رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان خطاب به دانشجویان جدید الورود اظهار داشت: از کرسی های آزاداندیشی به شدت استقبال خواهم کرد. به گزارش میلادلارستان به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم…
رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان خطاب به دانشجویان جدید الورود اظهار داشت: از کرسی های آزاداندیشی به شدت استقبال خواهم کرد.
به گزارش میلادلارستان به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر محسن سلمانپور رییس دانشکده در اختتامیه طرح رویش دانشجویان ورودی جدید سال ۱۴۰۱، با بیان تفاوت نسل های مختلف دانشجویی اظهارداشت: نسل اول دانشگاهها آموزش محور بود. دانشگاههای نسل دوم پژوهش محور بودند که در نتیجه آن کارهای پژوهشی، نانو فناوری، بیوفناوری و سلول های بنیادی بود و به سمت تولید مقالات حرکت کردیم که ایران را به رتبه ۵ کشور و در برخی حوزه ها ۳ کشور ارتقا داد.
وی دهه ۹۰ و دانشجویان کنونی را دانشجویان دانشگاههای نسل سومی خواند و تصریح کرد: دانشگاه ها فناور و کار آفرینی مشخصه نسل سوم دانشجویان است و حال باید از خود پرسید چقدر در حوزه فناوری و کار آفرینی مطالعه و تحقیق داشته ایم.
دکتر سلمانپور با اشاره به وجود مرکز رشد واحدهای فناور سلامت در منطقه و ارتباطات با شرکت های دانش بنیان و علوم کاربردی افزود: در کنار علم آموزی که توقع ما از همه دانشجویان است، کارآفرینی و علوم کاربردی را هم از این نسل انتظار داریم.
وی با اشاره به یکی از وجوه تمایز وزارت بهداشت با وزارت علوم گفت: علم آموزی و پرورش دانشجو از رسالت های وزارت علوم است، اما در علوم پزشکی دانشجویان در کنار کسب دانش و علم آموزی، قطعا باید به کار خدمات سلامت محورو خدمات بالینی هم مشغول باشند، مضافا اینکه در بحث بهداشت هم وارد خواهند شد، لذا عنوان این وزارت خانه، بهداشت درمان و آموزش پزشکی است.
رییس دانشکده علوم پزشکی لارستان با بیان اینکه طبیعتا کار شما سخت تر است و شما در سه حوزه ارزیابی میشوید خاطرنشان کرد: در کنار همه اینها آنچه شما را متمایز میکند، بحث برنامه ریزی و استفاده بهینه از وقت است.
وی افزود: چنانچه در هفته ۵ ساعت وقت برای یادگیری و کارهای علمی اختصاص دهید، میتوانید امیدوار باشید که در هنگام فارغالتحصیلی، به دوران دانشجویی خود غبطه نمیخورید.
دکتر سلمانپور خطاب به دانشجویان بیان کرد: در نخستین روزهای حضورتان در دانشگاه میگویم که این [غبطه خوردن] اتفاق خواهد افتاد مگر اینکه خود دانشجو بخواهد.
وی یکی از نیازهای مبرم دانشجویان را تحلیل مسایل پیرامون و فهم و تحلیل مسایل سیاسی دانسته و گفت: این ها به غیر از سیاست زدگی و یا سیاست بازی ست. دانشجو باید مسائل درست را تشخیص و با تحلیل درست و منطقی آن مسائل را بیان کند. همینجا اعلام میکنم از تریبونهای آزاد و یا همان کرسی های آزاداندیشی به شدت استقبال خواهم کرد.
دکتر سلمان پور ضمن برشمردن محاسن این حجم ارتباطات و ابزار های ارتباط جمعی و سرعت آن افزود: در کنار همه این خوبی ها دو آسیب وجود دارد که باید مراقب بود؛ یکی اینکه بدانیم یکی از ابزارهای منفعل کردن دانشجو، پژوهشگر و استاد، بمباران اطلاعاتی است.
وی افزود: ورود حجم قابل توجه اطلاعات به یک فرد، سبب میشود آن شخص به رغم دانش خود در تحلیل دچار اشتباه شود و قدرت تحلیل خود را از دست بدهد.
رییس دانشکده علوم پزشکی لارستان دومین آسیب را صرف وقت به غیر امور اصلی و مهم خواند و در ادامه گفت: آیین نامه ها را حتما به خوبی بخوانید و سعی کنید با مدیران خود ارتباط بگیرید و بدانید که دانشگاه چه خطوط و حدودی را تعیین کرده است، که یکی از وظایف مدیران صیانت از دانشجو در چارچوب این آیین نامه ها است.
وی افزود: شما در مسیر آزاد و وسیع فضای دانشجویی قرار دارید اما طبیعتا این مسیر گارد ریل هم دارد لذا بایستی مراقب هم باشید.
دکتر سلمانپور خاطرنشان کرد: دانشگاهی که در آن قرار دارید به لحاظ زیرساخت های فیزیکی، اساتید هیات علمی و تیم مدیریتی در وضعیت مطلوبی قرار دارد.
وی افزود: میتوان به جرات گفت دانشکده علوم پزشکی لارستان نسبت به هم تیپ های خودش یک دانشکده سرآمد است اما طبیعتاً در مقایسه با دانشگاه های تیپ یک، کسری هایی وجود دارد که در جهت رفع آن تلاش خواهیم کرد.
خیران ونیکوکاران. لاری. اوزی. خنجی. هستند که فضای فیزیکی و امکانات دانشکده علوم پزشکی. لارستان. را تجهیز کرده اند. خداوند آنها را حفظ نماید جا دارد که مسولین همیشه از آنها یاد کنند
شما که با شدت از آزاد اندیشی دانشجویان استقبال میکنید آیا می دانید که خواسته دانشجویان چیست و آیا قبول دارید که دانشجویان ممکن است با طرز تفکر اجتماعی شما موافق نباشند. آیا ها دیگر ؟؟!!