شنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۴:۵۰ب.ظ
::آخرین مطلب 47 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 2

متهمانی که در یزد اینترنتی سرقت کردند اما در لار نتوانستند…

بارها درباره وقوع جرایم اینترنتی بویژه سرقت از طریق برداشت از حساب‌های بانکی توصیه و هشدار داده شده است، اما باز هم هستند افرادی که بدون توجه به هشدارها در…

بارها درباره وقوع جرایم اینترنتی بویژه سرقت از طریق برداشت از حساب‌های بانکی توصیه و هشدار داده شده است، اما باز هم هستند افرادی که بدون توجه به هشدارها در دام کلاهبرداران نامرئی گرفتار می‌شوند.

مجرمان اینترنتی برای رسیدن به مقاصد خود هر روز از یک روش جدید استفاده می‌کنند تا علاوه‌بر دستگیر نشدن از سوی پلیس بتوانند از افراد بیشتری سرقت کنند. بتازگی مجرمان نامرئی با استفاده از روش اسکیمر دست به سرقت از حساب افراد می‌زنند. در این روش مجرمان با استفاده از دستگاه اسکیمر تمام اطلاعات کارت شما را هنگام خرید ذخیره کرده و سپس با ساخت کارت جعلی از حسابتان برداشت می‌کنند. هفته گذشته در برنامه مستند «بیراهه» نیز به موضوع سرقت‌های دو برادر میوه‌فروش در استان یزد به روش اسکیمر پرداخته شده بود.

یکی از این متهمان چهار سال قبل در شهر بندرعباس مرتکب قتل شده و از آن زمان تحت تعقیب پلیس بود. ابتدای این برنامه سردار کاکاوند، فرمانده انتظامی استان یزد در این باره گفت: بهمن ۹۴ باندی که از حساب شهروندان یزدی به روش اسکیمر کلاهبرداری می‌کردند توسط پلیس فتا شناسایی شدند. با دستگیری این افراد مشخص شدآنها دو برادر و یک زندانی دیگر هستند که به همین روش در چند استان دیگر نیز دست به کلاهبرداری زده‌اند.

وی ادامه داد: دستگاه‌های کارتخوان باید در دسترس و جلوی چشم مشتری باشد تا عملیات پرداخت را خودش انجام دهد. اگر به هر دلیلی امکان در دسترس بودن دستگاه نبود، باید دستگاه در معرض دید باشد تا مشتری بداند چگونه از حسابش پول برداشت می‌شود و رمز باید توسط مشتری وارد شود، هرجا مشکلی پیش آمده ناشی از افشای رمز توسط مشتری بوده است.

به گفته رئیس پلیس یزد این مجرمان از حساب افراد ۳۰ فقره برداشت غیرمجاز کرده و علاوه بر آن در بازجویی‌ها سردسته باند اعتراف کرد سال ۹۱ در بندرعباس زن جوانی را به قتل رسانده است. یکی از متهمان در ادامه برنامه گفت: اهل شهر یزد نبودیم اما با اجاره یک مغازه میوه فروشی در این شهر با استفاده از روش اسکیمر کلاهبرداری می‌کردیم. در این روش وقتی مشتری برای پرداخت پول میوه‌ها کارت را به ما می‌داد در یک لحظه در دستگاه اسکیمر که داخل صندوقی جاسازی کرده بودیم اطلاعات کارت بانکی را تخلیه و خیلی زود اقدام به ساخت و کپی کارت می‌کردیم.

این متهم ادامه داد: ما طی چهار روز در شهر یزد ۲۴ میلیون تومان کلاهبرداری کردیم. البته دو مشتری پولدار به پست ما خورده و توانستیم از آن دو نفر حدود ۲۰ میلیون تومان کلاهبرداری کنیم. بعد از یزد به شهرستان لار رفتیم، اما موفق نشدیم در این شهر کلاهبرداری کنیم. ما ۲۴ شاکی داریم که بجز دو نفر از آنها که گفتم از مابقی کمتر از ۲۰۰ هزار تومان سرقت کرده‌ایم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، این متهم اضافه کرد:من سابقه سرقت اینترنتی نداشتم تا این‌که در زندان با همدستم آشنا شدم و تصمیم گرفتم این کار را انجام دهم. او در اتاقکی پشت مغازه می‌نشست و من به بهانه این‌که کارتخوان جلو مغازه خراب است، از مشتریان کارت را گرفته و خودم کارت می‌کشیدم. همان لحظه نیز همدستم چون کارش را بلد بود یک کارت جعلی می‌ساخت.

نوشته شده در تاریخ:پنج‌شنبه 19 می 2016 ساعت 3:41ب.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین