املاک متروکه و زمینهای رها شده در سطح شهر لار باعث شکلگیری فضایی نازیبا آنهم در مراکز اصلی و پرتردد شهر شده است. به گزارش میلاد لارستان، املاک متروکه…
املاک متروکه و زمینهای رها شده در سطح شهر لار باعث شکلگیری فضایی نازیبا آنهم در مراکز اصلی و پرتردد شهر شده است.
به گزارش میلاد لارستان، املاک متروکه و زمینهای رهاشده در سطح شهر که اغلب آن در مرکز اصلی و پرتردد شهر قرار دارد، به دلائل مختلف از جمله؛ نازیبا شدن چهره شهر، ناامنی، ایجاد آلودگی محیطی و بهداشتی و غیره به یکی از معضلات شهری تبدیل شده است.
لازم است مدیران شهری اعم از شهرداری و شورای شهر لار، با حضور میدانی در سطح شهر، نسبت به شناسایی این زمینها و تعیین تکلیف آن اقدام کنند.
میزان این زمین ها و املاک متروکه در سطح شهر لار بالا بوده و متاسفانه مکانی برای انباشت پس مانده ها و جانوران موذی شده اند.
رسیدگی و نظافت و پاکسازی این اماکن، کار ماموران خدمات شهرداری را سخت و دو چندان میکند.
شاید مهمترین محلی که بیش از هر نقطهای چهره شهر را مخدوش کرده است و به طور جدی در راستای تغییر نمای آن اقدام کرد، مسیر حدفاصل میادین آیتالله سیدعبدالحسین لاری(ره) -میدان حوزه علمیه- تا میدان امام خمینی(ره) و همچنین میدان حوزه علمیه تا چهارراه شهید باقرپوریان است.
در راستای رعایت موازین شهرسازی، بناهای مخروبه و نامناسب که در خیابان، کوچه یا میدان قرار گرفته است و منافی پاکیزگی، زیبایی شهر یا موازین شهرسازی باشد، پس از طی مراحل قانونی و ابلاغهای لازم، ماده ۱۱۰ قانون شهرداریها برای آن اجرا میشود.
پس بر اساس ماده ۱۱۰ قانون، شهرداری موظف است نسبت به بناهای بایری که در محدوده شهر قرار گرفته و منجر به آلودگی شده است، پس از صدور اخطار و ابلاغ قانون به مالک، میبایست ظرف مدت ۲ ماه نسبت به دیوارکشی، مرمت یا ایجاد نرده منطبق با نقشه مصوب شهرداری اقدام کند و در صورت مراجعهنکردن مالک در زمان مقرر، اقدام به دیوارکشی ملک کند.
در این خصوص لازم است، شهروندان نیز با شهرداری همکاری و نسبت به برطرف کردن معضلات یاد شده اقدام کنند.
ف ۱۱۰