واقع توزیع جغرافیایی بهینه منابع ،فعالیت ها و مشاغل هست.  در این مورد باید چند متغیر را مد نظر قرار داد جمعیت،سرمایه ،منابع طبیعی و زیست محیطی یک منطقه و اینکه تا چه حد می توان با ترکیبی از این متغیر ها ی ذکر شده فعالیت های اقتصادی و اجتماعی را شکل داد که توسعه پایدار و  عدالت محور بین نسل های این منطقه در مورد استفاده از منابع و محیط زیست برقرار شود.

بنابراین در مورد مقوله آمایش سرزمینی برای منطقه وسیع لارستان هم باید به همین ترتیب عمل نموده و میزان منابع طبیعی ،سرمایه های انسانی و مالی را شناسایی و طبقه بندی نموده و در این بین به چالش هایی پاسخ داد که منابع طبیعی و سرمایه ها ی مالی و انسانی چه میزان هست تا چه موقع این منابع طبیعی و سرمایه ها را در اختیار داریم

همچنین باید بررسی نمود که  موعد استهلاک این منابع تا چه حد هست که متناسب با آن جمعیت افزایش یابد تا سرمایه انسانی مناسب و کارآمد داشته باشیم و تا چه حد می توان از جمعیت که همان سرمایه انسانی محسوب می شود استفاده بهینه کرد تا میزان فعالیت های اقتصادی را با همین سرمایه ها شکل بگیرد و به توازن و توسعه پایدار رسید و عدالت را بین نسل های جامعه لارستان برقرار شود.

 با توجه به همین روال انتظار می رود با سرمایه های مالی و انسانی موجود و پتانسیل های موجود از هر نوع آن در منطقه لارستان مانند آثار تاریخی و فرهنگی اشتغال در صنعت؛ گردشگری و… متناسب با آن و  تجارت با سایر کشورها  ایجاد زیرساخت های لازم برای صنعت هایی را در منطقه رقم زد که غیر از صنایع  آب بر باشند.

 

۹) سخن آخر

با توجه ویژگی های منحصر به فرد منطقه لارستان که تجارت بخش اعظمی از نظام اقتصادی آن محسوب می شود باید نوین کردن تجهیزات تولیدی شرکت ها و افزایش واحد های صنعتی را در  دستور کار قرار داد.  بعد از آن ایجاد زیرساخت های تجاری مانند راه های امن گشترش مبادی  ورود و خروج هوایی، ایجاد راه آهن در منطقه،  ایجاد اتاق بازرگانی، ایجاد دفتر سازمان تجارت جنوب،نوین کردن کسب و کار و واحد های صنعتی با تجهیز کردن به فناوری های اطلاعات و تجارت الکترونیک و ابزار های اقتصادی پیشرفته و ورود بخش خصوصی و اعطای تسهیلات لازم برای بخش خصوصی و نیز  ایجاد بندر خشک و تحقق یافتن منطقه ویژه اقتصادی را در دستور کار قرار داد.

منطقه لارستان از دیر باز بین ادیان ،مذاهب و شهر های آن وحدت و همدلی وجود داشته است چرا به این اصل توجه نداریم؟ لازم هست تا برای پیشرفت اشتغال و مدیریت کسب و کارها در منطقه لارستان دست سودجویان را کوتاه نود و با آن دسته از افراد که هیچ مدرک معتبری ندارند و برای کار افراد با مجوز اختلال ایجاد می کنند چه در فضای مجازی و چه فیزیکی با همکاری ادارات خصوصا پلیس فتا برخورد قاطعانه شود و جریمه شوند. در آخر باید به شرکت های دانش بنیان بها داده شود و جوانان که فعالیت در راستای پیشرفت منطقه لارستان دارند حمایت شوند.

 

 

 

 

نوشته شده در تاریخ:جمعه ۰۸ مهر ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۳۹ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

4 Responses to “یک فعال بخش خصوصی: طرح اولیه کلینک صنعت لارستان را آماده کرده ایم و در آینده نزدیک ارائه می نماییم”

  1. لاری کارمند گفت:

    در منطقه لارستان ادیان مختلف وجود ندارد همه معتقد به اسلام ولی برادران شیعه و سنی. در کنار هم. زندگی میکنند

  2. ناشناس گفت:

    احسنت

  3. ناشناس گفت:

    در گذشته لارستان دارای سه دین بوده اند یهودیان ،مسلمانان و زردشتیان بین ادیان حدت وجود داشته و الان بین مذاهب

  4. ناشناس گفت:

    در منطقه لارستان سه دین وجود داشته است یهودیان زردشتیان و مسلمانان که با هم اتحاد داشته آمد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین