سه شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵ ساعت ۲:۴۷ب.ظ
::آخرین مطلب 4 ساعت پیش | افراد آنلاین: 3

پروژه «جاده مرگ» بار دیگر متوقف شد/ سکوت تا کی؟ 

محور لار–جهرم سال‌هاست به دلیل آمار بالای تصادفات، به «جاده مرگ» معروف شده است؛ جاده‌ای که هر بار جان هم‌وطنی را می‌گیرد، چند روزی همه از آن می‌گویند و بعد…

محور لار–جهرم سال‌هاست به دلیل آمار بالای تصادفات، به «جاده مرگ» معروف شده است؛ جاده‌ای که هر بار جان هم‌وطنی را می‌گیرد، چند روزی همه از آن می‌گویند و بعد دوباره همه‌چیز به فراموشی سپرده می‌شود.

پس از جان باختن جمعی از هم‌وطنان لارستانی و مطالبه جدی خانواده‌های داغدار، مردم و مسئولان وقت، در سال ۱۳۹۸ اجرای ۳۲ کیلومتر از این محور به شرکت مهندسی آب و خاک به‌عنوان پیمانکار و با کارفرمایی شرکت ساخت و توسعه راههای  زیربناهای حمل‌ونقل کشور واگذار شد.

شرکت مهندسی آب و خاک با وجود همه مشکلات، ۱۳ کیلومتر نخست پروژه را به پایان رساند؛ بخشی که با بهره‌برداری از آن، کاهش تصادفات به‌وضوح قابل مشاهده بود. اما امروز، به دلیل اعلام عدم پرداخت مطالبات از سوی کارفرما، کارگاه تعطیل شده و پروژه نیمه‌تمام رها شده است.

سؤال مردم ساده است؛ چه کسی پاسخگوی این توقف خواهد بود؟ اگر خدای‌ناکرده فردا حادثه‌ای دیگر در این محور رخ دهد و خانواده‌ای دیگر داغدار شود، مسئولیت این تعلل بر عهده چه کسی است؟

از جناب آقای علاءالدین بروجردی، نماینده محترم مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی انتظار می‌رود با استفاده از تمام ظرفیت قانونی خود، تا بازگشایی کامل کارگاه، پرداخت مطالبات پیمانکار، تأمین اعتبار پروژه و ازسرگیری عملیات اجرایی، این مطالبه عمومی را با جدیت دنبال کند.

مردم لارستان دیگر از وعده‌های تکراری خسته شده‌اند. جان مردم نباید قربانی بی‌توجهی و تعلل در اجرای پروژه‌های حیاتی شود. هر روز تأخیر در تکمیل این پروژه، یعنی ادامه تردد هزاران نفر در جاده‌ای که بارها ثابت کرده می‌تواند به قیمت جان انسان‌ها تمام شود.

امروز مطالبه مردم فقط یک چیز است: پایان سکوت، آغاز اقدام. پیش از آنکه حادثه‌ای دیگر، خانواده‌ای دیگر را داغدار کند.

میلاد لارستان حق پاسخگویی و روشنگری را برای مسئولان مربوطه محفوظ می‌داند.

نگارنده: مهدی کریمی

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ ساعت ۱۲:۱۰ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین