گردهمایی خیرین سلامت شهرستانهای لارستان، خنج، اوز و جویم برگزار شد. به گزارش میلاد لارستان، طی آئینی با حضور محمدجواد حیدری پور، مدیرکل سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت…
گردهمایی خیرین سلامت شهرستانهای لارستان، خنج، اوز و جویم برگزار شد.
به گزارش میلاد لارستان، طی آئینی با حضور محمدجواد حیدری پور، مدیرکل سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت، خیرین، علما تسنن و تشیع، مسئولان شهرستانهای لارستان، خنج، اوز و جویم گردهمایی خیرین سلامت برگزار شد.
در این آئین که به همت دانشگاه علوم پزشکی لارستان و در سالن اجتماعات هتل جهانگردی برگزار شد، از بیش از ۱۵۰ خیر سلامت منطقه بزرگ شهرستانهای چهارگانه لارستان، خنج، اوز و جویم دعوت به عمل آمده بود تا گرد هم آیند و مسئولان مربوطه ضمن تجلیل از همراهی ها و همت بی کرانشان در سالهای اخیر، شنونده پیشنهادها و نظرهای موثر آنان در راستای ارتقای خدمات در حوزه بهداشت و درمان منطقه باشند.
دولت قدرالسهم خود را در راستای ساخت و تکمیل پروژه های عمرانی در حوزه بهداشت و درمان افزایش دهد
در این نشست، امام جمعه شهر لار با بیان اینکه بحمدالله ما در دوران کرونا با تلاش مسیولین دانشکده و همت خیرین با مشکلی روبرو نبودیم، گفت: انتظار داریم دولت نیز همپا با خیرین پرتلاش منطقه، قدرالسهم خود را در راستای ساخت و تکمیل پروژه های عمرانی در حوزه بهداشت و درمان افزایش دهند.
وی با تأکید بر اینکه نباید فرصت خیرین در منطقه به یک تهدید بدل شود، افزود: نباید بگذاریم همراهی خیرین مانع از ورود سرمایههای دولتی به منطقه شود که این مهم بی شک باعث دلسردی خواهند شد.
لزوم تأسیس دانشکدههای جدید در مجموعه علوم پزشکی لارستان
رئیس مجموعه علوم پزشکی لارستان در این جلسه سلام ما را به جناب وزیر برسانید و از قول ما از تلاشهای شبانه روزی ایشان تشکر کنید، گفت: البته توقع داشتیم در سفری که وزیر محترم بهداشت به منطقه جنوب فارس در بازدید از شهرستانتای همجوار جهرم و داراب و لامرد داشتند، لارستان را هم جزء برنامههایشان قرار میدادند و می خواهم همین جا از شما این قول را بگیرم که مقدمات سفر وزیر به لارستان را فراهم آورید.
محسن سلمانپور با بیان اینکه براساس سند آمایش سرزمینی ۱۴۲۴ منطقه لارستان در زمره مناطق هاب توریسم درمانی تعریف شده که این اتفاق جز با همکاری و همراهی خیرین اتفاق نمیافتد و این مهم مشروط به همگامی دولت در این زمینه است، افزود: با توجه به افق پیشروی ترسیم شده برای دانشگاه علوم پزشکی لارستان، اگر بتوانیم شاخصهای بهداشتی، درمانی و آموزشی را از سطح تعریف دانشکده به متراژ دانشگاهی برسانیم، مطمئناَ تلاشهای ما از قبیل کدهای ۲۳ و اعتبارات سطح وزارت و سازمان مربوطه به مراتب بیشتر میشود.
وی با اشاره به اینکه برای دستیابی به هدف ترسیم شده فوق نیاز به یکسری پیشنیازهاست، تصریح کرد: در حوزه آموزش بالااجبار میبایست به سمت تأسیس دانشکده دوم و سوم برویم و اگر این اتفاق رقم بخورد، تمامی خواسته های خیرین و مردم در زمینه جذب بودجه و مشارکت دولت شکل خواهد گرفت.
این مسئول با اذعان به اینکه در مقیاس دانشکده جذب بودجه به آن معنای واقعی اتفاق نمیافتد، خاطر نشان کرد: اگر بتوانیم خود را به شاخصههای دانشگاهی نزدیک شویم، امکان چانهزنی بهتر فراهم میشود.
سلمانپور با تأکید بر اینکه طرح تأسیس دانشکدههای پزشکی و پیراپزشکی در دستور کار قرار دارد، عنوان کرد: یک پنجم از درآمد این ماه خود را که معادل ۵ میلیون تومان است بعنوان خیر هزینه کنم تا وارد این مسئله شویم.
رئیس مجموعه علوم پزشکی لارستان با درخواست از نیکاندیشان برای مشارکت در بحث فوق، ادامه داد: در بحث بیمارستانها و ارتقاء آن به درجات بالاتر نیازمند فراهمسازی یکسری شاخصهاست.
وی با بیان اینکه بیمارستان امام رضا(ع) لار که به عنوان یک بیمارستان مرجع و مرکزی منطقه جنوب فارس محسوب میشود اما علیرغم تمامی تلاشها در موارد دچار مشکل هستیم، یادآور شد: در یکی از این موارد در خصوص CSI یا بخش استریل است و اگر فردی عزم اجرای کار خیر را داشته باشد، بسیار سپاسگزاریم.
سلمانپور با اشاره به اینکه موضوع خوابگاه دانشجویی را یکی مسائل مهم مجموعه علوم پزشکی لارستان برشمرد و یادآور شد: اگر بتوانیم شاخصهای دانشجویی را بالا ببریم، میتوان بسیار در رسیدن به نقطه مطلوب امیدوار بود و نیازمند به مشارکت خیرین در حل این معضل است.
رئیس مجموعه علوم پزشکی لارستان با اذعان به اینکه پروژه ساختمان بهورزی در مجموعه پردیس آغاز بکار کرده و از طرفی تأمین تجهیزات در قالب پروژههای محرومیتزدایی بالغ بر ۴۰ طرح رخ داده است، گفت: در بحث شبکه بهداشت و درمان خنج بالای ۱۰ میلیارد تومان از طرف دولت تزریق بودجه صورت گرفت.
وی اضافه کرد: امیدواریم با مشارکت خیرین و دولت پروژههای نیمهکاره را به سرانجام مطلوب رساند.
خیرین قبل از اجرای پروژهها با مجموعه علوم پزشکی هماهنگ باشند
در این مراسم مدیرکل سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی و دولت در حوزه کمکهای خیرین در راستای رفع موانع از پیشروی خیرین اعلام آمادگی کردهاند، اظهار داشت: بنا بر این است که تعامل با خیرین جدی گرفته شود و از ظرفیت وزارتی برای مانعزدایی بهره گرفته شود.
محمدجواد حیدریپور با تأکید بر اینکه مجموعه وزارت بهداشت و دانشکده علوم پزشکی حتماَ پای کار خواهیم بود و تعهداتی هم که وزارتخانه میدهد، انجام گیرد، افزود: از خیرین انتظار است از قبل از ساخت پروژهها با مجموعه علوم پزشکی هماهنگی شود تا اقدمات براساس استانداردهای لازم صورت گیرد.
وی با اذعان به اینکه طرح تفصیلی از سوی دانشکده علوم پزشکی لارستان ترسیم شده تا بتوان پروژههای هر شهر در حوزههای بهداشت، درمان، تهجهیزات پزشکی و غیره نسبت به مشارکت خیرین ورود کرد، ادامه داد: باید در اجرای طرحها محدودیتهای قانونی و استانداردهای وزارت بهداشت در نظر گرفته شود.
این مسئول خود و همکارانش را مؤظف به همکاری و همراهی با خیرین دانست و تصریح کرد: لارستان همیشه در حوزه خیرین از شهرهای پیشرو بوده و خوشبختانه در بحث سلامت پرونده درخشانی دارد.
حیدریپور با بیان اینکه در سطح کشور بالغ بر ۲۰ هزار نیکاندیش در حوزه سلامت فعال هستند، خاطر نشان کرد: بیش از ۳ هزار مجموعه مؤسسات خیرین در حوزه سلامت فعالیت دارند.
مدیرکل سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت قول پیگیری دغدغههای مطرح شده از سوی مسئولین و خیرین در این جلسه را داد.
به گزارش میلاد لارستان، در این نشست صمیمی تعدادی از خیرین آمادگی خود را برای انجام اقدمات خیرخواهانه اعلام کردند.
ف ۱۱۰
اینهمه خیرین در منطقه هست . لااقل دولت هم بفکر تشکیل دانشگاه علوم پزشکی لارستان هر چه سریعتر باشد